Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 736.

• Παράθεση από princegr: “Μόλις κατέβασα την Fastboot miui9 9.1.1.0 stable αντίστοιχη ρομ. Ρωτάω ξανά, γίνεται να φλασάρω μέσω miflash (έχω κλειδωμένο bootloader) ή δεν γίνεται και φάει κάνα κόλλημα; Ευχαριστώ!!! ” Αν κάνεις factory reset τώρα (πριν περάσει rom) και στη συνέχεια περάσεις τη recovery rom 9.1.1.0 δεν θα σου εμφανιστεί το WPS γιατί λες ότι το έχουν αφαιρέσει; Αν είναι έτσι νομίζω ότι ούτε με το miflash και την 9άρα fastboot θα γίνει δουλειά. Πρέπει να βάλεις 8άρα. Τέλος πάντων εγώ το…

• Παράθεση από makisfz: “Κοίτα εδώ FIX YELLOW FLASH CAMERA REDMI NOTE 4/X ALL ROM - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Redmi Note 3 pro ” Ευκαιρίας δοθείσης, αυτό το δοκίμασα σε ένα global mido μιας φίλης και δεν δούλεψε. Παρέμεινε κίτρινο το φλας.

• Παράθεση από princegr: “Φίλε μου έχω περάσει και τη stable ρομ miui9 που έχει η xiaomi στο επίσημο site. Είναι ίδια με την beta η είναι διαφορετική; Μπορεί να έχουν τον ίδιο αριθμό αλλά δεν ξέρω αν είναι η ίδια, για αυτό ρώτησα αν γίνεται να φλασάρω μέσω miflash ενώ το τηλέφωνο είναι σε stock κατάσταση. ” Όταν ο αριθμός είναι ίδιος, πρόκειται για την ίδια. Αυτή που δόθηκε αρχικά ως beta σε κάποιους από εμάς απλά έγινε τελικά διαθέσιμη σε όλους.

• update redmi note 4

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Αδερφέ οι προσπάθειες αποτυγχάνουν για κάποιο λόγο. Και αυτός κατά 90% είναι πειραγμένο λειτουργικό με root ή twrp. Πρέπει να διαπιστώσεις αν είναι ή δεν είναι root αν θέλεις να κάνεις δουλειά. Κατέβασε το root checker και δες αν είσαι root. Επίσης μπες σε recovery με το vol- και το power button πατημένα να δεις αν σε βάζει σε stock recovery ή σε twrp. Το να δείχνεις απογοήτευση και αδιαφορία δεν θα λύσει το πρόβλημα σου. Μπορείς βέβαια πάντα να μείνεις με τη rom που είσαι...

• update redmi note 4

Μήνυμα

Παράθεση από sourasakos: “τιποπτυα πεταει συνειζια απετυχε και με επαναφορα εργ. παλι εν το κανει ” Έχεις κάνει root ή έχεις περάσει TWRP; Αν ναι μην περιμένεις να καταφέρεις να βάλεις ΟΤΑ...

• Παράθεση από seitman: “Αν και είχα πει να περιμένω την stable 9, το χέρι μου ξύνεται άγρια να περάσει την τελευταία dev. Έχει κατέβει και έχει γίνει copy στο τηλέφωνο... Την έχει δοκιμάσει κανείς;;; Πως πάει;;; Αν και αυτό το factory reset και στήσιμο από την αρχή είναι σπαστικό. Αξίζει;;; ” Αφού έχει δοθεί κι εδώ το link για τη stable και αύριο από όσο λένε θα εμφανιστεί και στον updater σε όλους.

• Παράθεση από Thanasis1972: “καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα το καλοκαίρι που πήγαινα βόλτα με το ποδήλατο το τηλέφωνο το έβαζα στο strava όταν το έβαζα στην τσέπη το σήμα του gps χανόταν όταν το έβγαζα όλα εντάξει δηλαδή το gps είχε σήμα ” Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ με το Road Bike της Runtastic. Έκανε κάτι περίεργα μόλις έσβηνε η οθόνη, δεν μου κατέγραφε ορισμένα τμήματα της διαδρομής κλπ. Και μάλιστα εγώ το έχω σε βάση πάνω στο τιμόνι το κινητό και ούτε καν στην τσέπη. Μάλλον κάποια ρύθμ…

• Είπαμε γιατί δεν το έχουν στο site και γιατί δεν έχει δοθεί ακόμα σε όλους. Γιατί προς το παρόν είναι ακόμα nightly (beta) έκδοση.

• Παράθεση από kostasleon: “μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα αλλα βλεπω οτι δεν εχει πολυ καλο σημα στη wind γραφει 4g αλλα εχει 1, 2 γραμμες η μπαρα δεν εχει φουλ σημα οπως η κοσμοτε σε πολλα σημεια χανεται ” Δεν δείχνει τίποτα αυτό το φαινόμενο σε σχέση με την υποστήριξη ή μη της Β20. Η Cosmote απλά τυχαίνει να έχει καλύτερο σήμα στα σημεία που κοιτάς. Είναι φυσικά και θέμα συσκευής. Καθεμία έχει διαφορετική ευαισθησία δέκτη αλλά και διαφορετικό τρόπο απεικόνισης του σήματος. Η μόνη περίπτωση να κ…

