Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 327.

• RE:

cabdik - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Ρε παίδες πήγατε στην κάθε εφαρμογή που θέλετε να εμφανίζει μηνύματα στην lockscreen να δώσετε δικαιώματα;” Γιατι; Στην προηγούμενη ειχαμε δωσει; Η ειναι αποκλειστικη απαιτηση της 10..? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• για την Lockscreen μιλαμε, οχι για την "επιφανεια εργασιας"....ετσι?

• εγω γιατι βλεπω ειδοποιησεςι στην Lockscreen..? αυτα δεν λετε..?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μακάρι να μην έχει αναδρομική ισχύ γιατί θα κλάψουν μανούλες.... ” Αυτο ακριβως σχολιασα κι εγω απο κατω απο την ανακοινωση της DinaDuan, οτι δεν εχουν διευκρινησει σε ποιες συσκευες αναφερεται. στις επομενες? ή και στις προηγουμενες?

• Να αναφέρω ότι έχω sim1-cosmote, sim2- wind.......! Δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα την 2 αλλά δεν έχει βγάλει κανένα σφάλμα μέχρι τώρα. Ούτε έχει "χάσει" την κάρτα. Κι έχω κάνει και επανεκκινήσεις. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ολες οι αποψεις που διαβασα παραπανω, εχουν μια σωστη λογικη απο διαφορετικες οπτικες. περα του θεμιτου και του αθεμιτου, ή οταν αποκτας κατι το θεωρεις δικο σου, αλλα απο την αλλη θες και η εταιρεια που το αγορασες να επενδυει σε χρονο, προσωπικο και χρημα, ωστε να βελτιωνει και να παρεχει ενημερωσεις, εγω θα βαλω μια αλλη παραμετρο -πιο γενικη- της αντιμετωπισης των εταιριων που αναπτυσσονται ταχυτατα. και εχω κι αλλα παραδειγματα.. και οχι μονο την ΧΙΑΟΜΙ. σχεδον ολες οι νεοτερες εταιριες που…

• ακομα μια παρατηρηση (οχι Bug) ειναι οτι το σηματακι που δειχνει οτι ειναι ενεργα τα δεδομενα (τα δυο αντιθετα καθετα βελακια) ειναι τοσο μικρα που για εμας τους μεγαλυτερους (ηλικιακα) ειναι λιγο δυσδιακριτο...! δεν γινεται να μεγαλωσει?

• παρατηρησα κατι στην 8.8.30 σημερα που την δουλεψα. οταν εμφανιζονται ειδοποιησεις, κατεβαζω την "κουρτινα", η οποια στο κατω μερος εχει το Χ για να κλεισουν. αλλα πατωντας το δεν κλεινουν...!!

• REDMI 2 TDD αλλαγή ROM

cabdik - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

ναι μωρε ..πλακα κανω...!!! οκ θα το τσεκαρω EDIT: τελικα ειναι το 2014813 ΤD-LTE με 2gb

• REDMI 2 TDD αλλαγή ROM

Μήνυμα

βρηκα στα mail μου την παραγγελια .... XIAOMI Redmi 2 Pro 4G FDD LTE MSM8916 Quad Core 2GB RAM 16GB ROM MIUI 6 1280*720p Smartphone ειναι η συσκευη.... βοηθαει? η θα πρεπει να το ξηλωσω?

• REDMI 2 TDD αλλαγή ROM

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@cabdik To redmi2 έχει δύο μοντέλα , ένα με 1gb ram και το άλλο με 2gb ram .. Ανάλογα ποιο έχει θα πρέπει να κατεβάσει τη ρομ μετάβασης από 4.4 σε 5.1 και μετα προχωράει σε flash της τελευταίας ρομ 5.1 dev ή stable .. Δεν έχει κλείδωμα bootloader η συσκευή οπότε απλώς θέλει μόνο twrp .. ” ναι. απο οτι θυμαμαι εχει και δυο εκδοσεις FDD - TDD και 1gb - 2 gb. το σιγουρο ειναι οτι ειναι η εκδοση με τα 2GB, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως αν ειναι η FDD ή το ΤDD, και ΑΝ παιζει και κανε…

• REDMI 2 TDD αλλαγή ROM

Μήνυμα

ενα φιλαρακι μου εχει ξεμεινει με το REDMI 2 (ναι...δεν εχω κανει λαθος...!!!) ακομα και σημερα. εχει MIui 6.3.0 και Android 4.4.4. . δεν εχω τσεκαρει Bootloader, δεν θυμαμαι τιποτα, περαν των 2 αυτων στοιχειων. τι μπορουμε ν κανουμε σε αυτη την περιπτωση? να του δωσουμε μια πνοη αναβαθμισης..? η το κραταει μεχρι να καει ?

