Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 736.

• Παράθεση από kwstpap: “δηλαδη οχι? ποοο και ελεγα να δοκιμασω μια φορα curved οθονη...τοσο κακο ειναι? ” Συνοπτικά: αν σε δελεάζει η amoled οθόνη πάρτο. Δεν είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό (περίμενα περισσότερα με βάση αυτά που άκουγα για τις amoled) αλλά είναι μάλλον καλύτερη από τη μέση IPS οθόνη. Έχει και το always on που είναι χρήσιμο. Φορτίζει και εντυπωσιακά γρήγορα η μπαταρία του λόγω ταχυφόρτισης 30W. Πέραν αυτών, δεν έχω τρελαθεί σε κανέναν άλλον τομέα και δεν μπορώ -υπεύθυνα- να σου το συσ…

• Έχει ιδέα κανείς αν και πως λειτουργεί αυτή η επιλογή για αναβόσβημα της οθόνης για ειδοποιήσεις; Δοκίμασα και με ενεργό το always on και χωρίς και δεν λειτουργεί με κανέναν τρόπο και για κανένα είδος ειδοποίησης. Επίσης μετά από 2 εβδομάδες χρήσης ο αισθητήρας fingerprint αποδεικνύεται έως και τραγικός. Συνήθως χρειάζεται 2-3 προσπάθειες για να πιάσει και άλλες φορές θέλει έως και 5 δευτερόλεπτα άγγιγμα για να ξυπνήσει την οθόνη. Απογοήτευση είναι η συσκευή δυστυχώς...

• Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Volte & vowifi δεν λειτουργεί στο Android 11??? ” Το ενεργοποίησες από τον πάροχο; Πριν λίγες ώρες το έκανα μέσω του fb messenger της Wind και δουλεύει (μόνο VoLTE, VoWIFI δεν παρέχει η Wind) ενώ στην Cosmote το είχα ενεργοποιήσει πριν καιρό (με μήνυμα WIFICALL στο 1333).

• Το ενεργοποίησα κι αυτό σήμερα. Δεν βλέπω να λειτουργεί όμως.

• Παιδιά τι γνώμη έχετε για το fingerprint στη συγκεκριμένη συσκευή; Το έχω κάπου 1 εβδομάδα σε λειτουργία πλέον και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Όχι μόνο είναι αργό (όπως είδα να αναφέρεται σε διάφορα reviews) αλλά μερικές φορές δεν αναγνωρίζει καν το δάχτυλο και το έχω καταχωρίσει πολλές φορές και με διαφορετικές γωνίες. Υπάρχει κάποιο tip για αυτό το θέμα; Επίσης το ότι είναι ο αισθητήρας κάτω από την οθόνη δεν το βρίσκω καθόλου πρακτικό καθώς πρέπει να μαντέψεις/στοχεύσεις για να …

• Εντύπωση μου κάνει... Άπαξ και ξεκλειδώσει μια συσκευή με κάποιον λογαριασμό μετά οποτεδήποτε κι αν κλειδωθεί και ζητηθεί εκ νέου ξεκλείδωμα, δεν υπάρχει χρόνος αναμονής. Μπορεί να ξεκλειδωθεί άμεσα. Αυτό συνέβαινε τουλάχιστον.

• Γιατί ρε παιδιά σας βγάζει αυτά τα τρελά νούμερα (500+ ώρες) για ξεκλείδωμα; Σε εμένα έβγαλε 168, Παίζει ρόλο ότι με το λογαριασμό μου έχω ξεκλειδώσει στο παρελθόν μόνο μια ακόμα συσκευή;

• Την τιμή της εκάστοτε rom πως την ξέρω;

• Το έκανα ευχαριστώ. Δεν ξέρω κατά πόσο χρειαζόταν στην περίπτωσή μου καθώς το mi unlock tool είδε τη συσκευή κανονικά (13 ώρες ακόμα μένουν από τις 168).

• Σε Mi Note 10 lite (Toco) με κλειδωμένο bootloader (ακόμα) και miui global 12.0.2 μου βγάζει „C:\adb>fastboot getvar anti anti: 2 finished. total time: 0.002s“ Τι περιορισμούς έχω;

• Παιδιά πήρα ένα laptop με Ryzen 5. Χρειάζεται αυτή η διαδικασία που περιγράφεται εδώ; Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι με την επιλογή 1 του εργαλείου "αυτοματοποιημένης εγκατάστασης" δεν μου γυρίζει καν σε test mode 'οπως δοκίμασα μόλις τώρα.

• Επιλογή συσκευής

theopan - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ε εντάξει έχω και cosmote έχω και wind. Τουλάχιστον κάποια από τις 2 θα το υποστηρίζει υποθέτω αν όχι τώρα, αργότερα. Δεν καίγομαι κιόλας αλλά καλό είναι να υπάρχει σαν feature.

