Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 395.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
vortalhe - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Οι τελευταίοι Drivers που πρέπει να κατεβάσεις είναι οι adb universal drivers από εδώ για να αναγνωρίζεται σίγουρα το κινητό και το τρέχεις ως διαχειριστής (run as administrator) ” Δεν υπαρχει επιλογη για διαχειριστής!
-
Παράθεση από lallasgr: “Ναι...Αν για κάποιο λόγο σου πετάει έρρορ η τελευταία ρομ κατεβάζεις την προηγούμενη και θα περάσει μια χαρά! Έχει τύχει σε κινητό να μην παίρνει την τελευταία και με δοκιμή με την προτελευταία να περαστεί κομπλέ. Από τη στιγμή που περαστεί έστω και μια παλιότερη κάνεις OTA Update και πας στην τελευταία! ” Η full rom δεν κανει για τον τροπο αυτον ετσι?Επισης υπαρχει κινδυνος με το ξεκλειδωμα ή οχι?
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από vortalhe: “υπαρχει πιο ευκολος τροπος? ” Μπορείς να δοκιμάσεις τον παρακάτω οδηγό αλλά πολύ πιθανόν να μην προχωρήσει: Xiaomi MIUI Official Forum Επίσης με το που έρθει το κινητό(αν έχει official rom), εάν έχεις πάρει το οκ για ξεκλείδωμα θα πρότεινα να δοκίμαζες αμέσως να ξεκλειδώσεις γιατί μετά μπορείς να αλλάζεις ρομ πολύ πιο εύκολα! Αλλά με κλειδωμένο bootloader μάλλον με τον παραπάνω οδηγό θα καταλήξεις για να περάσεις global! Ναι όλες οι official rom έχ…
-
Καλησπερα παιδες περιμενω να μου ερθει το κινητο απο yeso521 me official rom και σκέφτομαι να περασω την global stable προς το παρων και μετα την ελληνικη εχω κανει ειδη αιτηση για το bootloader σε περιπτωτη που παρω την αδεια και δν θελω να ξεκλειδωσω μετα δν θα μπορω απο τις 30 μερες?Επισης ποιους οδηγους πρεπει να ακολουθησω για να περασω global stable! Ευχαριστω πολυ!
-
Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από vortalhe: “και η gtv? ” Η GTV είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας μελών του forum κ είναι MIUI με mixed source απο xiaomi.eu κ en.miui.com, περιλαμβάνει ελληνικά κ δεν περιέχει καμία κινέζικη εφαρμογή. Sent from my LG-V400 using Tapatalk ” @DaRk_dOg ευχαριστω πολυ φιλε!
-
Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από vortalhe: “παιδια μπορει να μου καποιος τι ειναι το cyanogenmod? ” CyanogenMod είναι μια custom ROM βασισμένη στο καθαρό AOSP android αλλά με πολλά έξτρα χαρακτηριστικά κ λειτουργίες κ πολύ βελτιωμένο κώδικα. Αναλυτικά εδώ >>> About - CyanogenMod Sent from my LG-V400 using Tapatalk ” και η gtv?