Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 736.

• Miui 11 (Redmi Note 4x - Mido)

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

• Δοκίμασε άλλο usb καλώδιο. Το έχεις ξαναδοκιμάσει το συγκεκριμένο για μεταφορά δεδομένων; υπάρχουν καλώδια που υποστηρίζουν μόνο φόρτιση.

• Note 4x και revolut card

Μήνυμα

Από τα settings του magisk manager βρίσκεις την επιλογή magisk hide και επιλέγεις να κρυφτεί το root από την εφαρμογή Revolut. Δεν πιστεύω ότι θα σου δώσει λύση αυτό όμως. Πιθανότερα οφείλεται σε αυτό που σου είπα με το safetynet. Το μειονέκτημα των XTRV από όσο θυμάμαι είναι ότι αποτύγχανε το safetynet. Αν υπάρχει fix σε αυτό με κάποιον τρόπο τότε μόνο.

• Note 4x και revolut card

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Μα δεν λέει ότι δεν του ανοίγει αλλά ότι δεν μπορεί να την κατεβάσει και αυτό δεν έχει σχέση με το root ” Κι όμως μπορεί να έχει σχέση. Όταν είχα root και δεν πέρναγε safetynet (δεν θυμάμαι τι από τα 2 έφταιγε) το τηλέφωνο δεν μου έβγαζε καν διαθέσιμη για κετέβασμα την εφαρμογή του netflix το google play. Την εγκαθιστούσα αναγκαστικά με χειροκίνητο κατέβασμα του apk. Με το που ξήλωνα το root εμφανιζόταν διαθέσιμη κανονικά στο play store.

• Πιθανό να μην περνάει το τεστ του safetynet οπότε δημιουργεί προβλήματα στο app της revolut. Θα έχεις πρόβλημα και με άλλες παρόμοιες εφαρμογές μάλλον. Με official δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα εγώ.

• Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση

• Τσάμπα θα την κάνει νομίζω. Αν είναι hardware το πρόβλημα πιο πιθανό το κόβω για βλάβη στη μητρική.

• Παράθεση από makis1024: “Η μια γραμμή μπορεί να επαρκεί για μεταφορά data , αλλά ίσως δεν επαρκεί για να πραγματοποιηθεί κλήση , δεν ξέρω εάν μπορείς να καταλάβεις το σκεπτικό μου. ” Διαφωνώ με το σκεπτικό σου. Αν υπάρχει σήμα ικανής στάθμης για δεδομένα υπάρχει και για κλήση. Τα δεδομένα είναι πάντα πιο απαιτητικά. Το θέμα του είναι ότι δεν συνδέεται παρά μόνο σε 4G τελικά για αυτό και δεν κάνει κλήσεις. Παράθεση από termit: “Λοιπόν τόση ώρα που το σκαλίζω παρατηρώ ότι για κάποιο λόγο όταν βάζω…

• Εγγενώς είναι το θέμα να μπορούσε να το κάνει. Δεν βάζω πρόσθετα apps που μπλέκονται με τις λειτουργίες τηλεφώνου. Δημιουργούν προβλήματα πολλές φορές και με τέτοιες βασικές λειτουργίες δεν θέλω να παίζω.

• Παράθεση από kdollos: “ Αλλο γιατροσόφι υπάρχει? ” Όχι δεν υπάρχει τρόπος. Κι εμένα αυτή η λειτουργία μου έλειψε με τη miui και την είχα ακόμα και σε παλιότερα τηλέφωνα.

• Root

Μήνυμα

Έτσι για το αρχείο (εφόσον το έλυσες) η 3.2.1-0 σε santoni δεν μου δούλεψε ποτέ. Ζητάει password και δεν είναι καν αυτό που τυχόν έχω ορίσει. Η 3.1.1-0 δουλεύει μόνο. Και η τελευταία προφανώς η οποία σου δούλεψε απλά δεν έχω δοκιμάσει.

