Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 736.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις edit το αρχείο build.prop και να φλασάρεις το mod, χωρίς να γίνεις root, κάνοντας boot τη συσκευή σου σε twrp μόνο με εντολές. smile.png Δοκίμασέ το και πες μας! smile.png 1. Ξεκλείδωσε τη συσκευή σου [ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ] 2. Βάλε drivers στο PC σου από εδώ => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 3. Κατέβασε το twrp για mido από εδώ => twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas και τοποθέτησέ το χύμα μέσα στο φ…

• Παράθεση από Darap21: “Τα είχα κάνει με το πρόγραμμα π έχει η ρομ αλλά τελικά δεν είχαν γίνει όλα.. Το ξανά έκανα και έγιναν όλες.. Κανένα καλό GPS παίζει? Εγώ ξέρω το navigon που είχα και στα παλιά μου κινητά.. 1 το navigon το είχα βρει σπασμένο τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει και δεν θυμάμαι από που το είχα κατεβάσει ” Google Maps ("Χάρτες"). Και επικουρικά (για κάποιες περιπτώσεις μόνο) εγκατεστημένο και το Here Maps που είναι δωρεάν (αν και κάνει ορισμένες φορές για κάποιες διαδρομές από αψυχολόγητ…

• update

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από dum: “Δεν δουλευει να βγαζεις screenshot συροντας τρια δακτυλα. ” Πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή. Ρυθμίσεις>Πρόσθετες Ρυθμίσεις (ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ)>Στιγμιότυπο οθόνης>Σύρετε προς τα κάτω με τρία δάκτυλα για λήψη στιγμιοτύπου.

• Στο προηγούμενο τηλέφωνό μου (ένα Vernee Thor) δούλευε κανονικότατα αυτή η επιλογή με bluetooth ακουστικά.

• Προσπαθώ να ενεργοποιήσω τη λειτουργία του τίτλου μέσα από τις Ρυθμίσεις>Οθόνη κλειδώματος & δακτυλικό αποτύπωμα>Σύνθετες Ρυθμίσεις>Ξεκλείδωμα με συσκευή Bluetooth τραβάω τον διακόπτη, μου ζητάει να εισάγω το μοτίβο και ενώ έχω ενεργό το bluetooth ακουστικό μου (οποιοδήποτε, έχω ένα Xiaomi μάλιστα και ένα Sony) δεν βρίσκει τίποτα κατά την αναζήτηση! Από όσο ξέρω αυτή είναι λειτουργία που κρατάει ξεκλείδωτο το τηλέφωνο (να μη ζητάει pattern ή αποτύπωμα) για όσο χρόνο είναι συνδεδεμένο με κάποια b…

• Παράθεση από JimieTheFox: “Παράθεση από NasDriver: “Όταν έχεις wifi ανοικτό δεν μπορείς να δεις τι πιάνεις σε 3G-4G, αυτό που βγάζει στο όνομα του δικτύου είναι ψεύτικο. Μόνο με δεδομένα συνέχεια ανοικτά βλέπεις τι πιάνεις, μην τα μπερδεύεις ” Αυτό δεν το ήξερα είναι η αλήθεια, αλλά και πάλι απο τη στιγμή που θεωρητικά μπορώ να πιάσω 4G δεν θα έπρεπε κάπου να έχω πιάσει και 4G στα δεδομένα ? Γιατί όπου και να είμαι να κλειδώνει σε 3G ενώ άλλα κινητά κλειδώνουν το 4G στα ίδια σημεία ? ” Για τον λ…

• Στείλε SMS με λεκτικό 4G στο 1333 και δες αν αλλάζει κάτι μετά.

• Σε αυτούς τους 3 μήνες όμως μάλλον έχεις πάρει update. Μπορεί κάποιο update λοιπόν να έχει bug όσον αφορά την λειτουργία "εξοικονόμησης". Απλά ως ένα ακόμα ενδεχόμενο το αναφέρω αφού έχεις δοκιμάσει τα πάντα.

