Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 159.

• Δεν νομίζω όλοι οι οδηγοί τις ίδιες εντολές έχουν. fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img fastboot boot recovery.img Αυτά βάζω, μόλις μπω στο twrp είναι κρυπτογραφημενο και όταν κάνω επανακινηση γυρνάει στο stock. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προσπαθώ να φλασαρω το twrp αλλά συνέχεια μετά από reboot γυρνάει στο stock recovery. Δηλαδή έκανα εγκατάσταση την ρομ μέσω twrp κανονικά και μετά πάλι στο stock. Όσες φορές το δοκίμασα δεν έμενε το twrp. Έκανα clean install την 8.9.6 και έτσι το έχασα ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά. Τώρα έχω την 8.9.11 global beta με Android P

• Ναι μέσα στο twrp του κινητού γίνεται η δουλειά.

• @omek07 ναι αυτό είναι. Μπαίνεις σε twrp και πατάς την επιλογή 5 και ξεκινάει αυτόματα το back up. Δεν το έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά από 8.9.6 και έχω την δικής μας που είναι 8.1 και όχι 9.

• Παράθεση από omek07: “Παράθεση από xristos9: “Εγώ χρησιμοποιώ το twrp back up tool και κάνει back up κατευθείαν στο pc. Μετά απλά συνδέω το κινητό πατάω restore, επιλέγω το back up που θέλω και είμαι έτοιμος. Τώρα με το arb δεν ξέρω τι παίζει. Επίσης από 8.8.23 πέρασα την περασα από πάνω την 8.9.6 χωρίς φορματ και τέτοια και δουλεύει κανονικά. Το Chrome δεν ανοίγει μόνο και η επιλογή αλλαγής χώρας στις ρυθμίσεις. Κάνουν και τα δύο fc. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το εχεις …

• Εγώ χρησιμοποιώ το twrp back up tool και κάνει back up κατευθείαν στο pc. Μετά απλά συνδέω το κινητό πατάω restore, επιλέγω το back up που θέλω και είμαι έτοιμος. Τώρα με το arb δεν ξέρω τι παίζει. Επίσης από 8.8.23 πέρασα την περασα από πάνω την 8.9.6 χωρίς φορματ και τέτοια και δουλεύει κανονικά. Το Chrome δεν ανοίγει μόνο και η επιλογή αλλαγής χώρας στις ρυθμίσεις. Κάνουν και τα δύο fc. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μάλλον όχι. Δοκίμασα εγώ και δεν κάνει εγκατάσταση ακόμα. Καλό θα ήταν να μην την στέλνετε εφόσον δεν λειτουργεί. Πέρασα την απλή 8.9.6. Μόνο εμένα κολλάει του θανατά;; Κάνει fc το Chrome και δεν μπορώ να το διαγράψω για να περάσω άλλη έκδοση, όπως και η αλλαγή χώρας κάνει το ίδιο. Δοκίμασα και στα δύο διαγραφή προσωρινής μνήμης.

• Δοκίμασε κανεις άρωμα 8.9.6 να μου πει αν δουλεύει;

• Παράθεση από sakis112: “global stable fastboot rom με mi flash tool custom rom με twrp. ” Αξίζει; εσύ αυτήν έχεις περάσει;

• Προσπάθησα να την βάλω τώρα με twrp και έκανε reboot και με έβγαζε στο twrp συνέχεια και πέρασα την 8.8.24. Η πιο καλή από όσες έχω δοκιμάσει και μάλλον εκεί θα μείνω.

• Παράθεση από Octaviastikos: “Εγω προσωπικά δεν χρειάζομαι ούτε τα θέματα ούτε το face unlockδιοτι και με μια φωτογραφία ξεκλειδώνει... ” Καλα μεγάλη πατάτα αυτό ρε παιδιά. Στο oneplus 5t που είχα πριν δεν ξεκλειδωνε με τίποτα. Πολύ καλό face unlock παρόλο που ξεκλειδωνε με την απλή κάμερα. Αυτό που έχει και το σύστημα με τις υπέρυθρες δεν θα έπρεπε να ήταν καλύτερο; Ειλικρινά τώρα μετάνιωσα που το αγόρασα και το πήρα και ένα 500αρι μόλις βγήκε.

• Παράθεση από spideman3: “Όταν συμμορφωθεί η xiaomi με το GDPR Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον ποτέ δηλαδή. Στην οθόνη κλειδώματος σου εμφανίζει ειδοποιήσεις; Με την global beta δεν εμφανίζει τίποτα και μερικές φορές μόνο βαράει ο ήχος της ειδοποίησης.

• Παιδιά ποτέ βλέπετε να μην χρειάζεται να αλλάζουμε χώρα για να έχουμε θέματα και face unlock?? Επίσης μας ωφελεί κάπου να έχουμε την global beta? Το λέω επειδή έχω βρει αρκετά προβλήματα με την global beta σε σχέση με τις άλλες που ήταν από China.

• Ρε παιδιά τρώει και εσάς λαγκαρισματα με την 8.8.23?? Δεν ρολαρει καλά το τηλέφωνο Dipper

• Άλλαξα από εκεί που είπε ο φίλος @sakis112 και εμφανίστηκε το face id. Ευχαριστώ φίλε μου!! Έψαχνα και για launcher τώρα. Ποιος έχετε εσείς; Έβαλα τον cm launcher αλλά σαν να ψιλοτρωει σκαλοματα.

• ibb.co/hp4LyU ibb.co/mHWHdU

• Παράθεση από spideman3: “Άλλαξε region βάλε χώρα εκτός ΕΕ. Αν έχεις την XTRV τότε περίμενε την επόμενη rom ή βάλε την global beta rom. Εγώ έβαλα ως χώρα Ινδία και επανήλθαν τα θέματα και face unlock. ” Μακάρι να μπορούσα. Στο κινητό από τις ρυθμίσεις του mi λογαριασμού γράφει εξωτερικό και από το ίντερνετ λέει Κίνα και δεν αλλάζει.

• Έλεος αυτή η xiaomi. Ούτε θέμα δεν μπορώ να αλλάξω τώρα. Αντε να το δώσω που έπεσε στα πατώματα η τιμή.

• Παράθεση από thodorisls: “@xristos9 η xtrv 8.8.23 ειναι με global source για αυτο δεν εχει αυτα τα δύο αλλαξε το region ” Δεν αλλάζει το region.

• Παιδιά σε 8.8.23 δεν έχουμε ξεκλείδωμα με face id? Μόλις διαπίστωσα ότι λείπουν και τα θέματα όπως και η επιλογή να έχω διαφορετικό ήχο ειδοποίησης σε εφαρμογές.