Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 327.

• παιδια εχουμε ενα προβλημα. ενας φιλος ειχε παρει προσφατα το Redmi 4X και χθες του επεσε και εσπασε το Digitizer. η οθονη μεχρι στιγμης φαινεται οτι λειτουργει κανονικα. δεν εχει παθει τπτ. ειναι ευκολο να αλλαχτει το Digitizer μονο? ειναι καλυτερα να αλλαχτει μαζι με την οθονη, σετακι? απο που παραγγελνουμε ανταλλακτικο, ωστε να μην μας πιασουν τον ποπο...? ζητανε κανα 70ευρω εδω για ανταλλακτικο...!!!

• η G και η MTK παλευουν να κανουν συμβατο το NOUGAT....?? σοβαρα τωρα....? καλα......., η ΜΤΚ τι μλκιες εχει κανει που δεν μπορει να υποστηριξει το οιοδηποτε ANDROID.....???? Nougat - Oreo- κλπ... ειναι δυνατον σε τετοιο μηχανακι, να μην μπορει να μπει -οχι απλα- Nougat, αλλα μεχρι και WINDOWS 10 pro.....??? ημαρτον δλδ...!!!!!!

• εμενα επανεμφανιστηκε το θεμα με το KLO Bugreport οταν κανω επανεκκινηση...! τι ειναι αυτο..? επισης, εχω την αισθηση οτι τρωει λιγο περισσοτερο μπαταρια...., αλλα αυτο θα το δω εν καιρω....!!

• Ναι απλά το επεσήμανα, για να διορθωθεί. Έτρεξα ένα antutu, πριν και μετά και η αύξηση ήταν αρκετή.....!

• Κι εγώ μόλις την πέρασα, εν καιρώ οι εντυπώσεις.... Ήδη έχω ένα θέμα στο κινητο. Θέλω να επισυνάψω σε αυτό το ποστ ένα screenshot, από την εφαρμογή xiaomiGr... αλλά πατάω "ανεβασμα" και δεν ανοίγει κάτι... Είναι σωστό αυτό;

• ειναι κριμα που το συγκεκριμενο μοντελο, δεν εχει την αναλογη υποστηριξη που του πρεπει, απο την XIAOMI...!! θα περιμενε κανεις, να του δωσει τουλαχιστον την Nougat με MIUI9. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ, γιατι σαν συσκευη, αξιζει πολλα παραπανω απο οσο το αγορασαμε τελικα...!! αλλα ερχεται και στο μυαλο μου η σκεψη, απο την αλλη, ποσο τεραστιο ρολο παιζει το λειτουργικο στην χρησιμοτητα της συσκευης. (και...ναι.... το μυαλο μου παει στην APPLE, που ναι μεν δεν εχει TOP συσκευες -σαν συσκευη-, αλλα με το κ…

• παρ' ολα αυτα... η λιστα δεν εχει ολοκληρωθει, αφου υπαρχουν 5 μοντελα σε εκκρεμοτητα. αρα προς τι ο τιτλος "ολοκληρωθηκε" ....?

• καταλαβα... για το Redmi Pro βλεπω να καθυστερει αρκετα, ΑΝ αποφασισει να το αναβαθμισει. πρωτα βλεπω να παιρνω κανα αλλο τηλεφωνο, και μετα να παρει αναβαθμιση... το συγκεκριμενο....!!!

• με τους υπολοιπους που εχουμε καποιες συσκευες, οι οποιες εχουν μεινει πισω σε ROM, εχουμε κανα νεοτερο....???

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Στην κατηγορία Downloads θα πας και μετά Ελληνικές xtrv Roms ” ευχαριστω. αρα αυτη ειναι η τελευταια που βγηκε....!!!

• ρε παιδια, μια γρηγορη ερωτηση..... ποια ειναι η τελευταια ROM για το redmi pro...? η 7,6.10 π ου εχω περασει ηδη, ή εχει και καμια νεοτερη που δεν την πηρα χαμπαρι.....? πως ψαχνω για ROMς, βασει συγκεκριμενου μοντελου..?

