Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 327.

• redmi 5a

cabdik - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

Ερωτηση: τα 5Α στην αγορα, ειναι ολα Global συσκευες (με την Β20?) ή οχι? και πως το εξακριβωνουμε αυτο..?

• Μπραβο.. συγχαρητηρια... καλη επιτυχια σε ολους...!!!

• Παράθεση από gkalen: “@cabdik Oi dev roms είναι πειραματικές ρομς από τη φύση τους , κάτι βέβαια δε πήγε καλά από το source cn/eu και γι'αυτο ειχαμε προβληματα με τη ρομ του omega .. Ανάμενουμε τη global του nikel για να προχωρήσουμε στο Πορτ .. σ' αυτό το διάστημα ίσως πάρετε ρομς από cn/eu για δοκιμές .. ” Δεκτο και κατανοητό, αλλά επειδη οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε αυτά τα κινητά και σαν βασικά, και όχι σαν.... "δεύτερα". Όποτε.... λέγοντας "πειραματικη rom" εννοώ τις rom που προέ…

• Αν είναι να βγει κάτι, ας βγει όσο σωστό γίνεται, και ας περιμένουμε και ένα μήνα...δεν πειράζει. Από το να μπλέκουμε με εντελώς πειραματικες rom.........

• για omega υπαρχει κατι στο πλανο...??

• Παράθεση από kostas_7: “Έχει κάποιος πρόβλημα με τη μπαταρία μετά την εγκατάσταση της νέας ρομ;την εχω περάσει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου και κάπου 4-5 μέρες τώρα, το κινητό φορτίζει γρήγορα και ξεφορτιζει γρήγορα. Όταν έκανε μιάμιση ώρα να φορτίσει πλήρως, τώρα κάνει 45 λεπτά. Όταν με φουλ ίντερνετ κρατούσε 4-5 ώρες ανοιχτό, τώρα σε 2 ώρες το πολύ η μπαταρία τελειώνει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν θα το χαρακτηριζα και.... "προβλημα"..! Οντως το εχω παρατηρησει …

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “το zenfone σου πρέπει να είχε και intel που τότε (μπορεί και τώρα δεν ξέρω) απλά ήταν η καλύτερη σε αυτό το θέμα οι παράγοντες είναι πολλοί 1)αυτός που φτιάχνει το soc 2)η google 3)ο κατασκευαστής του κινητού και να θέλει ο 3 δε σημαίνει ότι τον συμφέρει αν ο 1 θέλει λεφτά (βλέπε mediatek) ή αν ο 2 δεν δίνει το "Οκ" ” 1, ναι οντως ηταν με τον ΑΤΟΜ Ζ2560, αλλα και ASUS με τον ιδιο ακριβως επεξεργαστη με του redmi 3 (SD616 δεν φοραει..?) ειχε ανακοινωσει η ASUS οτι θα …

• Παράθεση από pavlidisc: “Παλικάρια... μιλάτε για κινητά των 100 γιούρος ε... Δεν ξέρω οι άλλες εταιρίες τι κάνουν με τον φθηνές συσκευές τους. Οι Κορεάτες ας πούμε στις 100αρες συσκευές (αν έχουν...) δίνουν αναβάθμιση έκδοσης Android; from my Mi5s ” η ASUS παντως -επειδη ειχα το πρωτο Zenfone5 (και ακομα το εχω..)- το οποιο με 125€ που το ειχα παρει τοτε δεν το λες και "ακριβο" τηλεφωνο, ειχε παρει με σειρα 4,3(jelly bean)- 4,4.4 (kit kat)- 5,0(lollipop)...!! αρα δεν ειναι θεμα ακριβου ή φθηνου,…

• κοιτα... δεν περιμενω απο καμια συσκευη, να παρει αναβαθμισεις απο android 5 σε android 8...!!! δεν ονειροβατω..! φυσικο ειναι να σταματανε καποια στιγμη να δινουν αναβαθμισεις σε νεοτερα Android, ειτε επειδη δεν μπορουν να υποστηριξουν οι συσκευες τα νεα χαρακτηριστικα, ειτε -αν θες και για λογους σκοπιμοτητων...!! ομως να βγαινει μια συσκευη(Redmi PRO) με Αndroid 6.0 και να εχει μεινει 2 χρονια μετα στο ιδιο... εεε, ειναι καπως...!!!! τουλαχιστον το 7 μπορει ανετα να το παρει....!!! μιλαω παντ…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από cabdik: “δυστυχως... οντως η MTK ειναι απαραδεκτη, με την 0 υποστηριξη της στα μοντελα των επεξεργαστων της. και καλα....... δεν περιμενα να εχει φουλ υποστηριξη στα μικρα SoC, αλλα στα κορυφαια της, περιμενα καλυτερη υποστηριξη.....!!! και μετα αναρωτιεται γιατι προτιμουν οι περισσοτεροι SD..? οσο για το 6, τι να πω? μετα το 5αρι με τον SD, αυτο θα παει απατο...!!!!!!!!!!!! (να το πω κι εγω μια φορα...!!!!) ” τίποτα δε θα πάει άπατοθα εξυπηρετήσει τον σ…

