εγω ελαβα ερρορ 501 ο λογαριασμος ηταν συνδεμενος και σε ενα redmi note 2 αλλα τωρα εχασα το κινητο οποτε τι πρεπει να κανω να φτιαξω νεο λογαριασμο και ξανα νεα αιτηση με τον ιδιο τηλ.αριθμο ; να βγαλω την συσκευη απο τον λογαριασμο ηλεκτρονικα; ....... edit : τον εκανα remove οποτε προχωραω και επιστρεφω
Υπομονη τοτε, ναι το 2ο ειναι αλλα το πρωτο ηταν δεν ειχε bootloader για να ξεκλειδωσεις. Οσον αφορα το verify της συσκευης εβαλα το IMEI και το S/N και μου εβγαλε οτι ειναι ενα redmi 3s gold οποτε πιστευω οτι ειναι γνησιο.Αλλα σε αυτη την διαδικασια δεν σκαναρει το Qrcode
Περιμενω την απαντηση στις αιτησεις που εχω κανει για unlock του bootloader , οποτε μεχρι τοτε επειδη @@@@@ το κινητο απο καποιες εφαρμογες που εχει μεσα, τι προτεινεται να κανω ωστε να γινει μια εκκαθαριση αυτων;
-Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood -Την Διεύθυνσή της (URL) : Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com -Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3S Prime (3/32) -Την ημερομηνία αγοράς: 07/08/2016 -Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 -Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 24 ημέρες με Swiss Post -Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία η…
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
πρωτου προβω σε οποιαδηποτε κινηση , εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και τωρα ειμαι στην αναμονη, αλλα σκεφτομαι να περασω την official stable να ακολουθησω κανονικα τον οδηγο ;; Xiaomi MIUI Official Forum
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Xiaomi Redmi Note 4 - Full phone specifications εμφανιστηκαν πλεον και τα χαρακτηριστικα στο gsmarena Η αποψη μου ειναι οτι κακως εβαλε εκδοση με 16 gb rom , επρεπε απευθειας να ξεκιναει με 32gb rom