Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 159.
-
Δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω ακόμα. 1) γίνεται η οθόνη να μένει πιο πολύ ώρα ανοιχτή; 2) η μπαταρία κρατάει 5-6 μέρες περίπου. Είναι φυσιολογικό αυτό;
-
Πολύ όμορφα τακτοποιημενα!! Συγχαρητήρια!
-
@lallasgr που θα βρω την 1.2.0.8? Δεν την βρίσκω πουθενά, μόνο την 1.3.0.8 βρίσκω. Με 1.3.0.8 ποια έκδοση mi fit μου προτείνεις να έχω;
-
Με την έκδοση 1.2.0.8 δεν είχε κάποιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα την 1.3.0.8. Το μοναδικό θέμα που είχε ήταν ότι δεν εμφάνιζε όνομα καλούντος πάρα μόνο τον αριθμό.
-
Αποδείχτηκε ότι το 2 είναι καλύτερο του 3 τελικά. Γνώμη μου πάντα.
-
Δεν είναι global το δικό μου κινεζια είναι.
-
Τώρα με 1.3.0.8 αν περάσω το Mi fit του γιατρού θα μου κάνει πάλι αναβάθμιση σε κινέζικα;
-
Παράθεση από sgatz: “Αν το έβαλες το mi band tools χωρίς το λογισμικό του γιατρού,θα στο δείχνει και το μενού στα αγγλικά. Μόνο στο καιρό θα έχεις το γνωστό ερωτηματικό. Αν δοκιμάσεις σήμερα να το συγχρονίσεις γράψε μας αν έπαιξε οκ στα ελληνικά ” Το έχω βάλει με το Mi fit από το Google τώρα. Το θέμα είναι ότι μόλις περάσω το Mi fit του γιατρού κάνει αυτόματος αναβάθμιση το band και μετά βγάζει τα κινέζικα. Κάπως έτσι ξεκίνησαν τα προβλήματα. Οπότε περνάω mi fit του γιατρού κάνω συγχρονισμό και …
-
Εκανα και αυτό με το notify fitness αλλά και πάλι ήταν κολλημένο στην ώρα. Δεν δοκίμασα όμως να το συγχρονίσω με το Mi fit μετά. Λες να στρώσει αν το κάνω;; έβαλα το Mi band tools και εμφανίζει τις επαφές αλλά δεν παρατήρησα αν είναι στα αγγλικά τώρα το band. Θα το δω πάλι αύριο που θα το έχω στα χέρια μου.
-
Μου έχει βγάλει την πίστη για να καταφέρω να εμφανίζει όνομα αυτού που παίρνει. Τίποτα μόνο τον αριθμό δείχνει. Πάλευα 100 ώρες να περάσω το καινούριο λογισμικό και συνέχεια δεν με αφήνω να φύγω από την οθόνη που δείχνει την ώρα. Έβαλα και το Mi fit το doctor πως το λένε και έκανε αναβάθμιση σε κινέζικα. Άσε μπέρδεμα καλό είναι και έτσι δεν υπάρχει λύση. Το band 2 πολύ πιο εύκολο στην χρήση και πότε δεν είχα πρόβλημα. Τώρα είμαι με 1.3.0.8 και το Mi fit από play store
-
Παράθεση από gregory_gr: “Ρε παιδια εγραψα κ;ι πιο πανω αλλα με προσπερασατε γιατι πεφτει ετσι η τιμη του το τηλεφωνο ειναι απιστευτο αλλα ειδη χανω 100 ευρω εγω π το πηρα 450(350 εχει κιμοβιλ)απο τους πρωτους. Αν συνεχηστει ετσι σε λιγους μηνες θα εχει 250 ευρω ” Εγώ το πήρα 500€ από Ιταλία με 2 χρόνια εγγύηση και αλλαγή από το κατάστημα τους. Μόλις βγήκε το πήρα με τα αγγλοκινεζικα.
-
Εγώ για τζαμακι πήρα το ultimate tempered glass από το ebay. Το πρώτο το έβαλε η μικρή σε ένα ψεύτικο κινητό και έτσι του έκανα πειράματα. Δεν γρατζουνιετε με τίποτα και ούτε παθαίνει κάτι με φωτιά από αναπτήρα στην επιφάνεια. Επίσης μετά το έπλυνα και το έβαλα στο κινητό μου και κόλλησε. Ήταν πολύ καλό και έτσι ξαναπήρα. Το nillkin εγγύηση κλασική αλλά με χαλάει το άνοιγμα που έχει για το σεμεδακι.