Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 395.
-
Παράθεση από takisfrag: “Επειδή δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν............ το τεστ θα το κάνεις πρωί πρωι αφού όλο το βράδυ έχεις κλείσει την συσκευή να είναι κρύα δλδ , θα κλείσεις ότι εφαρμογή τρέχει και θα κατεβάσεις την φωτεινότητα στο πιο χαμηλό !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ευχαριστω πολυ φιλε
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν δεν αποκατασταθεί το πρόβλημα με εκκαθάριση δεδομένων της εν λόγω εφαρμογής, θα πρέπει να κάνεις Factory Reset. Εννοείται ότι σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να μεριμνήσεις για τα δέοντα αντίγραφα ασφαλείας. ” Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..Η rom Μου εναι official?
-
Παράθεση από demakhs: “καλώς το δέχτηκες, κινητάρα πήρες...με τι rom σου ρθε? με ότι να ναι φόρτισέ το βρε, τι σκας.... μέσα δεν είχε δικό του φορτιστή? σε συνοικιακό μαγαζί ηλεκτρικών θα βρεις αντάπτορα με κανα ευρώ... ” ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!ναι φαινεται πολυ καλο,global rom εχει!Εχει φορτιστη αλλα δν εχει τον adaptorα και ειχα παρει ενα απο το ebay αλλα δν ηρθε ακομα!
-
καλησπερα ειμαι πλεον κατοχος του Mi5s(64gb),πρωτη μερα σημερα και θελω να το φορτισω αλαλ δεν μου ηρθε ο adaptoras apo uk se eu του φορτιστη...εχω ενα Powerbank αλλιως φοριστη αλλα οχι τοσο δυνατο οσο του κινητου.Με τι να το φορτισω για να μην εχει επιπτωση στην μπαταρια.Το Powerbank δινει μεχρι και 2.0 amber
-
Παράθεση από KarlaPanos: “Νομίζω είτε τα εκτελονιζουν σε άλλες χώρες πχ Ολλανδία οπότε δεν έχει μετά δασμούς εδώ στην Ελλάδα, είτε τα στέλνουν πρώτα στην ευρωπαϊκή τους αποθήκη και μετά εδώ πέρα ώστε να φαίνεται ότι έρχονται από την Ευρώπη, και πιστεύω ότι κάνουν το δεύτερο. ” Από ότι διάβασα από το bannggod τα στέλνουν σε δικιά τους αποθήκη στην Ολλανδία και μέτσ έρχονται
-
Παράθεση από KarlaPanos: “ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ GEARBEST ΖΗΛΕΨΕ TO PRIORITY LINE ΑΠΟ ΤΟ BANGGOOD ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ HONG KONG ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΈΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 2 ΚΙΛΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑ!!!!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΡΤΕ ΠΡΑΓΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΛΕΟΝ ΟΠΩς ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ PS: ΦΙΛΕ ΣΩΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ!!!! ” Δηλαδη με το flat rate Δν πληρωνεις τελωνειο?