Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 159.

• Ευχαριστούμε παιδιά καλή τύχη σε όλους Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κοίταξα έχω δώσει όλα τα δικαιώματα. Το θέμα ειναι ότι το έχω πάρει σε μια γιαγιά και μου είπε ότι μια φίλη της έχει ένα τέτοιο ρολόι και δείχνει το όνομα.

• Πέρασα τα Ελληνικά με τον οδηγό και όλα πήγαν ρολόι. Τώρα παρατήρησα ότι δεν μου εμφανίζει την αναγνώριση κλήσεων στο band. Οταν με παίρνουν γράφει μόνο πατήστε για σιγαση. Πώς μπορώ να εχω κανονικά το όνομα ή το τηλέφωνο του καλούντα;; Στο band 2 λειτουργούσε έτσι .

• mi 8

xristos9 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από xristos9: “Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά τίποτα. Θα ξαναπεράσω τη ρομ με dirty flash μήπως φτιαξει. ” Ουτε με dirty flash έφτιαξε. παω να κανω ενα ολικο format με καθαρη εγκατασταση και βλεπουμε.

• mi 8

Μήνυμα

Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά τίποτα. Θα ξαναπεράσω τη ρομ με dirty flash μήπως φτιαξει.

• mi 8

Μήνυμα

Τα έχω δοκιμάσει 2-3 φορές αυτά αλλά τίποτα. Αν κάνω dirty flash την Ρομ μπας και φτιάξει θα έχω προβλημα ή θέλει πάλι καθαρη εγκατάσταση;

• mi 8

Μήνυμα

Ξερουμε γιατί με την ελληνική ρομ μου βγάζει στο play store συνέχεια error 492 και δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές;

• Παράθεση από chris bakalis: “Και εγώ μια από τα ίδια....καλό το mix 2s αλλά το mi8 καλύτερο σε αρκετούς τομείς!!! Το μόνο που με χαλάει είναι το mix το είχα πάρει από Ελλάδα έτοιμο...ενώ το mi8 το πήρα από εξωτερικό και δεν έχω ιδέα πως να βγάλω τις κινεζιες!!!! ” Δεν χρειάζεται να τις βγάλεις. Κάνε ένα φάκελο και βάλε εκεί μέσα τα κινέζικα για να μην τα έχεις μέσα στη μέση, βάλε και ένα άλλο πληκτρολόγιο και είσαι κομπλέ.

• Το μόνο μειονέκτημα του mi8 είναι καθαρά το νοτς. Ήταν ένας λόγος που σκεφτόμουν το mix 2s. Τώρα κάτοχος του mi8 εδώ και 20 μέρες μπορώ να πω ότι το νοτς δεν ενοχλεί καθόλου αν εξαιρέσουμε τις ειδοποιήσεις που φαίνονται μόνο από την κουρτίνα όπως είπε ο φίλος μας πράγμα που και αυτό δεν με ενοχλεί. Προσωπικά το προτιμώ από το mix 2s που έχει την κάμερα κάτω. Νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά.

• Κακό αυτό. Και το παρήγγειλα για μια γιαγιά επειδή το Mi fit είναι στα ελληνικά. Αν είναι στα κινέζικα το band την κάτσαμε.

• Δηλαδή για να αποφύγουμε τα κινέζικα στο band θα πρέπει να έχουμε το κινητό μας στα αγγλικά;

• Τα αρνητικά της συσκευής που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι το απαράδεκτο face unlock που ξεκλειδώνει με όλους και η φωτογραφία το βράδυ. Η θα την βγάλεις χωρίς φλας και θα φαίνεται σκοτεινή ή θα βαλεις φλας και θα είναι ο άλλος σαν να έχει πυγολαμπίδες στα μάτια.

• Παράθεση από z953rr: “κ στα δικα μου χερια εδω κ μιση ωρα 6-128.ξεκλειδωσα,ρουταρα,εβαλα την ΕU ,Κ ΕΚΡΥΨΑ ΤΟ NOTCH..ΟΘΟΝΑΡΑ!!! ” Πως το ξεκλειδωσες σε μιση ωρα;

• Θα βγει και η global λογικά όπου να ναι.

• την τρελα μου μεσα πριν 14 μερες μου ελεγε 141 ωρες για να ξεκλειδωσει και το δοκιμασα σημερα νομιζοντας οτι περασαν οι ωρες αλλα λεει ακομα 141 ωρες. τι παει λαθος? καλα ενταξει ξανα προσπαθησα 2-3 φορες και τωρα μου λεει 360, του χρονου μπορει να μου κανουν την τιμη.

• hKoCLT ibb.co/hKoCLT Ας ανεβάσω εγώ μια. Εμένα σήμερα τελείωνα οι ώρες για το unlock αλλά θα περιμένω να βγει κάτι απο εδώ για να περασω και να ξεκλειδώσω.

• Αν κανω clean install αυτή που έβγαλαν στο ευρωπαϊκό site και είναι multi μετα θα πρέπει να κάνω και την ελληνική όταν βγει η θα μπορώ να την περάσω από πάνω χωρίς πρόβλημα;

• Τώρα που το ξανα δοκίμασα το κατεβάζει και εμενα. Α δεν το ήξερα ότι δεν χρειάζεται πλέον αιτηση. Να είσαι καλά φίλε μου.

• Μπαίνω στην ιστοσελίδα και πατάω εκεί που λέει download mi unlock. Κάνει να φορτώσει την επόμενη σελίδα που από ότι θυμάμαι κατεβάζει το πρόγραμμα και κάνεις την αίτηση αλλά η σελίδα δεν φορτώνει ποτέ και ούτε κατεβαίνει το πρόγραμμα. Στο ttp://en.miui.com/unlock/download_en.html Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!