Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 159.

• δεν μπορω γιατι λογικα εχω arb. ειχα προσπαθησει να περασω ξανα την 8.9.6 global beta αλλα εκανε συνεχεια bootloop.

• και ναι παλι σε stock recovery ειμαι. ενταξει δεν γινεται σηκωνω τα χερια ψηλα! τουλαχιστον μπορω να μπω σε twrp και σε φλασαρω ετσι magisk?

• @Germak εκανα παλι τα ιδια βηματα με την διαφορα οτι εβαλα το twrp μεσα στην συσκευη και οχι σε otg για να το φλασαρω. 1-Fastboot boot Twrp.img 2-φλασαρα το twrp μεσα απο το twrp 3-reboot to recovery 4-φορματ 5-reboot to recovery 6-φλασαρισμα Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_v1.4 7-εγκατασταση ρομ. ολα σωστα?

• Άρα το λάθος μου είναι ότι το φλασαρω μέσω otg και δεν το έχω στην εσωτερική μνήμη του κινητού;

• Παράθεση από Germak: “Παράθεση από xristos9: “τωρα πως κανουμε ροοτ? ” αφού Μπουτάρεις την πρώτη φορά σε TWRP θα ξανά φλασαρεις το twrp.img μέσα από το το TWRPκαι έτσι θα μηνει. Εννοείται ότι θα έχεις περάσει το TWRP μέσα στον χώρο αποθήκευσης του κινητού σου πρώτα. ” Εκεί που πάω να φλασαρω το twrp.img μου βγάζει κάτι επιλογές και διαλέγω recovery. Εσυ λες να το κάνω έτσι απλά χωρίς φορματ κτλ? Με otg τα φλασαρω.

• Παράθεση από Octaviastikos: “@xristos9 περνάει κανονικά... χωρίς αυτό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57432/ ” πως εκανες εγκατασταση το zip?

• τωρα πως κανουμε ροοτ?

• πολυ πιθανο. δοκιμασα ολους τους τροπους, ολα τα twrp και οτι αλλο υπαρχει αλλα παντα γυρναει στο stock.

• Παράθεση από geoanto555: “Μπορει η συγκεκριμένη Ρομ να έχει σκριπτ που επαναφέρει το στοκ. Άμεσα δεν σου χρειάζεται το twrp οπότε βολεψου έτσι.. ” κανω αλλη μια προσπαθεια. το θελω για να περασω magisk

• μπα τιποτα. κατεβασα και τα αρχεια του ποστ και τα περασα ακριβως οπως ελεγε αλλα παλι στο stock με εβγαλε

• εκανα ακριβως τα βηματα αλλα παλι το ιδιο εγινε.

• εκει που λεει να φλασαρω το twrp ξανα μεσα στο twrp στις επιλογες που μου βγαζει παταω recovery ετσι??

• Παράθεση από geoanto555: “Το twrp προσπαθείς να το βάλεις στην official rom ή έχεις περάσει κάποια "custom"?>? ” στην 8.9.11 global beta

• Παράθεση από Octaviastikos: “Μηπως φταίει το άλλο ζιπ που έχεις;; Αυτό εδώ ;; disable_dm-verity_FEC_V1.1 ” δεν ξερω τι φταιει πια ολα τα εχω δοκιμασει. πηγε τσαμπα και το φορματ. Παράθεση από alvin1983: “Ωραία για δοκίμασε χωρίς να κάνεις install το twrp img από το twrp αυτή τη φορά. Αφού σωστά κάνει εγκατάσταση και σωστά κανει μπουτ στο twrp. Στγν αρχή πρώτη οθόνη του twrp σου ζητάει να σύρεις δεξιά για swipe to allow modifications? ” ναι μου το εβγαλε απλα δεν θελει να μπει. ποτε δεν ειχε προβ…

• fastboot flash recovery (ονομα που εχω δωσει)

• λοιπον φλασαρω το twrp 3,2,3. μπαινω μεσα και κανω ξανα flash το image του twrp στο recovery, κανω φορματ reboot στο recovery και φλασαρω το disable_dm-verity_FEC_V1.1, μετα φλασαρω την ρομ. ανοιγει το κινητο κανονικα παω να μπω recovery και βλεπω παλι το stock. πουθενα το twrp

• Παράθεση από Germak: “Μόλις περάσεις το TWRP θα πρέπει να κανείς από μέσα format data. Με το format data θα διαγραφούν όλα. Μετά περνά το no verity ” Αυτο είχα κάνει αλλά δεν είχα περάσει το no verity. Χωρίς format data δεν γίνεται; Ολες τις άλλες φορές που περνάω twrp ποτέ δεν κάνω format data και το κρατάει κανονικά. Μόνο τώρα έχω το πρόβλημα αυτό.

• If u are new to twrp, format data in twrp and reboot to recovery again and flash this file Τι εννοεί ο ποιητής; τώρα δεν έχω twrp, άρα πρέπει να κάνω φορματ και να περάσω ξανά την ρομ; η απλά το φλασαρω twrp με fastboot και μετά το φλασαρω και από το twrp? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Octaviastikos: “@xristos9 Μηπως δεν λειτουργεί για android p... Loading site please wait... Αυτό βάλε!! ” Λες; ή θα έχω πάλι κανένα bootloop και αντε πάλι απο την αρχή;