• βιντεο redmi pro

cabdik - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Βρες και κάτι με έντονα μπάσα ή να είσαι κοντά σε ηχεία να δεις τι γίνεται μόλις μπαίνουν λίγο τα μπάσα γιατί εκεί είναι το πρόβλημα. Κοίτα την #9 απάντηση που ο @pavlidisc δείχνει βίντεο να δεις τι εννοώ ” μιλας για το Μι4 η για το RN3 στο συγκεκριμενο ποστ? να υποθεσω οτι μιλας για το δευτερο, γιατι αυτο κανει "παρασιτα" στον ηχο...!!! θα κανω και ενα βιντεο με την πρωτη ευκαιρια, κοντα σε ηχεια και θα δω...!!! αλλα καλο ειναι κι εσυ, να δοκιμασεις και αλλες εφαρμογες Καμε…

• Παράθεση από karaban21: “για δες ακουστικα και εφε ηχου στις προσθετες ρυθμισεις ” εκει δεν εχει τιποτα, καθως δεν ειναι ακουστικο, αλλα Bluetooth συσκευη. στις ρυθμισεις μεσω Bluetooth εχει επιλογες, αλλα εκει, ενω κλεινω τον "ηχο πολυμεσων" και αφηνω μονο τον "ηχο τηλεφωνου", αν πατησω το κουμπι του ακουστικου, ανοιγει η εφαρμογη της μουσικης και παιζει τραγουδι......!!!!!

• βιντεο redmi pro

Μήνυμα

Οκ.... σε λιγο θα το εχετε..!! EDIT εδω ειμαστε..... youtu.be/-e4omSDih7A

• βιντεο redmi pro

Μήνυμα

Παράθεση από steliosmp21: “δεν ξερω καν πως λειτουργει το dolby atmos. δεν το χω χρησιμοποιησει ποτε....Οσο για το αλλο....το αρθρο λεει οτι ειναι μονο για 3x και 3s. οχι για το pro ” εχω το ιδιο μοντελο, με την ιδια ROM (7.6,10). πριν 1 μηνα ακριβως ειχα παει σε μια συναυλια και τραβηξα βιντεο περιπου 1,5-2 ωρες...!! ακουγεται αρκετα καλα για κινητο....!! ΟΜΩΣ... για να ειμαι ακριβης, ΔΕΝ χρησιμοποιοω την εφαρμογη της Miui, αλλα το CINEMA FV-5.....!!!! αν θελετε να ανεβασω καπου ενα μικρο δειγμ…

• ρε παιδια εχω ενα θεμα με το Mi Bluetooth. το οποιο σε παλιοτερη ROM το ειχα λυσει. μετα την αναβαθμιση, επανηλθε....!!! ενω εχω απενεργοποιησει τον ηχο πολυμεσων, γιατι θελω μονο τις κλησεις στο ακουστικο, εν τουτοις, μολις πατησω το κουμπι του Bluetooth, ανοιγει η εφαρμογη της μουσικης. γιατι συμβαινει αυτο? ROM -> 7.6.10 XTRV

• βασικα, ρωταω μηπως υπαρξει κανενα προβλημα με την αναβαθμιση, και ειναι υποχρεωτικο να εχω το νεοτερο TWRP....!! καποια στιγμη θα το βαλω...!!

• Παιδια επειδη εχω μεινει λιγο πισω σε ROM (εχω την 7,3,30 ακομα....!!), κατι ειχε παρει το ματι μου, καποια στιγμη για νεοτερο TWRP. για να κανω αναβαθμιση στην τελευταια ROM, πρεπει να αλλαξω το TWRP, ή και οπως ειμαι τωρα , κανω την αναβαθμιση....? TWRP ειμαι στο 3.1.0 ....!!

• ναι.. κι εγω αυτο φανταστηκα. οτι η ρυθμιση ειδοποιησης θα ειναι καπου εκει στα 45, για να της βγαλει την ειδοποιηση. και αφου εκεινες τις μερες ειχε 45 υπο σκια.... φυσικο και να θερμανθηκε, και να εβγαλε την ειδοποιηση, αφου ηταν στα ορια...! απλα ειπα να ρωτησω, καλου - κακου....!!!!! ευχαριστω...!

• Παράθεση από geoanto555: “Ειναι μεγαλη η θερμοκρασία γενικά και γι αυτό βλέπει υπερθέρμανση... Ειναι λογικό να ζεσταίνεται η πλάτη του καλοκαίρι ... και κυρίως στην φόρτιση. Να ρωτήσεις αν πετάει κάποιο μήνυμα για υπερθέρμανση.. ” τωρα που το λες, κατι μου ειπε και για μια ειδοποιηση για υψηλη θερμοκρασια.. μου ειπε συγκεκριμενα οτι εβγαλε ειδοποιηση, οτι προσοχη η θερμοκρασια εχει φτασει στα υψηλα επιπεδα των 45β....!!! καπως ετσι... αν σε βοηθαει αυτο..!! την πηρα να το διευκρινισω..!