Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 128.
-
Δεν γνωριζω τι κανω λαθος αλλα ειμαι σε τεστ mode κανω απεγκατασταση τους προηγουμενους VCOM DRIVERS , ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα το ξανα διαβαζει οπως πριν και οχι σαν preloader
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Καλυτερα γραφε στο αντίστοιχο θεμα. Εδώ είσαι εκτός. Απλά ακολούθα τον οδηγό και τα λινκ κατα γραμμα και οξεία. Θες 64μπιτα windows με απενεργοποιημένο τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής ” το εκανα αλλα τιποτα το ιδιο σφαλμα
-
παλι οταν το ειχα αγορασει περασα την stable με την ιδια μεθοδο , δλδ μεσω της επιλογης αναβαθμισης μεσα απο το κινητο [αγορασμενο απο Vickmall] Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν μας είπες πως πέρασες την πρώτη ρομ αφού παρέλαβες, αλλά τέλος πάντων. Αν δεν ζωντανέψει δεν τρέχει κάτι. Ξαναπερνάς την fastboot rom με το SP Flash tool. Τα RN2 το καλό τους είναι ότι φοράν Mediatek οπότε μπορούν να αναστηθούν ενώ είναι νεκρά χωρίς κανένα σημάδι ζωής με το παραπάνω εργαλείο. Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση Fa…
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από akalyptos03: “Ξαφνικα μου εκλεισε το τηλεφωνο (ισως μονο η οθονη?) και δεν ξανα ανοιγει αν πατησω power button, το συνδεω μεσω του λαπτοπ και κανει τον ηχο της συνδεσης και μετα απο 5 δευτερα τον ηχο της αποσυνδεσης καμια βοηθεια τι παιζει σχετικα; ευχαριστώ ” Βγάλε την μπαταρία, ξανά βάλτην και δοκίμασε να το ανοίξεις με το power button..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 ” Το εκανα αλλα τιποτα
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από akalyptos03: “Εχω το εξης προβλημα βαζω τα ακουστικα και οταν τα βγαζω ειναι ακομα σε Mode ακουστικων με αποτελεσμα να με παιρνουν τηλεφωνο και να μην τους ακουω .....Ευχαριστώ ” Με επανεκκίνηση φτιάχνει; αν όχι έχει πρόβλημα η υποδοχή αν ναι έχει πρόβλημα η ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι με επανεκκίνηση φτιαχνει περασα σημερα την τελευταια stable rom και παλι τα ιδια ....εν αναμονη για τις νεες stable rom πανω στο MIU …
-
Presale απο το GeekBuying 189$ για 32rom /3ram XIAOMI Redmi 3 Pro 5.0inch HD 4G LTE 3GB 32GB Smartphone 153$ για 16rom/2ram XIAOMI Redmi 3S 4G LTE 2GB 16GB Smartphone - Gold
-
Επισης απο Gearbest στα 35,26€ Edit: ή διαφορετικα στα 39,89$
-
Επισης και εγω οπως και πολλοι αλλοι απο οτι ειδα. XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη επιτυχια σε ολους!