Καλησπερα παιδια...εχεις κανεις το κινητο ακομα?Εχει αλλαξει κανεις μπαταρια?Εβαλα απο το skroutz αλλη μπαταρια το κινητο οταν κοιμαμαι και ξυπναω εχει χασει 20% με κλειστο wifi γενικως ολα κλειστα και λειτουργεια πτησης! Εχω pixel experience rom android 10!
ειχα μια costum rom με android 9 τωρα ηθελα να βαλω την pixel εκανα wipe data cashe απο το twrp και μετα flash την ρομ αλλα δεν μου ανοιγει εδω και μια ωρα εχει κολλησει το logo τησ google.εκανα κατι λαθος?
καλησπερα εχω την τελευταια stable rom του φορυμ Θελω να περασω τελευταια official global stable Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω εχω ξεκλειδωτο bootloader.
Καλησπερα γι αυτην την καμερα θα χρεωθω τελωνειο? pp_712894.html?wid=1433363&fbclid=IwAR1gNuHe9K8-ASrwIAXLUG-GAKYZ1JL8HOG-SvUt8upjA7S4ox2CsNcDINo Γιατι δεν εχει αλλη επιλογη αποστολης!
Καλησπερα περιμενω 2 δεματα τα οποια εχουν σταλθει απο κινα πριν 2 μηνες ακομα δεν παρελαβα τιποτα υπαρχει περιπτωση να ειναι στο ταχυδρομειο και να μην τα εχουν φερει απλα?
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από vortalhe: “Καλησπερα εχω την τελευται stable ελληνικη και αυτο που εχω παρατηρησει και σε αυτην και σε αλλες rom οτι δεν ερχονται μηνυμητα απο κλησεις που ηταν το τηλεφωνο κλειστο...Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει ή φταιει η καρτα μου ” Φταίει 100% ο πάροχος (η κάρτα σου δηλαδή). Πάρε τηλέφωνο στον πάροχο και πές του να το ενεργοποιήσει. ” Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!
Καλησπερα εχω την τελευται stable ελληνικη και αυτο που εχω παρατηρησει και σε αυτην και σε αλλες rom οτι δεν ερχονται μηνυμητα απο κλησεις που ηταν το τηλεφωνο κλειστο...Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει ή φταιει η καρτα μου