Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 736.

• Παράθεση από alikiraf: “Εχω το redmi note 4/4x-επισυναπτω τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.στις επαφες μου,δεν λειτουργεί η μπάρα δεξιά όπου μπορείς να επιλέξεις γράμμα και να σε πάει στις συγκεκριμένες επαφες.τι κάνω; ” Αναβάθμιση. Στην τελευταία ROM. Στα Santoni από τότε που είχαν πάρει την πρώτη 9.1.Χ.Χ global stable αυτό το πρόβλημα είχε λυθεί.

• Αλλαγή οθόνης σε 4X

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από tsalin: “Νομίζω ότι έχεις δίκιο... Όσο και αν φαίνεται παράξενο, μέσα στη φούρια της γκαντεμιάς δεν είχα σκεφτεί το ζήτημα της εγγύησης... Οπότε μάλλον θα τα φάει η Quest -την οποία γενικά και δεν πολύγουστάρω... ” Δεν πρέπει να το συζητάς καν. Μονόδρομος είναι το επίσημο service. Εκτός κι αν ρίσκαρες να πάρεις από κανένα dragontt με την προϋπόθεση όμως να προσπαθήσεις να την αλλάξεις μόνος σου. Αλλιώς η διαφορά κόστους είναι μάλλον μικρή για να αξίζεις να χάσεις την εγγύηση...

• Παράθεση από silouanos: “Καλησπέρα.Μετα την τελευταία αναβάθμιση της rom (9.2.1.0 NCFMIEK) μου εμφανίζεται ένα περίεργο σηματακι πάνω στην μπάρα στο wifi.Ξερει κανεις τι είναι? Ευχαριστώc19b2954933cd4c04a07cba847142372.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό που σου έγραψαν ήδη (η κίνηση data). Εμείς με τα santoni που έχουμε 9.1.1.0 από το Νοέμβρη το είχαμε ήδη. Στις 9.0.Χ.Χ που είχαν τα Mido προφανώς έλειπε μέχρι σήμερα που πήραν κι αυτά.

• Xiaomi Redmi 4x (32GB)

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από xristina fasoula: “ψάχνω να βρω αν υπάρχει καδος ανακυκλωσης, αλλα δεν βλέπω τίποτα για να την επαναφερώ, κάποια βοήθεια? ” Αν είχες περάσει τουλάχιστον λογαριασμό google, ψάξε στο google photos ("Φωτογραφίες" μέσα στο φάκελο Google).

• Redmi Note 4x

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Η κάρτα cim μήπως είναι παλιά ? Μήπως είναι κομμένη με το χέρι ? ” Έτσι για το τυπικό, η κάρτα λέγεται SIM.

• Επαφες με φωτο

Μήνυμα

Κι επειδή μυρίζομαι ότι ξέρεις περίπου πως μπαίνει φωτό σε επαφή αλλά δεν σε αφήνει, πήγαινε στις "άδειες">"Επαφές" και άναψε την άδεια πρόσβασης στη "Συλλογή".

• Κάποιος λέει ότι έχει bug με το notification led: forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=1555450&pid=21501982 Εσύ το εντόπισες;

• Παράθεση από ioaman: “Εμένα πάντως δεν μου την έχει βγάλει ακόμα αυτόματα Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ούτε εμένα για αυτό άλλωστε και είπα ότι είναι Nightly. Δεν έρχονται σε όλους οι nightly. Πολύς ντόρος για το τίποτα (κυριολεκτικά) αποδείχτηκε πάντως η miui 9. Δεν έχω εντοπίσει κανένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό σε σχέση με την 8 πέρα από την -ελάχιστα- καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ίσως. Είναι σαφέστατα πιο αργή από την 8 άσχετα με το τι διαφήμιζαν. Αντιθέτως έχει …

• Προφανώς Nightly. Σου την έβγαλε ο updater ή τη βρήκες και την έβαλες χειροκίνητα;

• Παράθεση από MichaelK: “Πάντως για το δικό μου που το πήρα μέσω γνωστής αλυσίδας φαίνεται ότι έτσι είναι, είχε και κόκκινο αυτοκόλλητο στο κουτί global version. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ό,τι xiaomi πουλάνε οι αλυσίδες global version είναι.