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Δεν μου χρειάζεται η SD (αν και παρήγγειλα την έκδοση με 64GB) γιατί ανεβάζω τα πάντα από φωτό και βίντεο στο google photos. Η Amoled ήταν το κύριο κριτήριο επιλογής για το always on και τη μεγαλύτερη φωτεινότητα και η καλύτερη κάμερα φυσικά, αν και στο συγκριτικό περιέργως βλέπω ισοπαλία σε αυτόν τον τομέα. Ευχαριστώ. Λέω να παραμείνω στο note 10 lite. Edit: Τώρα βλέπω ότι δεν δίνει υποστήριξη VoWiFi στο 10άρι παρά μόνο VoLTE. Είναι δυνατόν;

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Έπεσε και έσπασε το digitizer του Santoni μου χθες (...επιτέλους) μετά από 3+ χρόνια πιστής υπηρεσίας (είχε αρχίσει απλά να καθυστερεί λίγο τελευταία κυρίως λόγω του ότι δεν είχε γίνει ποτέ FR αυτά τα χρόνια). Μεταξύ των REDMI NOTE 9 PRO και MI NOTE 10 LITE ποιό μου προτείνετε; Βασικά μάλλον κατέληξα και παρήγγειλα ήδη το 2ο αλλά δεν έχω πληρώσει ακόμα την παραγγελία οπότε προλαβαίνω να ακυρώσω. Η χρηματική διαφορά των περίπου 70€ δεν με απασχολεί. Σαν τηλέφωνο συνολικά ποιό θεωρείτε πιο "πλήρες…

• Συμβαίνει ότι έχουν βαρέσει διάλυση για μια ακόμα φορά. Κι εγώ έχω ένα smartwatch που έρχεται από τις 8/6 με priority direct mail του Banggood έφτασε 3/7 για να το σκανάρουν στο αεροδρόμιο και ήταν κολλημένο από τις 3/7 μέχρι τις 15/7 στο αεροδρόμο οπότε ξεκόλλησε και έφτασε μέχρι το Κ.Δ. Αττικής. Χθες ήρθε στη Μ.Δ. της περιοχής μου (συνήθως συνέβαινε αυθημερόν αυτό) οπότε τώρα καλή Δευτέρα-Τρίτη να πάω να παραλάβω ο ίδιος γιατί δεν έχουμε ούτε ταχυδρόμο στη γειτονιά μου (έληξε η σύμβασή του πρι…

• Παράθεση από fantomas@7: “ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΑΦΗΣ?ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΛΔ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΙΟ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΑ? ” Θέμα επαφής είναι. Λυγίζουν τα πινάκια με τον καιρό. Το έχω κάνει κι εγώ αυτό με το σελοτέιπ αλλά δεν κάνει πολλά πράγματα και μάλλον τα κάνει να λυγίζουν ακόμα περισσότερο. Μετά από κανένα καλό τράνταγμα/κοπάνημα μου το παρουσιάζει εμένα το santoni συνήθως. Δεν με νοιάζει πια. 3ετία συμπληρώνω σε λίγες μέρες έτσι κι αλλιώς καιρός για αλλαγή σιγά σιγά...

• Δεν χρειάζεται επανεκκίνηση. Απλά έχε το πινάκι και βγάζε-βάζε το sim tray και θα επανέρχεται. Δε νομίζω ότι είναι θέμα κακοποίησης. Μου το κάνει και εμένα πότε-πότε εδώ και καιρό χάνοντας μόνο τη SIM1. Παραείναι ευαίσθητα τα SIm reader των xiaomi από όσο έχω καταλάβει για αυτό και έχουν τόσο πολλά προβλήματα σε αυτό το θέμα...

• Amazfit gtr

theopan - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από maximosm: “Καλημέρα . εμένα μετά την αναβάθμιση μου βγάζει κανονικά ελληνικά και χρησιμοποιώ και το notify and Fitness. Η μπαταρία απλά δεν υπάρχει. Έχω τώρα 52% μετά από 15 μέρες. Όταν με την ίδια χρήση το huawei gt μου κρατούσε 18 μέρες μέγιστο.μηλαμε για δηπλασια αυτονομία. ” Επειδή βλέπω ότι έχουν περάσει και τα 2 από τα χέρια σου, ποιό μου προτείνεις να πάρω αύριο από τα 2; Η αυτονομία αν είναι 15 μέρες ή 1 μήνας δεν με απασχολεί. Γενικά σαν smartwatches ποιό θεωρείς καλύτερο. …

• Xiaomi Redmi Note 7

theopan - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Δες μήπως ενεργοποίησε κατά λάθος το "Δεύτερο χώρο".