Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.

• Έλα ρε υπάρχει και άλλος χρήστης Markw εδώ μέρα;; Κινητό απο τα λίγα κουφέτα όποιος δε το έπιασε δε μπορεί να καταλάβει τι εννοώ! Μπράβο πάντως!!

• @VAG-ZAG για παίξε στις ρυθμίσεις προγραμματιστή μπας και είναι τίποτα λάθος από προεπιλογή.Εχει πολλές ρυθμίσεις για Bluetooth εκεί μέσα..

• RE:

kos25k - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Την AICP 11 τη δοκίμασε κανείς;” R;

• Όντως ακούγονται πολύ καλά λόγια για την Arrow OS καθώς κάτι λένε είναι σχεδιασμένη ειδικά για Snapdragon συσκευές.Αλλά δυστυχώς έχει 0 παραμετροποίηση..(Στην παραπάνω λίστα πρόσθεσε και την AICP)

• Είναι άλλος κόσμος γενικά,ξεχνάς miui εφαρμογές καταρχάς..Ψαξε στο YouTube έχει άπειρα βίντεο!Κανεις wipe τα πάντα,αλλα δε θυμάμαι αν θέλει και internal storage..Εγω έφυγα απο AICP γιατί δε μου κρατούσε στο παρασκήνιο το youtube και το ymusic. τώρα έβαλα crdroid Q τη χθεσινή εξαιρετική και αυτη!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πετυχαίνει;Το chrome γιατί;

• @angarato_surion ναι και 100% άψογη. Εντωμεταξυ επειδή ξέρω σχεδόν όλοι σας έχετε το y.t vanced,χθες βρήκα τρόπο μία και καλή από το να το σταματήσω να εμφανίζεται στο playstore για αναβάθμιση.Για όποιον θέλει..38ab95338e1d56794966196e859e6496.jpg

• @ipankas έχεις δίκιο,το μυστήριο λύθηκε! Η AICP που έχω,έχει switch να διαλέγεις permissive/enforcing.Κατεβασα την εφαρμογή για να σας βοηθήσω και όντως όταν το έχω στο permissive η winbank απλά κλείνει και μόλις το βάζω στο enforcing με συνεχίζει κανονικά!

• @angarato_surion όχι γιατί αμέσως ξαναέκανα downgrade σε Q..

• Όσοι έχετε θέμα με bank apps..Δοκιμαστε αυτό το magisk module.Εμενα παρόλο που δεν περνούσε στο safetybnet,εμπαινε στην εφαρμογή κανονικά (Alphabank) Τώρα που το φλάσαρα όμως, περνάει και το safetynet.. view?usp=drivesdk

• Οκ @amavroudis !!!

• RE:

kos25k - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Προσεχετε λίγο τις παραθέσεις!” Εμένα με μπερδευει λίγο το tapatalk.. Δηλαδή πως να απαντάμε;

• Σωστά.Αν και στην aicp δε το βρίσκω..Μονο volte..

• Γεια σου φιλαράκι!Αν θέλεις διάβασε και λίγο πριν έτσι γενικά..Εγω με Aicp είμαι 100% κομπλέ και πάει σφαίρα με καλό customization! Τώρα το A11 με ξενερώνει λόγω adaptive storage.Δε σου αφήνει δηλαδή να ανοίξεις κάποιους φακέλους πχ τον Android/data.Εχω ένα zip με πολλά user presets για το Lightroom,που κανονικά τα πετάω μέσα σε κάτι υποφακελους στο Android,αλλα στο A11 δε με αφήνει!Επισης στα quick settings υπάρχει μόνιμα μια βλαωδης ειδοποίηση που πιάνει χώρο και λέει ειδοποιήσεις σε σιγαση κλ…

• Παράθεση από angarato_surion: “Το να βάλεις custom kernel είναι δύσκολο; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οχι, απλά τον φλασαρεις,wipe caches και reboot

• Παράθεση από lefesta: “Καλημέρα σας για όσους ενδιαφέρονται για evox 5,1 Android 11 πάει σφαίρα, το μόνο που δεν δουλεύει είναι η εφαρμογή της Πειραιώς, επίσης λόγω χρόνου και καραντίνας μετά από clean install της ρομ έκανα δοκιμή να σεταρω το τηλέφωνο με migrate app και σε χρόνο μηδέν το τηλέφωνο ήταν έτοιμο... Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασες magisk hide κλπ;Αρα δεν είναι ιδέα μου ότι οι R είναι πιο γρήγορες ε;

• Παρατηρείτε ότι οι R roms είναι πιο γρήγορες,η είναι ιδέα μου;Χθες βγήκε και CrDroid R και ένα παιδί μίλησε με τρελό ενθουσιασμό..

• Τι είναι η aicp; Custom rom πολύ δυνατή.. AICP | Android Ice Cold Project

• Άψογος!!!!Κανε και σε βοηθάμε εμείς!! Ξενέρωσα σου λέω την ξηλωσα εντελώς,εβαλα AICP Q μεχρι να στρώσουν λίγο οι R και πετάει, αγαπημένη rom απο παλιά πάει σφαίρα!!Τι θα έλεγες για AICP R; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• δηλαδη αν καταλαβαινω σωστα,βασικη προυποθεση ολων ειναι καταρχας να εισαι σε Pie;αρα πρεπει πρωτα να βαλω καποια Pie με Flashtool;συγνωμη κιολας,αλλα αρχισα και χανω ελπιδες για το τομαρι μου χαχαχ .εγω οπως ολοι,ειμαι σε Oreo με την κλασικη 3-2-3-4 twrp.Για να ξεμπερδευω..Μπορω να περναω καθε φορα οποια twrp θελω (Oreo η Pie) μεσω adb απο PC και αντιστοιχα μετεπειτα να φλασαρω Pie η Oreo ROM;