• Παράθεση από kostasleon: “Τωρα μπερδευτικα, στο κουτι ναι γραφει τον κωδικο MAG138 μεν αλλα δεν ειχε την ετικετα global version δε, τα γραμματα ειναι στα αγγλικα αλλα δεν ειχε την πιστοποιηση CE καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει να μαθουμε αν την εχει? ” Ας μην έχει την ετικέτα. Προφανώς κάποια παρτίδα που δεν την κόλλησαν είναι ή καταργήθηκε το αυτοκόλλητο ή προοριζόταν για συγκεκριμένη χώρα που τα στέλνουν σε τέτοιο κουτί. Σημασία έχει ο κωδικός MAG138. Άλλος τρόπος να μάθεις δεν υπάρχει εκτός …

• Παράθεση από MyronG: “Οπότε επανέρχομαι σε στο αρχικό ερώτημα: ξέρει κανείς πώς να επαναφέρω τις παλαιές συζητήσεις viber στο νέο κινητό; ” Με τον εγγενή τρόπο δημιουργίος αντιγράφου του viber. Θα έπρεπε να σου δουλεύει (το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές). Κάτι δεν κάνεις καλά ή κάποια ρύθμιση δεν είναι σωστή. Λογαριασμό google έχεις βάλει στο νέο κινητό για να μπορεί να λογκάρει στο dropbox Google Drive και να τραβήξει το backup; Και τον άλλο χειροκίνητο τρόπο (που απαιτεί root) έχω χρησιμοποι…

• Παράθεση από MyronG: “Καλημέρα σας κάτοχος νέου Redmi 4x, ακολουθώ τους οδηγούς που είναι γραμμένοι στα διάφορα νήματα. Έχω κολλήσει στο ξεκλείδωμα του bootloader: μου έχει έρθει ο κωδικός, έχω κατεβάσει το πρόγραμμα για το ξεκλέιδωμα (έκδοση 2.2.406) ” Δεν έχεις την τελευταία έκδοση του unlocking tool. Η 2.3.803.10 είναι η τελευταία. Ίσως φταίει και μόνο αυτό. Κατέβασέ την από τη σελίδα του en.miui.com για το unlock.

• Στη full screen λειτουργία θεωρεί ότι δεν θέλεις να διακοπεί οπότε σου βγάζει το μικρό παράθυρο με τις επιλογές απάντησης ή απόρριψης. Στην όχι full screen σε διακόπτει. Δεν έχω καταλάβει τι άλλο θα ήθελες. Να μην χτυπάει καθόλου η εισερχόμενη κλήση; Ε κλείσε τις SIM όταν βλέπεις video...

• Παράθεση από sharkimi: “Τώρα που το κοίταζα ενω ήμουν με chrome ανοιχτό εμφάνιζε την ειδοποίηση όπως όταν σε καλεί κάποιος κανονικά, δηλαδή όλη την οθόνη.την ειδοποίηση για απόρριψη με αναδυόμενο παράθυρο την εμφανίζει μόνο στο YouTube οταν βρίσκεται το βίντεο σε full screen. ” Και σε εμένα έτσι κάνει. Με το youtube και κάποιες άλλες εφαρμογές που δεν θυμάμαι ποιές είναι αλλά πρέπει να δούλευαν full screen. Λογικό και έτσι θα πρέπει να είναι. Στο παραθυράκι που σου βγάζει πάνω όταν γίνεται η κλή…

• Ξεκλείδωμα bootloader

Μήνυμα

Περνώντας fastboot rom όταν χρειαστεί δεν επανέρχεται πλήρως στην εργοστασιακή του κατάσταση το τηλέφωνο όμως; Υπάρχει τρόπος να φανεί ότι είχε αρχικά πειραχτεί; Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει παιδιά πριν συνεχίσουμε να προτείνουμε ξεκλειδώματα, ρουταρίσματα και customιες.

• ραδιο

Μήνυμα

Screenshot_2017-11-05-17-42-00-844_com.miui.fm.png Σε εμένα είναι έτσι τα πράγματα όπως βλέπεις. Σε santoni με miui 8.5 (ακόμα) βέβαια. Θα βοηθούσε να ανέβαζες εσύ αντί εγώ ένα screenshot για να συγκρίνουν κάτοχοι με mido και αν είναι δυνατόν και με miui 9.

• ραδιο

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “καλησπερα οταν βαζω το ραδιο και συνδεω τα ακουστικα δε με δινει την επιλογη για ηχειο τι κανοω? ” Πατώντας πάνω δεξιά στην εφαρμογή του ραδιοφώνου στις 3 τελείες δεν σου δίνει επιλογή "Αλλαγή σε μεγάφωνο"; Η πρώτη επιλογή πάνω πάνω εκεί ποιά είναι;

• Πρέπει να υποστηρίζει ad2p το ακουστικό για να περνάει η μουσική. Δεν την υποστηρίζουν όλα. Το συγκεκριμένο προφανώς δεν έχει τέτοια δυνατότητα.

• Αυτό είχα πάρει τελευταία εγώ σαν -γρήγορη- λύση ανάγκης. Καλούτσικο και χρειάστηκε 1 μήνας παραλία για να ξεφτίσει λίγο στο πάνω μέρος. Η άλλη λύση αν δεν μπορείς να περιμένεις να πάρεις από ebay/aliexpress με 2-3-4€ (τα οποία είναι λογική τιμή) είναι να πας σε κανένα Πλαίσιο αλλά έχουν ξεφύγει ζητώντας 15€ για tempered, όταν κομπλέ οθόνη του τηλεφώνου κάνει μόλις 25€... Μη βάζεις τίποτα θα σου έλεγα εγώ λοιπόν.

• Bluetooth συνεργασίες [SOLVED]

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Δεν μου έχει τύχει ποτέ ως σήμερα συσκευή bluetooth να έχει πρόβλημα να αναγνωριστεί επειδή ήταν paired με παλιότερη συσκευή. Όσο ζεις μαθαίνεις...