• δυστυχως... οντως η MTK ειναι απαραδεκτη, με την 0 υποστηριξη της στα μοντελα των επεξεργαστων της. και καλα....... δεν περιμενα να εχει φουλ υποστηριξη στα μικρα SoC, αλλα στα κορυφαια της, περιμενα καλυτερη υποστηριξη.....!!! και μετα αναρωτιεται γιατι προτιμουν οι περισσοτεροι SD..? οσο για το 6, τι να πω? μετα το 5αρι με τον SD, αυτο θα παει απατο...!!!!!!!!!!!! (να το πω κι εγω μια φορα...!!!!)

• δεν ειναι ασχημη, μου ελυσε και το θεμα με το ξυπνητηρι, αλλα περιμενω εναγωνιως και το MIUI 10

• Το dolby atmos καταργήθηκε στην τελευταία;

• Ναι aroma είναι.....

• μολις περασα την 8.4.30 πανω στην 8,4,26 και μου εκανε εντυπωση οτι δεν με ρωτησε καν για Wipes....!!!! απλα εκανε την εγκατασταση.........!!!!

• επειδη ειπωθηκαν καποια πραγματα....... περι Redmi Prο, Παράθεση από Alex_MLT: “Όπως σου είπα, η λίστα μου είναι μεγάλη. Ναι, η συσκευή σηκώνει άνετα τα πάντα, ώσπου να αρχίσει το thermal throttling ο Χ25. Εγώ το απενεργοποιησει αλλά θέλει προσοχή μετά. Πολύ προσοχή. Τέλος πάντων, για να το έχω τόσο καιρό σημαίνει πως κάνει την δουλειά του. Αλλά, περίμενα περισσότερα και από την συσκευή και από υποστήριξη της xiaomi. Αυτά. ” θα διαφωνησω μαζι σου. 1 οσον αφορα την συσκευη -αποκλειστικα σαν συσκε…

• παιδια τις τελευταιες μερες -μετα την τελευταια αναβαθμιση- εχω θεμα με το ξυπνητηρι. το εχω προγραμματισει να χτυπαει εβδομαδιαια (δε - σα 07,00) και αυτο κανει το εξης, χτυπαει μια φορα και μετα μπαινει σε αθορυβο...!!!! εκανα εκκαθαριση προσωρινης μνημης, εκκαθαριση δεδομενων (της εφαρμογης εννοω) και επαναπρογραμματισμο, και σημερα παλι το ιδιο....!!! τι συμβαινει με το ρολοι? τα παιξε?

• STILL WORKS LIKE A CHARM...!!!!! αγορασμενο πριν 18 μηνες πλεον...!! Ουτε σημαδια οθονης λογω OLED, ουτε θεματα μπαταριας, παντα με τζαμακι προστασιας και θηκη. πολυ προσοχη και..... προδερμ...!!! με XTRV ARΩΜΑ, και παει σφαιρα, παρ' ολα τα (ελαχιστα, ομολογουμενως) glintches που κανουν μερικες φορες οι ROM. σαν συσκευη, θεωρω ειναι ο,τι πιο VFM εχει βγει την τελευταια 10ετια...!!! δυστυχως δεν βγηκε RED MI PRO 2 με κανα SD 638 (μην ειμαστε και πλεονεκτες..)......!!!!

• Παράθεση από Kostis_87: “Για μας δεν έχει βγει τίποτα? ” ναι αμεεε..... η 8,4,13....................!!!

• στο δικο μου παντως, απο χτες που ηρθε ειδοποιηση για την 8,4,13.., η εφαρμογη της αναβαθμισης δεν λειτουργει...! εχω την 8,4,12 περασμενη..!! ολα με OTA update..! κανει τον ελεγχο, βρισκει την νεα εκδοση, αλλα μολις παταω ληψη, με πεταει εξω........!!