• Παράθεση από gkalen: “@cabdik Πρώτα θ'αλλαξεις Ρομ και μετά μπαταρία .. ” σαν να ειχες δικιο, βλεπω σημερα να συμπεριφερεται πολυ καλυτερα. δεν εχει Βattery Drain ....!!! ΕΔΙΤ: αν θελετε να τσεκαρω κατι συγκεκριμενο, μου λετε. μεχρι στιγμης σε ιντερνετ, σε κλησεις παει καλα. εχω συνδεσει το Mi Bluetooth, ειναι οκ so far..!! σιγα σιγα θα δω και τα υπολοιπα, καμερες, σηματα, δεδομενα, κλπ...!!

• Λοιπον ....μπήκε η 8.8.30gb. Χρειάστηκε να κάνω δεύτερη εγκατάσταση από πάνω για να στρώσει, γιατί την πρώτη μου έκανε κόλπα. Όλα αυτά με factory reset. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Κάνω ενημερώσεις, βάζω τις εφαρμογές που χρειάζομαι, και παρακολουθώ........

• δεν εχω προβλημα να κανω FR γιατι στο κινητο δεν κραταω αρχεια που δεν τα εχω και στον υπολογιστη μου. οι επαφες ειναι ηδη φακελωμενες απο την Google, οποτε μονο ξαναπερασμα τις εφαρμογες.....!!

• Παράθεση από gkalen: “@cabdik Στο ποστ 6940 είναι global port based rom από το nikel , θα χρειαστεί να κάνεις backup της Ρομ που φοράς και θα περάσεις την καινούργια με factory reset .. Από το νήμα της 8.8.30 μπορείς να βάλεις την cn/eu based rom , αυτή μπορείς να τη βάλεις πάνω από αυτή φοράς χωρίς factory reset .. Διαλέγεις και παίρνεις .. Edit Ανάποδα τα λέω μάλλον , αν φοράς την 8.4.30 από global source , περνάς χωρίς fr την global based από το ποστ 6940.. ” αυτη εχω

• Παράθεση από gkalen: “@cabdik Πρώτα θ'αλλαξεις Ρομ και μετά μπαταρία .. ” θα την βαλω τωρα που μαζευτηκα και ηρεμησα. λες να στρωσει? ποια ειναι τελικη εκδοση της Νεας ROM? (εχω το Χ20 εγω με arΩma 8,4,30, αν παιζει κανενα ρολο...) απο το ποστ 6940 ...?

• μπαταρια για το PRO τελικα, η οποια να μην ειναι "μαιμου" και να ζυγιζει 25γρ αντι των 40-50γρ, απο που παιρνουμε? γιατι βλεπω την τελευταια βδομαδα, την μπαταρια μου να αδειαζει ταχυτατα. δεν εχω ακομα βαλει νεα ROM. ειμαι ακομα με την Αρωμα 8,4,30. εχω κανει 2-3 επανεκκινησεις, Wipe Dalvik - cache, μπας και στρωσει, αλλα τπτ. εξακολουθει και αδειαζει πιο γρηγορα απο οτι συνηθιζε. οποτε, πιστευω οτι μαλλον εχει αρχισει και τα "φτυνει" η μπαταρια, μετα απο σχεδον 2 χρονια......!!!!!

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από BanditGR: “Δεν διαφωνώ σε τίποτα, απλά θέλω να ελπίζω ότι θα μείνουν κάποιες εταιρείες έστω πρόθυμες να εξυπηρετήσουν και την...μειοψηφία. ” Και να σε πάω και ένα βήμα παραπέρα; Τί "βλέπω" να γίνεται; Σε πολύ λίγο καιρό από σήμερα (κάτω από 2ετία), άν το κινητό είναι root ή ξεκλείδωτο, δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε Google account. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Android είναι δεμένο με το Google account, οι συσκευές που δεν θα θεωρούνται ασφαλής (όπως την ορίζει η G…

• Παράθεση από andreas_m: “Δηλαδή οταν λέει θα περιμένεις 2 μήνες από ποτέ εννοεί από οταν κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα ή από την αγορά της συσκευής; ” λογικα... απο οταν κανεις αιτηση. Γιατι.... αν δεν θες ξεκλειδωμα, για πιο λογο να ξεκλειδωσει? απλα επειδη το αγορασες? παντως με το δρομο που εχουν παρει, απο την μια η Google με το Android που γινετε ολο και πιο κλειστο, και απο την αλλη η XIAOMI που αρχιζει και κανει κολπα Apple, δεν προβλεπω καλο μελλον. επειδη θεωρω οτι σε καποια στιγμη στο α…