Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 736.

• TWRP σε Redmi 4X (Santoni)

theopan - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 @michael @fog ή όποιον άλλο developer έχει χρόνο και την ευγενή διάθεση Έχω την τελευταία (προχθεσινή) global stable 8.5.2.0 ΜΑΜΜΙΕD (Marshmallow) με ξεκλείδωτο bootloader χωρίς TWRP και root ως σήμερα. Μου ήρθε σήμερα update στη nightly 8.5.1.0 NAMMIED (Nougat). Λέω να το βάλω. Επειδή όμως το factory reset είναι τεράστιος μπελάς για μένα θα ήθελα πάση θυσία να το αποφύγω. Λέω λοιπόν να βάλω TWRP (μόνο χωρίς να κάνω ROOT έστω με επιπλέον φλασάρισμα του lazyflasher) ώστε να μπορέσω να…

• Winbank Wallet app

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Winbank και onetouch δεν πάνε μαζί με root. Σκόπιμος περιορισμός από την συγκεκριμένη τράπεζα είναι. Και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους εγώ προσωπικά αποφάσισα να μην κάνω root. Η ΕΤΕ έχει επιλέξει να το επιτρέπει στην δική της εφαρμογή mobile banking.

• Παράθεση από KostasVal: “Στο MI account αποθηκεύεται κανονικά απλά θα ήθελα να υπάρχει στη SIM. ” Ελληνικά και μάλιστα τονισμένα και πεζά και ειδικά μεγαλύτερα από 7-9 χαρακτήρες δεν αποθηκεύονται στις SIM. Ούτως ή άλλως η αποθήκευση επαφών στη SIM είναι ξεπερασμένη εδώ και πολλά χρόνια μέθοδος και δεν συνίσταται. Στο gmail τις επαφές. Απαραίτητο και αυτονόητο για android είναι. Αν σώνει και καλά θέλεις επαφές αποθηκευμένεας στη SIM, γράφτες όλες με κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Και μέχρι 7 ή …

• Mi Bluetooth

theopan - - Mi Bluetooth

Μήνυμα

Μπα. Το redmi 4X είναι το πρώτο μου xiaomi και το πήρα μέσα Ιουνίου. Έκτοτε και μέχρι σήμερα έχω μόνο global stable rom (8.2.9.0, 8.2.10.0, 8.2.12.0 και τελευταία την 8.5.2.0). Με την τελευταία δεν έχω πολυμιλήσει ίσως για αυτό δεν μου το έχουν επισημάνει (ακόμα) αλλά και με τις 3 προηγούμενες είχε θέμα.

• Winbank Wallet app

Μήνυμα

Από τη στιγμή που το Mido δεν έχει nfc δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να δουλέψει.

• Mi Bluetooth

theopan - - Mi Bluetooth

Μήνυμα

Παράθεση από GEORGE13: “Θα το λεγατε γενικοτερα σε κοσμο να το αγορασει; γιατι θα το ηθελα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ αντιθέτως με τον NasDriver δεν σου το συνιστώ. Ενώ συνεργαζόταν ικανοποιητικά με παλιότερα τηλέφωνα που είχα, με το 4X έχει προβλήματα. Μου παραπονιούνται συνεχώς (όλοι) ότι με ακούν σαν "ρομπότ", δεν ακούω ούτε εγώ ιδιαίτερα δυνατά το συνομιλητή μου και μερικές φορές αργεί να και συνδεθεί με το τηλέφωνο όταν το ανάβω (ακόμα και 2-3 λεπτά μέχει να ακ…

• Σκοτεινες Φωτογραφιες

Μήνυμα

Με ανοιχτή την εφαρμογή της κάμερας, Λειτουργίες>γρανάζι (Ρυθμίσεις κάμερας)>Ρυθμίσεις αυτόματης έκθεσης. Δοκιμάζεις τις 3 επιλογές που έχει (Κεντροσταθμισμένη, μέσος όρος πλαισίου, Σημειακή μέτρηση). Εννοείται ότι είναι θέμα φωτομέτρησης επειδή την κάνει πάνω στο αναμμένο φωτιστικό...

• Αγορά Redmi 4X (Απορίες)

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από CyNote: “ Περιμένω να τελειώσει η μπαταρία εδώ και 3 ημέρες και μετά να κάνω τα υπόλοιπα ” Όλα κλειστά τα έχεις ε; 3 μέρες δεν με βγάζει σε καμία περίπτωση εμένα. 2-2 και κάτι ώρες στην καλύτερη. Συνήθως ούτε καν 2.

• Μέσα στο φάκελο που περιέχει τα αντίστοιχα αρχεία τις τρέχουμε αυτές τις εντολές πάντα. Κι εγώ την πάτησα μια φορά στην αρχή μέχρι να θυμηθώ την αρχαία εποχή του DOS.