• Παράθεση από ManolisPiraeus: “Καλησπέρα Υπάρχει εξηγηση για το μπαχαλο με τις μπαταρίες; ” Υπάρχει ναι: ότι για τη Xiaomi είναι ασύμφορο να δώσει (μαζικά τουλάχιστον είμαι περίεργος η Infoquest αν και πως βρίσκει γνήσιες) μπαταρίες στο εμπόριο. Έχει κάθε συμφέρον να πετάει το τηλέφωνο ο καταναλωτής και να παίρνει καινούργιο όταν πεθαίνει η μπαταρία του.

• Αν πρόκειται για θραύση εννοείται ότι δεν καλύπτει η εγγύηση. Τα digitizer χαλάνε και χωρίς να υπάρχει θραύση μερικές φορές όμως (αυτό λογικά πρέπει να το καλύπτει η εγγύηση). Όπως επίσης έχω καταλάβει (από το δικό μου Santoni) ότι μάλλον στα xiaomi δεν επηρεάζεται συνήθως η απόκριση του digitizer ακόμα και μετά από θραύση. Μου λείπει σχεδόν από τότε που το πήρα ολόκληρο κομμάτι στην πάνω γωνία της οθόνης από -τρομερή- πτώση και δεν είχα ποτέ ως σήμερα 2 χρόνια μετά κανένα πρόβλημα στην αφή.

• otg

Μήνυμα

FAT βλέπει μόνο. Πιθανότατα είναι όλα φορμαρισμένα NTFS αυτά που δοκιμάζεις για αυτό δεν τα βλέπει. Αν φυσικά οι OTG αντάπτορες που δοκιμάζεις είναι εντάξει.

• Στην Infoquest για αλλαγή οθόνης (με ληγμένη εγγύηση προφανώς); Πριν ακούσεις χρέωση φρόντισε να κάθεσαι ...

• Είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν κατανοητά όσα γράφεις αλλά θα κάνω μια εικασία: Αυτή που έχεις ήδη κατεβασμένη είναι recovery rom. ξέχνα τη. Ακολούθα τις οδηγίες στο λινκ που σου έδωσε ο Nasdriver και βάλε fastboot.

• Root

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από drgt: “Αα το ξεκλειδωμα είναι σαν factory reset. ” Δεν είναι "σαν" factory reset. Απλά συνοδεύεται (;) από factory reset. Υ.Γ. Βάζω (;) γιατί έχω απορία: μιλάμε για το Santoni. Άλλαξε και σε αυτό και κάνει πλέον factory reset με το ξεκλείδωμα bootloader; Εγώ ας πούμε που είμαι ξεκλείδωτος εδώ και πολύ καιρο, αν κλειδώσω τώρα και προσπαθήσω να ξεκλειδώσω αμέσως θα μου κάνει factory reset;

• Ουδέποτε -από όσο θυμάμαι- υπήρξε δυνατότητα αυτόματου εντοπισμού στην εφαρμογή καιρού που να δούλεψε στο Santoni μου. Ίσως στη miui 8 στην αρχή αλλά δεν είμαι σίγουρος. Της πόλη που ορίζεις χειροκίνητα αυτής τον καιρό δείχνει πάντα όπου και να κινηθείς.

• Root

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από drgt: “9,6,2,0 μαμας.Bootloader: Αρα αυτα που διαβαζω root χωρις ξεκλειδωμα bootloader ΔΕΝ ισχύει ε? Αναρωτιεμαι γιατι τα αναρτανε... TWRP: Πως? Επισης υπαρχουν νηματα για root χωρις custom recovery. Ουτε αυτα ισχυουν? Και αν ισχυουν πιο το πλεονεκτημα του TWRP? Magisk: Πως? Προτιμω supersu ομως... Εν πασει περιπτωσει χρειαζομαι εναν αναλυτικο οδηγο step by step. ” Ισχύουν ενδεχομένως αυτά περί root χωρίς ξεκλείδωμα bootloader (κάτι kingoroot κλπ. μάλλον λένε) αλλά μη διανοηθείς να …

• Φίλε από τη USB του υπολογιστή παίρνει μόλις 0,5Α. Δεν επαρκεί αυτό το ρεύμα για τίποτα πολύ περισσότερο αν δεν έχει καν μπαταρία το τηλέφωνο. Με φορτιστή θα το συνδέσεις και μάλιστα δυνατό (>2Α).