• Παράθεση από leontatos: “μετα απο μιαμιση μερα με global stable,δεν γινεται αυτο..τοσο πολυ καταναλωση με κλειστα τα παντα και χωρις καθολου εφαρμογες...!!!υπαρχει σωτηρια???εχω περασει οτι ρομ υπαρχει μετα απο χρηση 3 μηνων με τελεια μπαταρια,τον τελευταιο μηνα απογοητευση... ” Στο screenshot βλέπω ότι έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας από το πορτοκαλί χρώμα που έχει το εικονίδιο. Δοκίμασες να την απενεργοποιήσεις μπας και έχει κάποιο bug εκεί και φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα;

• Παράθεση από Mykl: “Γειά σας Θα ήθελα να παραγγείλω αυτό το κινητό Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet International Version 3GB RAM 16GB ROM-$156.91 and Online Shopping | GearBest.com Mobile (την έκδοση 3gb ram 16gb rom). Η ερώτησή μου είναι αν στο δίκτυο της cosmote θα έχω 4g σήμα ; Στην σελίδα του gearbest στο network μου γράφει αυτά : Wireless Connectivity: 3G,4G,Bluetooth,GPS,GSM,LTE,WiFi Network type: GSM+CDMA+WCDMA+TD-SCDMA+FDD-LTE+TD-LTE 2G: GSM B2/B3/B5/B8 CDMA: CDMA 2000/1X BC0 3G: WCDMA B…

• Dual sim και sd ταυτοχρονα

Μήνυμα

Ε λογικά το nano (ως μικρότερο) είναι προτιμότερο.

• Κλήσεις

Μήνυμα

Παράθεση από Zeys13: “Για την ιστορία η μια sim είναι wind και η άλλη cosmote. Όσον αφορά το redmi note 3 pro ,δούλευε κανονικά. Όταν μιλούσα στο ένα νούμερο και με καλούσε κάποιος στο άλλο, μου το έβγαζε στην οθονη. Οκ? ” Δεν υπάρχει περίπτωση. Dual standby είναι και το RN3pro. Ίσως είχες ορίσει προωθήσεις όπως σου έγραψα από τη μια SIM στην άλλη και δεν το θυμάσαι.

• Παράθεση από derveni: “Χρειάζονται και 100 euro για το παράβολο, συν την αξία του κινητού, άρα χαμένος για χαμένος, έτσι η ασφαλέστερη οδός είναι η σωστή διαπραγμάτευση. ” Έτσι για το τυπικό και την πληροφόρηση, έχει μειωθεί πάντως η αξία του παραβόλου που απαιτείται από τα 100€ στα 50€ και ούτως ή άλλως αν δεν κάνω λάθος δεν απαιτείται παράβολο για αυτεπάγγελτα διωκώμενα αδικήματα παρά μόνο για κατ' έγκληση.

• Παράθεση από bag67: “Παίδες καλησπερίζω. Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του 4χ, θα ήθελα να ρωτήσω τους έχοντες το redMi 4χ (3gb 32gb), αν όλα είναι εντάξει στο θέμα ποιότητας σήματος δικτύου, σύνδεσης στο 3G και των υπολοίπων για την λειτουργία της συσκευής. ” Άψογο είναι. Ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που είχα ποτέ ως σήμερα. Απλά μην βασίζεσαι σε αυτά που λένε ορισμένοι περί 3, 4 ή 5 ημερών αυτονομίας. Δεν έχει τόσο μεγάλη αυτονομία σε καμία περίπτωση, εφόσον το έχεις με ανοιχτές όλες τις λειτου…

• Παράθεση από demakhs: “από τους ενδεικτικούς/μέσους όρους χρήσης όμως, συμπέρασμα βγάζεις, έτσι δεν είναι? μια χαρά τάξη μεγέθους σου δίνει το sot, υπό νορμάλ συνθήκες, τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις εξάλλου? ” Έχει την εγκυρότητα των ωρών/ημερών αυτονομίας ("με βγάζει 2 ημέρες"). Δεν είναι από καμία άποψη πιο αντικειμενικός δείκτης το sot δηλαδή. Το "με βγάζει 2 ημέρες" μάλιστα νομίζω ότι πολύ πιο χειροπιαστός και κατανοητός τρόπος για να δηλωθεί η αυτονομία.

