Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 373.
-
Παράθεση από demakhs: “Και έρχεται έτσι απλά ο "από πάνω" και σου λέει με την μια "τα κατάφερα".... ” Παράθεση από Narsilea: “Χα χα χα ε τι να πω,! Έχω να τραβήξω και άλλα ζόρια εγώ... Να δω αν είναι ξεκλείδωτο να βάλω την 8...πολλα! ” @demakhs Άμα δεν σε θέλει, δεν σε θέλει. Eμένα στο δεύτερο η διαδικασία από την ώρα που άνοιξα το κουτί έως την Ελληνική δεν μου πήρε ούτε μισή ώρα δείτε εδώ
-
Σήμερα παρελήφθη και δεύτερο Redmi Note 3 pro στην οικογένεια σε χρυσό αυτή την φορά από το vickmall πάλι. Ήρθε όπως τους είχα πει με dev Official και μόλις το σύνδεσα στο wifi κατέβασε την 6.8.18. Έγινε ο έλεγχος αν είναι κλειδωμένος ο bootloader ο οποίος δεν ήταν, ξεκλείδωσε στο φτερό, περάστηκε twrp και στο καπάκι η 6.8.18 Ελληνική πλέον. Όλα αυτά σφαίρα…., να ’στε καλά με τους οδηγούς !!!!!!!!!! Το μόνο που μας ταλαιπώρησε ήταν το vcard αρχείο, γινόταν κανονικά η εισαγωγή αλλά δεν έφερνε ούτ…
-
το κατέβασμα μόλις τελείωσε, ολοταχώς για update.... και εδώ είμαστε. Ναστε καλά μαγείροι...
-
Μπράβο !!!! Καλή συνέχεια.
-
Όλα μια χαρά, για να δούμε θα ξεπεράσει την 6.8.4; η οποία για μένα τουλάχιστον ήταν η καλύτερη ever!!!!!
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από kostakislarisa: “Μόλις μπήκε, τα υπόλοιπα σε μερικές μέρες να δουλευτεί λίγο! Και εφαρμογή για το φόρουμ!!! ” Εγώ δεν είδα την εφαρμογή για το φόρουμ σε παρακαλώ δώσε ένα screenshot ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17186/
-
Μπήκε μια χαρά, την έβαλα με factory reset λόγω των τελευταίων προβλημάτων με την 6.7.28. Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση έκανα επαναφορά εφαρμογών και το έβαλα flight Mode, μετά από 7 ώρες η μπαταρία από 65% τη βρήκα το πρωί 65%!!!!!. Σε deep sleep μπαίνει μια χαρά, και ο browser του φόρουμ μας τα σπάει. Όλα προς το παρών μια χαρά. Να ευχαριστήσω τους μαγείρους μας!!!!
-
Το Xiaomi Redmi Note 3 pro σε κομμάτια Είπα να δούμε μαζί πως είναι το κινητό μας “από μέσα” Ας ξεκινήσουμε: Το κινητό μας σε κομμάτια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17082/ Εδώ ένα βίντεο για το πώς θα το λύσετε. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17083/ Κάτω από την πρόσοψη του Redmi Note 3, μπορεί κανείς να δει μερικά βύσματα, τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο είναι συνδεδεμένα με την μητρική πλακέτα. Στο κάτω μέρος, οριζόντια, είναι ο χώρος για τα ηχεία, ενώ ο χώρος στη μέση …
-
Παράθεση από geoanto555: “Τι εννοείς @giasoy ; Εβαλε fastboot rom με miflash και δεν έγινε κάτι.. και μετά έκανε αυτό που γράφω. ” Άκυρο, νόμιζα ότι έκανε τον οδηγό που του έδωσε ο @NasDriver από εδώ, ο οποίος λέει τα ίδια με αυτά που του είπες εσύ, για αυτό παραξενεύτηκα. Αλλά τελικά μιλούσε για την fastboot rom.
-
Παράθεση από taxitzis: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από taxitzis: “Τζίφος.. Έκανα τον οδηγό αλλά δεν κάνει πάλι τπτ.. Λογικά θα είναι harware πρόβλημα.. ” Αν έκανες σωστά την διαδικασία κάνε μια δοκιμή και με αυτό.Αποσυμπίεσε την ρομ και πάρε από μέσα το αρχείο persist.imgΒάλτο στον φάκελο adb(fastboot) που έχεις. Γύρνα το κινητό σε fastboot mode και δώσε τις εντολές. 1.fastboot devices για να δεις αν είναι συνδεμένο το κινητό σωστά. 2.fastboot erase persist 3.fastboot flash persist persi…