Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 73.
-
Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
ΜήνυμαΕγώ το έπαθα αυτό χωρίς να έχω fake!!!... Έβαλα την τελευταία ρομ και επειδή ειχε τυχαίες επαννεκινήσεις προσπάθησα να την επανεγκατστήσω, όμως κόλλησε στο twrp και αφοτου το εκλεισα δεν ανοιγε με τιποτα. Και με το Mi flash μου εβγαζε το παραπάνω σφάλμα.... Deep flash καλώδιο δεν υπάρχει, βαζοντας το στην πρίζα καμία ένδειξη, μόνο όταν το συνδέω στον υπολογιστη αναγνωριζεται ως COM9 στο mi flash....Καμία ιδέα;;
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΚαλησπέρα..... Δυστυχώς την πάτησα άσχημα.... Εγκατέστησα χθες την τελευταια ρομ. Επειδή ειχα κάποιες τυχαίες επαννεκινήσεις, αποφάσισα να κάνω μια προσπαθεια να την επανεγκαταστήσω από την αρχή. Μπήκα λοιπόν στο TWRP , εκει όμως το τηλ. (mi5) κολλάει στην οθόνη επιλογής φακέλου της ρομ. Εκεί οπότε κλείνω το τηλ....και από τότε αρνείται να ανοίξει, είτε σε twrp ή σε fastboot..... Καμιά ιδέα από δω και πέρα?? Δοκιμασα να κατεβάσω την τελευταια chi dev rom, και μεσω του MiFlash να την περάσω....Λα…
-
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να είναι εφικτό σε μια επόμενη έκδοση να μπει αντί του Dolby Atmos, το viper4Android το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία παραμετροποίησεων. Ευχαριστώ,
-
Οκ πλέον δούλεψαν κ τα δεδομένα. Μια άλλη ερώτηση, Downgrade στην 6.11.10 που ήμουν, μπορώ πλέον να κάνω?
-
Παράθεση από THUKIS: “jack δες εδω XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ” Δυστυχώς τίποτα....εκανα reset τα ΑΡΝ, επανεκκινησεις στο τηλ....καμία όμως σύνδεση.... ΕDIT: Χρειάζεται οπωσδηποτε να βαλουμε χειροκίνητα το ειδος ip (IPv4). Το πεδίο μενει κενό μετα το reset οποτε με χειροκινητη τοποθέτηση, διορθωνεται....
-
Την εγκατέστησα στo Mi5 και πλέον ΔΕΝ έχω δεδομένα....Δεν μου ενεργοποιούνται.... Οσα reset και αν κάνω.... Επιπλέον όταν πάω να κατεβάσω κατι από τον chrome αυτος μόλις φτάσει 1sec πριν το τέλος κρασάρει αλλα περιέργως αυτο που είναι να κατεβει, εχει ολοκληρωθεί... Με άλλον browser κανένα πρόβλημα Το κυριο πρόβλημα ειναι με τα δεδομένα, αν μπορει καποιος να βοηθήσει... Ευχαριστώ
-
Πήρα το θάρρος...και εγκατέστησα το Flashfy.... εβαλα twrp 3.0.2-0 by mic και μέσω αυτου εκανα εγκατασταση την τελευταια V8 για το MI5... Ωστόσο μου εβγαλε fail το αποτέλεσμα. Την ξανακατέβασα παλι άλλη μια φορα αλλά πάλι εδωσε errors και fail αποτέλεσμα....οπότε παω στην τελευταια V7 EDIT: Όυτε και V7 καταφερα..... το ίδιο fail...
-
Ξέχασα να αναφέρω, έχω το, mi5 pro
-
Καλησπέρα, κάνοντας την αναβάθμιση από την τελευταία v7 στην τωρινή v8 έχω ένα πρόβλημα. Ειδικότερα ενώ έκανα επιστροφή σε εργοστασιακες ρυθμίσεις, προσπάθησα να περάσω την v8 από λάθος μέσα από τον updater της miui. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η οθόνη κάποια στιγμή να σβήσει και από τότε να μην άνοιγει ούτε σε recovery....αλλα ούτε κ σε fastboot... Καμία ιδέα για το πως να προχωρήσω....; Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
-
Επιτέλους με την καθοριστικότατη συμβολή του @Octaviastikos θα καταφέρουμε να λειτουργήσουμε όπως θέλουμε την συσκευή μας.... Ξεκινήσαμε την διαδικασια νωρίς το πρωί....αλλα κοντα στο μεσημερακι τα καταφέραμε!!!! Καλή συνεχεια!!!!
-
Καλησπέρα σε όλους... Τελικά μόλις παρέλαβα και εγω το Mi5 pro Δυστυχώς όπως το περιμενα, η Xiaomi σε αυτό το μοντέλου με τον κλειδωμενο bootloader εχει αποφασίσει να μας παιδέψει αρκετά. Αλλα δεν πειράζει, διάθεση υπάρχει!!!... Υπάρχουν όμως και τα προβλήματα.... Ειδικότερα... Προσπαθώ να βάλω την τελευταία κινεζικη dev rom προκειμενου να ξεκινησω την διαδικασια ξεκλειδώματος όπως η ιδια εταιρία εχει ορίσει. Όμως το κινητο μου φοράει απο το μαγαζί την Global MIUI 7.2.4.0 Stable με αποτελεσμα ότ…