• Παράθεση από fog: “Το sot είναι σαν την κατανάλωση βενζίνης ανά χιλιόμετρο. Παρόλο που υπάρχει μια ενδεικτική τιμή να έχουμε μια ιδέα, η πραγματική τιμή για τον καθένα και ανά περίπτωση, εξαρτάται από τη χρήση και τις συνθήκες. ” Καλή η παρομοίωσή σου. Τώρα που αρχίζω να καταλαβαίνω όμως τι σημαίνει, πρέπει να είναι ακόμα πιο περίπλοκο καθώς εξαρτάται από πολύ περισσότερες παραμέτρους από το πόση ώρα και σε ποιά θέση είναι πατημένο ένα πεντάλ γκαζιού :-). Το έχουν "ευαγγέλιο" ορισμένοι το sot σε…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από theopan: “Υ.Γ. Αν π.χ. εγώ μιλάω ελάχιστα στο τηλέφωνο (οπότε η οθόνη είναι σβηστή) αλλά σερφάρω πολύ σε σχέση με κάποιον άλλο που κάνει το αντίστροφο ποιός θα έχει μεγαλύτερο sot; Δεν είναι απολύτως εξαρτώμενος αυτός ο δείκτης από το είδος της χρήσης δηλαδή; ” Το ίδιο κινητό θα δώσει τελείως διαφορετικά αποτελέσματα εάν:1. Σερφάρεις συνέχεια στον browser 2. Παίζεις παιχνίδια ελαφριά 3. Παίζεις παιχνίδια βαριά 4. Σερφάρεις σε εφαρμογές όπως facebook, messeng…

• Παιδιά εγώ πάντως δεν έχω δει πάνω από 4,5-5 ώρες sot ποτέ. Με καμία δύναμη όμως. Απορώ με όσους μιλάνε για 8-9-10 ώρες. Εννοείται ότι όλα θα είναι ανοιχτά βέβαια (4G, GPS, wifi ίσως ακόμα και το bluetooth) αλλιώς δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου το να έχεις smartphone (παύει να ειναι χρηστικό). Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ακριβώς συμπέρασμα μπορεί να βγει από αυτό το sot και πως μετράει... Μιλάμε για το τι θα γράψει εκεί από 100% μπαταρία έως όσο γίνεται πιο χαμηλά, υπό τον ό…

• Παράθεση από 8@nos: “@theopan Μπορεί να έχει αλάνι πεθερά Ποιος ξέρει μπορεί αύριο μεθαύριο να βάλει και nethunter η πεθερά ” Αν είναι τόσο αλάνι η πεθερά που χρειάζεται dev rom και "καστομιές", δεν χρειάζεται να της το σκαλίσει. Θα μπορεί να το κάνει μόνη της!

• Παράθεση από lazostat: “Αλάνια εγώ σας είπα ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν είμαι αχάριστος. Απλά ο χρόνος πιέζει. Σήμερα φεύγει η πεθερά και δεν θέλω να δημιουργήσω κάποιο θέμα στο κινητό. Εάν ήταν δικό μου θα το είχα φτιάξει. ” Εξαρχής παρακολουθώντας τη συζήτηση, δεν μπόρεσα να καταλάβω τι χρησιμότητα θα είχε η οποιαδήποτε επέμβαση στο κινητό δεδομένου μάλιστα ότι το πήρες με official rom. Και απευθύνεται μάλιστα σε ...πεθερά. Δεν υφίσταται καθόλου bloatware σε official rom εξάλλου.