Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 327.
-
παιδια.. επειδη απο μερες τωρα, περιμενοντας το κινητο να ερθει, διαβαζω οδηγους - παραοδηγους γαι TWRP, για official-custom-global-ελληνικες ROM, σχολια των κατεχοντων, κλπ.., εχω λιγο θολωσει. ηρθε το κινητο με unofficial ROM και unlocked bootloader. τι πρεπει να κανω σε πρωτη φαση? να περασω μια official global rom ωστε να ξανακλειδωσει ο bootloader και να τον ξεκλειδωσω με τον official τροπο, αφου εχω ηδη το ΟΚ απο ΧΙΑΟΜΙ? και μετα να περασω την ελληνικη ROM? και με το TWRP τι γινεται? πως τ…
-
Παράθεση από Nik Pat: “Παράθεση από cabdik: “μολις παρελαβα κι εγω σημερα. τωρα πρεπει να κατσω να ασχοληθω, να το σεταρω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24635/ ” Από που το παργγειλες φίλε αν επιτρέπεται και αν είχες πρόβλημα με το τελωνείο; Ευχαριστώ ” απο yeso521 και οχι, δεν ειχα θεματα με τελωνειο..! παιδια τσεκαρα τον bootloader και ειναι ξεκλειδωτος, αρα τι να κανω μετα? να φλασαρω ρομ?
-
Παράθεση από demakhs: “Unofficial προβληματική, καλώς τα δέχτηκες!! Αίτηση για Ξεκλείδωμα, έγκριση, Ξεκλείδωμα, twrp, Ελληνικη.... Εκτός κ αν θέλεις καμία Official Global με αυτόματα updates, που χει Ελληνικά κ play store! ” δεν εχω προβλημα.. εχω ξανακανει ξαρισμα.....!!! τα εχω κανει ολα.... ειναι ετοιμα...!! χρονο να ασχοληθω θελω μονο...!!! οσον αφορα την ΡΟΜ, λεω να προτιμησω ελληνικη. οποια ειναι πιο απροβληματιστη. δεν εχω ορεξη καθε λιγο και λιγακι να μπαλωνω πραματα.....!! αν εχετε προτ…
-
εμενα μου ηρθε SMS στο κινητο...!
-
Παράθεση από haris8: “μετα απο καιρο αποφασισα σε ποιο κινητο θα "ριξω" τα λεφτα μου και αυτο ειναι το redmi pro . ερωτηση ειναι μεγαλη η διαφορα του χ20 με του χ25 ; ” η διαφορα ειναι στην πραξη, λιγο ψηλοτερα χρονισμενοι πυρηνες του Χ25 εναντι του Χ20. κατα τα αλλα ειναι ακριβως ιδιοι πυρηνες. ο Χ30 μονο, εχει διαφορα στους 2 μεγαλυτερους πυρηνες (Α73 αντι Α72) απο οσα διαβασα..! Helio X30 Vs Helio X25 Vs Helio X20: A Specifications Comparison Between All Three SoCs
-
κι εγω αυτο εκανα το τελευταιο 15νθημερο, και εντελως τυχαια χτες μπηκε....!!!!
