Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 159.
-
Προσπαθώ να φλασαρω το twrp αλλά συνέχεια μετά από reboot γυρνάει στο stock recovery. Δηλαδή έκανα εγκατάσταση την ρομ μέσω twrp κανονικά και μετά πάλι στο stock. Όσες φορές το δοκίμασα δεν έμενε το twrp. Έκανα clean install την 8.9.6 και έτσι το έχασα ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά. Τώρα έχω την 8.9.11 global beta με Android P
-
Παράθεση από omek07: “Παράθεση από xristos9: “Εγώ χρησιμοποιώ το twrp back up tool και κάνει back up κατευθείαν στο pc. Μετά απλά συνδέω το κινητό πατάω restore, επιλέγω το back up που θέλω και είμαι έτοιμος. Τώρα με το arb δεν ξέρω τι παίζει. Επίσης από 8.8.23 πέρασα την περασα από πάνω την 8.9.6 χωρίς φορματ και τέτοια και δουλεύει κανονικά. Το Chrome δεν ανοίγει μόνο και η επιλογή αλλαγής χώρας στις ρυθμίσεις. Κάνουν και τα δύο fc. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το εχεις …
-
Εγώ χρησιμοποιώ το twrp back up tool και κάνει back up κατευθείαν στο pc. Μετά απλά συνδέω το κινητό πατάω restore, επιλέγω το back up που θέλω και είμαι έτοιμος. Τώρα με το arb δεν ξέρω τι παίζει. Επίσης από 8.8.23 πέρασα την περασα από πάνω την 8.9.6 χωρίς φορματ και τέτοια και δουλεύει κανονικά. Το Chrome δεν ανοίγει μόνο και η επιλογή αλλαγής χώρας στις ρυθμίσεις. Κάνουν και τα δύο fc. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάλλον όχι. Δοκίμασα εγώ και δεν κάνει εγκατάσταση ακόμα. Καλό θα ήταν να μην την στέλνετε εφόσον δεν λειτουργεί. Πέρασα την απλή 8.9.6. Μόνο εμένα κολλάει του θανατά;; Κάνει fc το Chrome και δεν μπορώ να το διαγράψω για να περάσω άλλη έκδοση, όπως και η αλλαγή χώρας κάνει το ίδιο. Δοκίμασα και στα δύο διαγραφή προσωρινής μνήμης.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Εγω προσωπικά δεν χρειάζομαι ούτε τα θέματα ούτε το face unlockδιοτι και με μια φωτογραφία ξεκλειδώνει... ” Καλα μεγάλη πατάτα αυτό ρε παιδιά. Στο oneplus 5t που είχα πριν δεν ξεκλειδωνε με τίποτα. Πολύ καλό face unlock παρόλο που ξεκλειδωνε με την απλή κάμερα. Αυτό που έχει και το σύστημα με τις υπέρυθρες δεν θα έπρεπε να ήταν καλύτερο; Ειλικρινά τώρα μετάνιωσα που το αγόρασα και το πήρα και ένα 500αρι μόλις βγήκε.
-
Ρε παιδιά τρώει και εσάς λαγκαρισματα με την 8.8.23?? Δεν ρολαρει καλά το τηλέφωνο Dipper
-
Παράθεση από spideman3: “Άλλαξε region βάλε χώρα εκτός ΕΕ. Αν έχεις την XTRV τότε περίμενε την επόμενη rom ή βάλε την global beta rom. Εγώ έβαλα ως χώρα Ινδία και επανήλθαν τα θέματα και face unlock. ” Μακάρι να μπορούσα. Στο κινητό από τις ρυθμίσεις του mi λογαριασμού γράφει εξωτερικό και από το ίντερνετ λέει Κίνα και δεν αλλάζει.