Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 343.
-
Πρόβλημα Ρομ
ΜήνυμαΠαράθεση από guantanamo4: “σε ευχαριστω πολυ εχω περασει την προσωρινη οπως λες και εσυ αλλα ρε γαμωτο κοντευει 20 μερες και ακομα δεν εχω λαβει απαντηση εκανα αιτηση και 2 φορες εκανα αναφορα στο σαιτ αλλα ακομα τιποτα ” Μπορεί να μην σου στείλουν μήνυμα. Εμένα δεν μου στείλανε δοκίμασε εσύ από το MI Unlock Tool μπορεί να σε αφήσει να προχωρήσεις.
-
Παιδιά μια ερώτηση. Βιντεοκλήση υπάρχη πλεόν???Τι παίζει με αυτό το θέμα γενικά?
-
Καλημέρα και από εμένα. Τέταρτη μέρα με την ROM και όλα καλά μέχρι στιγμής. Συγχαρητήρια και συνεχίστε έτσι
-
Μία ερώτηση παιδιά από την προηγούμενη ρομ 24. Μου εμφανίζεται συνέχεια ατην μπάρα πάνω το εικονίδιο miclick.Πως το βγάζω?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από Petran3: “Εγώ με την DEV που έχω , είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! Μια ερώτηση πληροφοριακά και μόνο. Ξέρεται ΑΝ και ΠΟΤΕ θα βγει Marshmallow για την συσκευή μας???? ” Κατάλαβα άγνωστο ε?? Ούτε 5.1 δεν έχει βγει ακόμη από ότι βλέπω. Για 6 δύσκολα ή απλά δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα??
-
Καλησπέρα και από εμένα. Πέτρος λέγομαι παντρεμένος και εδώ και 2 χρόνια μένω στην Αθήνα( Απο Θεσσαλονίκη είμαι). 32 χρονών και απόφοιτος πληροφορικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Προγραμματιστής δουλεύω και προσπαθώ εδώ και κάποια χρόνια να βγάλω άκρη με τα κινητά. Κάτοχος εδώ και 1 μήνα ενός RN3 κατάφερα με την βοήθεια σας να βάλω την ελληνική ROM μόνο και μόνο γιατί ήθελα να το σκαλίσω(σαράκι που με τρώει από τα προηγούμενα κινητά. Χαρούμενος που μπήκα στην παρέα σας.
-
Παράθεση από xkokos: “Γεια χαρα. Σημερα πηρα την συσκευή. Σημερα ψαχνω τον κοσμο ολο. Εχω την MUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL). Τελικα μπορω να βαλω την Ελληνικη χωρις να το εχω παρει κωδικο. Ουτε εχω unlock το κινιτο. Να περιμενω να βγει κατι χωρις να εχω παρει κωδικο? Να ξεκινισω με την Global 7.1 | Stable και βλεπω???? Συγνωμη αλλα χαθηκα. Help pls Kostas ” 1. Κανείς αιτημα για unlock device 2.Βάζεις Official developer από το κινα μεριά 3. Περιμένεις να ξεκλειδώσει με το unlock too…
-
MIUI Redmi note 3
ΜήνυμαΣημαντικο το Volume - και power και όχι volume + και power που νομίζω ότι λέει το unlock tool. Και όπως λένε τα παιδιά παραπάνω θέλει μόνο username password.
-
Ερωτηση άσχετη μάλλον. Έχει δοκιμάσει κανείς xposed framework, εγώ το ψάχνω λίγο απλά φοβάμαι μην δεν κάτσει καλά.
-
Μια ερώτηση και από εμένα(Μάλλον χαζή). Το εικονίδιο MIClick γιατί εμφανίζεται συνέχεια???Πως μπορώ να το βγάλω??