• Παράθεση από DamianM: “Πιστευω ότι το qc δεν πρεπει να το υποστηρίζει ο φορτιστής αυτός. Οπτικά φαίνεται σαν "κινεζία" μπροστά στον άλλο φορτιστή. Υπάρχει κάποιος που να έχει τον φορτιστή αυτό να επιβεβαιώσει τα mA φόρτισης? ” Το πως φαίνεται οπτικά δεν έχει σημασία. Αν βρεις κάποιο USB αμπερόμετρο/βολτόμετρο σύνδεσέ το να δεις πόσα volt λέει όταν φορτίζει το τηλέφωνο. Αν λέει 9V (όπως έχω διαπιστώσει εγώ με δικό μου qc φορτιστή) κάτι συμβαίνει. Σε τηλέφωνα που -διαπιστωμένα- δεν έχουν καμία υπο…

• Οι απόψεις διίστανται για το αν υποστηρίζει ή όχι qc. Πέρα από αυτό ακόμα κι αν δεν υποστηρίζει προς το παρόν, έχω ξαναδιαβάσει αρκετές φορές περιπτώσεις που στο κουτί είχαν τέτοιο φορτιστή 3πλής τάσης xiaomi κινητά. Ίσως να σκοπεύουν κάποια στιγμή να δώσουν ROM με υποστήριξη QC.

• Είναι προφανής η διαφορά τους. Αυτός στην από πάνω φωτογραφία είναι απλός fast charge 5V/2A ενώ ο από κάτω είναι quick charge 5V/9V/12V. Τώρα γιατί δεν σου δουλεύει σωστά ο από κάτω (αυτός είναι που θα έπρεπε να δουλεύει καλύτερα) δεν το ξέρω. Ίσως είναι ελαττωματικός.

• Και μετά την προχθεσινή stable 8.5.2.0 ΜΑΜΜΙΕD, μόλις πριν λίγο αυτό: nougat.png Nougat 7.1.2 από όσο λένε τα παιδιά στο en.miui.com (και από το αρχικό "Ν" αυτό προκύπτει). Τη βάζουμε ή δεν την βάζουμε τώρα καθότι Nightly; Δεν πιστεύω να χρειαστεί κανένα FR;

• Screenshot_2017-09-20-19-39-42-593_com.android.u.png Μόλις μου την έβγαλε πατώντας "αναζήτηση" στον updater (δεν έλαβα push). Είναι ακόμα η nightly ή σας το δίνει σε όλους; Λέω να το ρισκάρω και να τη βάλω. Εν τω μεταξύ στο en.miui.com βλέπω ότι και σε άλλους που ήρθε σήμερα, σε άλλον δείχνει μέγεθος 284ΜΒ, σε άλλους 376ΜΒ -όπως σε εμένα- και σε κάποιον 1,5GB. Έχει να κάνει με το σε ποιά προηγούμενη version βρίσκεται ο καθένας; Υ.Γ. 8.2.12.0 ΜΑΜΜΙΕΑ έχω αυτή τη στιγμή εγώ. Υ.Γ.2 Οριστική stable …

• redmi 4x

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από maria panou: “Καλησπέρα, Βρήκα απο σκρουτζομάγαζο xiaomi 4x global version αλλά έχει αντάπτορα. Μου έκανε εντύπωση που χρειάζεται αντάπτορα αφού είναι για Ευρώπη η global version. Επίσης ρώτησα αν φοράει την επίσημη rom και μου είπαν ναι, έχει την global rom αφού είναι global version. Διάβασα όμως στην σελίδα σας οτι δεν είναι το ίδιο.Τελικά να το πάρω? ” Δεν είναι για Ευρώπη (μόνο) η global version. Για αυτό και λέγεται και "global" άλλωστε. Υπάρχουν global version που προορίζονται…

• Εχω official rom???

Μήνυμα

Παράθεση από George Exarhos: “Αυτο ακριβώς είδα και εγώ και περιμένω απάντηση!!! ” Τι νόημα έχει να περιμένεις απάντηση; Οι άνθρωποι ή είναι άσχετοι ή πουλάνε τρέλα (μπας και τσιμπήσει κανένας που δεν ξέρει). Αφού το πρόβλημα λύνεται μην ασχολείσαι...

• Παράθεση από angeloscha: “Γεια χαρα θελω να παρω το 4X sto bangood βρηκα αυτο Xiaomi Redmi 4X Global Edition σε καλη τιμη. Αλλα βρηκα και αυτο Xiaomi Redmi 4X με μικρη διαφορα στην τιμη. Ποια η διαφορα της Global Edition? (το εχω δει και σε αλλα μοντελα..) Ευχαριστω! ” Και στα σίγουρα Global Rom (official και με Ελληνικά) εκτός της Β20 να συμπληρώσω. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης καν ειδικά για τόσο μικρή διαφορά. Παίρνεις το Global Version.

• Παράθεση από bilnas7: “Καλσηπέρα, γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω ανταλλακτικό για το συρταράκι της κάρτας Sim?? ” Εδώ: Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

• Μικρά γράμματα στα sms

theopan - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Απενεργοποίησε την επιλογή που σου είπα τότε.

• Μικρά γράμματα στα sms

theopan - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Για Global Stable θα σου πω τι γίνεται αλλά μάλλον το ίδιο ισχύει καθώς έγινε μετά την τελευταία αναβάθμιση και σε εμάς. Κράτα πατημένο το αριστερό capacitive button (Ξ) ενώ είσαι στην εφαρμογή SMS. Θα βρεις ενεργό το "Use GSM Alphabet". Αυτή η επιλογή είναι που μετατρέπει τους πεζούς Ελληνικούς χαρκατήρες σε κεφαλαίους και τους λαμβάνει σαν κεφαλαίους ο παραλήπτης. Αυτό συμβάινει όμως αναγκαστικά για να μπορείς να στείλεις SMS 160 χαρακτήρων. Αν το απενεργοποιήσεις θα στέλνεις πεζά (μικρά) Ελλη…