Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 395.
-
Παράθεση από papaflessas: “Καλήμερα και κάλο σαββατοκύριακο! έχω μια απορία σχετικά με την ελληνική stable rom 7.3.2.0 είναι η μεταφρασμένη επίσημη stable rom της μαμάς xiaomi ? και αν ναι στο site της χιαομι έχει βγει νέα version 7.3.6.0 πότε θα έχουμε την ελληνική version της στο forum ? ” Ναι ειναι πανω στις Official ρομ!τωρα για το ποτε θα βγει θα σε γελασω δν ειμαι ο αρμοδοιος!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕπισης απο οτι ειδα τωρα το κινητο με τα 2 gb ram λεγεται redmi note 3 pro ενω με τα 3 gb λεγεται redmi note 3 pro prime!
-
Μήνυμαo επεξεργαστης snapdragon ειναι για το pro!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
vortalhe - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαθελει unlock bootloader?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “Παράθεση από vortalhe: “Xiaomi MIUI Official Forum βρες το redmi note 3 pro και κατεβασε οποιο rom 8es αν και γινεται και με global stable! ” ok μόλις τα βρήκα κι εγώ,κατεβάζω την china dev.κάτι που διάβαζα περί μη φλασαρίσματος του bootloader ισχύει μόνο για τα MTK ή και για το PRO? ” φιλε τι να σε πω θα σε γελασω απο τι βλεπω γινεται κανονικα απο ατομα που λενε οτι το ανοιξαν τωρα δεν ξερω αν κατι αλλαξε!
-
ΜήνυμαXiaomi MIUI Official Forum βρες το redmi note 3 pro και κατεβασε οποιο rom 8es αν και γινεται και με global stable!