Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 106.
-
Κατέβασε στον υπολογιστή σου αυτό platform-tools-latest-windows.zip Κάνε το extract σε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας, βάλε μέσα το αρχείο που κατέβασες της TWRP, σύνδεσε το τηλέφωνο στο pc σε fastboot, κάνε δεξί κλικ κλικ μέσα στο φάκελο με πατημένο το shift. Επέλεξε άνοιγμα γραμμή εντολών εδώ και μετά τρέξε της εντολές με τη σειρά που αναφέρονται στο ποστ 39. Συγχαρητήρια μόλις εγκατέστησες custom recovery στο redmi note 9 pro. Sorry τώρα είδα ότι τα καταφερες Στάλθηκε από το τηλέφωνο μου …
-
Παράθεση από tomsak: “Καλημερα Σημερα ξεκλειδωσα το κινητο και περασα με επιτυχια την custom rom απο xiaomi.eu την 11.0.4 Θα μπορουσατε να με βοηθησετε για το πως γινετε η διαδικασια να περασω το twrp και μετα στο πως γινετε η αναβαθμιση στην 11.0.5 ? ειναι απαραιτητο να περασω το twrp για να γινει η αναβαθμιση η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?(οπως αντιστοιχα εγινε η αλλαγη της rom? ” Ακολούθησε τις οδηγίες του @baxalo στο ποστ 39 και θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο. Απλά αν έχεις οθόνη Tianma αν σ…
-
Η 11.0.4 από miui eu είναι fastboot rom και το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκλείδωτο bootloader. Η custom recovery δεν είναι υποχρεωτική. Τώρα για την 11.0.5 τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Υπήρχε μια έκδοση fastboot η οποία δημιούργησε πολλά bootloop έτσι αποσύρθηκε και βγήκε για twrp, εδώ η εγκατάσταση της rom κάνει την custom recovery υποχρεωτική. Ο @baxalo έχει αναρτήσει αναλυτικό οδηγό για την εγκατάσταση της. Στάλθηκε από το τηλέφωνο μου χρησιμοποιώντας το ίδιο.
-
Συγχρονισμός επαφών
ΜήνυμαΘεωρητικά θα πρέπει να πάρεις ένα back up όλες τις επαφές σου για λόγους ασφαλείας. Μετά να κάνεις μια διαγραφή όλων των επαφών σου από το τηλέφωνο και μετά να συγχρονίσεις τις επαφές σου από το λογαριασμό της Google. Έτσι θα περαστεί μόνο ότι έχεις συγχρονισμένο. Το back up μην ξεχάσεις για το μην πάει κάτι στραβά. Εναλλακτικά πήγαινε στην εφαρμογή επαφές, επέλεξε διαμόρφωση λίστας επαφών και από εκεί διάλεξε τι θες να εμφανίζεται.
-
Επανέρχομαι για την διόρθωση του safety net. 1. Λοιπόν κατεβάζουμε το HiddenCore module από το xposed framework, το ενεργοποιούμε, κάνουμε και μια επανεκκίνηση και το safety net γίνεται και πάλι true. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται τίποτα χωρίς απώλειες. Όταν είναι ενεργοποιημένο το HiddenCore module, δεν λειτουργεί το αυτόματο κλείδωμα της οθόνης. Android 10 σου λέει μετά. Αααχχχ Kit Kat τι καλά που είμασταν.
-
Σε όσους αγαπούν αυτό το module του magisk να προσέξουν να μην εγκαταστήσουν την έκδοση Viper4android XHIFI v1.6 στο (joyeuse). Εκτός ότι δεν θα λειτουργίσει, μόλις το απεγκαταστήσουν, το κινητό θα μπει σε bootlogo που θα γυρίσει σε fastboot. Η μόνη διέξοδος είναι το flashαρισμα της rom, ευτυχώς χωρίς απώλειες δεδομένων αν δεν κάνετε format το data partition. Το ViPER4Android_FX-v2.7.1.6(2716).zip δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το magisk δεν μου το έβρισκε και έτσι το κατέβασα…
-
Τα αρχεία από το magisk δεν θα λειτουργήσουν, γιαυτό πρέπει να κατέβουν από το xposed. Τα συμπεριέλαβα μέσα στο πακέτο για ευκολία. Μπορεί κανείς να τα κατεβάσει μέσα από xposed framework, είναι τα ίδια. Το safety net δεν το είχα προσέξει, ευχαριστώ για την παρατήρηση. Θα δω αν υπάρχει λύση. Πάντως στις τράπεζες που χρησιμοποιώ με κρυμμένο το magisk και με άλλο όνομα, όλα δουλεύουν κανονικά.
-
Καλησπέρα σε όλους. Δοκίμασα το αγαπημένο μου xposed framework στο redmi note 9 pro μου και δούλεψε άψογα. Θα ήθελα αυτή την εμπειρία μου να την μοιραστώ μαζί σας. Παρακάτω θα σας πω πώς να περάσετε το xposed framework στο 9 pro (joyeuse). Η δοκιμή έγινε στο δικό μου και δούλεψε κανονικά. Παρόλα αυτά το δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη. Εννοείται πως έχετε κάνει root με magisk για να το δοκιμάσετε. Όλα τα αρχεία που θα χρειαστούν για ευκολία τα έχω βάλει στο παρακάτω σύνδεσμο που πρέπει να κατεβάσε…
-
Ευχαριστώ. Θα το προχωρήσω.
-
Παράθεση από baxalo: “πανω απο την V11.0.4.0.QJZMIXM εγκατασταθηκε το twrp TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix με επιτυχια, απο fastboot. μεσα απο αυτο εγινε εγκατασταση η εκδοση V11.0.5.0.QJZMIXM και το magisk με επιτυχια. εκανε decrypt χωρις προβλημα, χωρις format data... backup πηρε κανονικα, χωρις σφαλμα (δε δοκιμασα ακομα το restore) ” Σκέφτομαι να βάλω και εγώ custom recovery και την 11.0.5 μήπως γνωρίζεις αν στο widevine το security level παραμένει στο L1 και δεν αλλάζει σε L3;
-
Είναι τόσο μεγάλη η μπαταρία του ώστε οποιαδήποτε διαφορά δεν είναι αισθητή. Προσωπικά δεν διαπίστωσα διαφορά
-
Προσωπικά δεν θα καθόμουν με την Official και να στερηθώ τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης rom με root, μέχρι να βγει η 12. Μόνο και μόνο που γλύτωσα από τις διαφημίσεις είναι για εμένα σημαντικός λόγος να την περάσω. Ακόμα και τότε θα τη βάλω μόνο αν έχει όλες τις δυνατότητες που έχει τώρα αυτή και κατι παραπάνω.
-
Επίσης ALPHA και HSBC δουλεύουν μια χαρά. Φυσικά με hide το magisk και με αλλαγμένο όνομα.
-
Μπααα άμα σκαλώσω, σκαλωσα χεχεχε
-
Ωχ προβλέπω πάλι ξενύχτη. Και το είχα στήσει τόσο ωραία. Πάντως για καλό και για κακό θα το κάνω με άλλο υπολογιστή.
-
Έλεγχος SafetyNet
ΜήνυμαΜια χαρά, θα το δοκιμάσω. Μόνο αν θες στον οδηγό σου στα βήματα μετά την πρώτη επανεκκίνηση πρόσθεσε μετά το su θέλει props και μετά την δεύτερη επιλογή.