-
φιλε Thracia, ευνοητο ειναι, γιατι μιλαμε για συγκεκριμενα βηματα του Οδηγου -στου οποιου το θεμα γραφουμε. αν παρεις λοιπον τα βηματα ενα-ενα, σου μιλαω για το B3 (στο Αιτημα ξεκλειδωματος Bootloader), εκει που περιμενεις να σε βγαλει στην επομενη σελιδα με τα κινεζικα, και αντ' αυτου βγαινει η εικονα με το σφαλμα που παρατεθηκε πιο πανω. δεν ειναι κατι που το κανει ο καθενας στο περιπου. γι αυτο υπαρχει και ο οδηγος...! οποιος εχει κανει ηδη τη διαδικασια (οπως και εσυ), και εχει παρει την εγκ…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από villasg: “@NasDriver βρηκατε καποια ακρη ? Και σε μενα βγαζει τα ιδια με firefox & chrome & edge. Δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα ( win 10 x64 εαν παιζει ρολο ) ” Εδώ Apply for unlocking Mi devicesΆνοιξε μια σελίδα στον en.miui.com 'κανε login εκει και μετα άνοιξε τη σελίδα του unlock ” βρε παιδια, τι προτεινετε? για να δει ο αλλος της σελιδα με το σφαλμα, σαφεστατα εχει κανει login στο en.miui.com, και εχει πατησει το κουμπι "unlock now" για να προχωρησει το αι…
-
Παράθεση από demakhs: “πριν πόσες μέρες παρήγγειλες? ή dispute και απαίτηση refund ή περιμένεις μέχρι να δεήσει ο......Κομφούκιος!!!! ” εχω πει πιο πανω.......22/10 παραγγελια και μεχρι πριν 3 μερες μου ελεγαν οτι δεν εχουν στοκ, ουτε απο το 3/32, αλλα ουτε και απο αλλη εκδοση που ρωτησα, καθως σκεφτομουν να πηγαινα και στο 3/64 με τον Χ25. αλλα αφου μου ειπαν οτι δεν εχουν στοκ, ακυρωσα την παραγγελια, πηρα επιστροφη τα χρηματα, και παραγγειλα στο yeso521 οπου εφυγε την ιδια μερα η παραγγελια..…
-
Παράθεση από negril: “Παράθεση από cabdik: “κι εμενα πριν 4-5 μερες που ξαναμιλησα, μου ειχαν πει οτι 9 νοεμβριου παραλαμβανουν στοκ. και σημερα 10 νοεμβριου μου λενε οτι δεν ξερουμε ακομα...!!!! τωρα ψαχνω απο αλλου ν ατο παρω σε παραπλησια τιμη , ή αν βρω κανα καλο κουπονι, μπορει να χτυπησω το 64αρι με Χ25....! αν ξερετε κανα καλο κουπονακι παιδες, ριχτε το..! ” Ποιο είχες παραγγείλει από banggood, το 32GB-X20 ή το 64GB-X25? - To X20 το δείχνει χωρίς διαθεσιμότητα σε silver και gray και το go…
-
Παράθεση από negril: “Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από negril: “Παράθεση από tasosonic: “Καλησπερα παιδια εχει εντοπισει κανεις καμια προσφορα σε κανα κινεζομαγαζο να το παρουμε;;; ” Μόλις έκανα παραγγελία από banggood με 189€ το 64GB X25 σε grey!Η τιμή αυτή είναι με κουπόνι redmipro64 Τα golden/silver είναι ελαφρώς φθηνότερα. ” και περιμενε κι εσυ να στο στειλουν.....!!!!!μολις μιλησα για την δικη μου παραγγελια -απο 22/10- και μου απαντησε οτι δεν εχουν ακομα στοκ, απο καμια εκδοση...!!! ενω…
-
Παράθεση από negril: “Παράθεση από tasosonic: “Καλησπερα παιδια εχει εντοπισει κανεις καμια προσφορα σε κανα κινεζομαγαζο να το παρουμε;;; ” Μόλις έκανα παραγγελία από banggood με 189€ το 64GB X25 σε grey! Η τιμή αυτή είναι με κουπόνι redmipro64 Τα golden/silver είναι ελαφρώς φθηνότερα. ” και περιμενε κι εσυ να στο στειλουν.....!!!!! μολις μιλησα για την δικη μου παραγγελια -απο 22/10- και μου απαντησε οτι δεν εχουν ακομα στοκ, απο καμια εκδοση...!!! ενω πριν λιγες μερες μου ειπαν οτι περιμεναν …
-
τιποτα δυστυχως...... τα ιδια. και το απεγκατεστησα εντελως...!
-
Παράθεση από Bodai: “Ποιο antivirus έχεις στον υπολογιστή σου? ” AVG Free.... λες να κανει αυτο παπαριες..?
-
ΤΙΠΟΤΑ.....δυστυχως..!!! ουτε με επαναλαμβανομενα F5 στη σελιδα της MIUI/unlock, ουτε και σε παραθυρα ιδιωτικης περιηγησης και στον Chrome, και στον FF...!! παλι σφαλμα βγαζει..!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες από άλλον browser ? ” ναι..... chrome - firefox - I.E...!! δεν εχω αλλον..!! και απο 2 διαφορετικα PC...!!
-
Παράθεση από cabdik: “παιδια εχω ενα θεμα με την υποβολη αιτηματος ξεκλειδωματος. εκανα mi account συμφωνα με τον οδηγο. αλλα οταν παω να μπω στην σελιδα για να υποβαλω το αιτημα μου βγαζει το εξης.... ” δεν ξερει κανεις......???????