• Ή πιο εύκολα κατεβάζεις κουρτίνα και πατάς "μετάδοση". Αν δεν υπάρχει φρόντισε να το εμφανίσεις με την "ταξονόμηση". Γενικά προτιμώ τα shortcuts (όπως αυτά της "κουρτίνας") όσο γίνεται. Η miui έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις που την καθιστούν χαοτική. Με έχει απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα μπορώ να πω. Είναι πρακτικά αδύνατο να βρεις αυτό που ψάχνεις εκτός κι αν κάνεις αναζήτηση.

• Καταργώντας τη χρέωση του 1€/ημέρα για ζήτηση data εκτός προπληρωμένου πακέτου, χρεώνεσαι με τις χρεώσεις ανά ΜΒ (ληστεία κανονική δηλαδή). Να κλείνει εντελώς και αυτόματα η data σύνδεση μόλις λήγει το πακέτο δεν γίνεται σε Wind τουλάχιστον (είχα την εντύπωση όμως ότι και σε cosmote καθώς έχω 2η κάρτα εκεί).Το θέμα είναι να βρεθεί αξιοπρεπής λύση στο γιατί ζητάει δεδομένα ενώ είναι κλειστά αυτά από το διακόπτη. Θεωρώ δεδομένο ότι τον κλείνεις αυτό το διακόπτη λίγο πριν λήξει το πακέτο σου @mao20…

• Παράθεση από Georgebakalis: “7 android και Miui9 απλα ειχα δει στο νημα γενικα τι πρεπει να κανεις μολις παρεις xioami κινητο αλλα ενταξει δεν με πειραζει απλα νομιζα ηταν σημαντικο ! ευχαριστω παντως να'σε καλα! ” 6.0 και νεώτερη εννοούσε ο George Kaggelaris. Αναμενόμενο συνεπώς να μη λειτουργεί και στην 7.

• Παράθεση από mao2017: “παιδια καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω το εξεις..εδω και δυο μερες η wind με χρεωνει για MB που δεν καταναλωνω...εχω ρυθμιση το τηλεφωνο ωστε να μην ανοιγουν τα δεδομενα σε περιπτωση αδυναμης συνδεσης.....υπαρχει αλλη ρυθμιση γιαυτο?... ευχαριστω ” Μπες στις ρυθμίσεις και στη μπάρα πάνω κάνε αναζήτηση με τη λέξη "δεδομένα" (με τόνο). Θα σου βγάλει διάφορα αποτελέσματα μεταξύ των οποίων και το "Πρόγραμμα εμπειρίας χρήστη". Ψάξε βρες εκεί το "Αυτόματη αποστολή διαγνωστικών δεδο…

• adb redmi note 4x

Μήνυμα

Παράθεση από MIKEMIKE: “έχω κάνει 3 επανεκινήσεις ... αλλά τπτα!! ” Δεν βλέπω να γράφει "Test mode" κάτω δεξιά στο desktop σου...

• Οι αντάπτορες micro usb σε hdmi είναι αναξιόπιστοι και ακόμα κι αν κάποιος δουλεύει η ταχύτητα που παρέχει η micro usb δεν επαρκεί για netdlix. Η τηλεόρασή σου αφού δεν είναι smart δεν θα έχει δυνατότητα για miracast (ασύρματη μετάδοση οθόνης) το οποίο και σε εμένα σε santoni δεν λειτουργεί σωστά στη Philips TV που έχω ούτως ή άλλως, οπότε μην το ψάχνεις και πάρε ένα tv box. Είναι πολλαπλά χρήσιμο.

• Πολύ πιθανό να έχει διαφορές.

• Factory reset και αν δεν φτιάξει ούτε έτσι στο service τότε.

• Παράθεση από paulpap: “ Καμια ιδεα (εκτος απο format...) ? Ευχαριστω ” Να δοκιμάσεις άλλο ρούτερ.

• Για άλλο πράγμα μιλάτε. Ο Darap21 ζητάει τη λειτουργία Miracast (Εκπομπή Οθόνης σε τηλεόραση) και εσύ Nasdriver του απαντούσες για το Split Screen (διαχωρισμό οθόνης του κινητού). Το εικονίδιο που ψάχνεις στην "κουρτίνα" έχει κατέβει και δεν φαίνεται. @Darap21 κατέβασε τελείως την κουρτίνα (τράβα μια και άλλη μια προς τα κάτω) και αν δεν το βλέπεις ακόμα το "Μετάδοση", βρες και πάτα το "Ταξινόμηση". Εκεί ψάξε το εικονίδιο της μετάδοσης και μετακίνησέ το πάνω από τη γραμμή που γράφει "Χ διακόπτες…