Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-106 από 106.

• Έλεγχος SafetyNet

polo - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Θα το δοκιμάσω στο 9pro, αν και το ίδιο είχα κάνει στο curtana της γυναίκας μου πριν λίγο καιρό χωρίς αποτέλεσμα. Στον κατάλογο των συσκευών δεν το είχε, έτσι δοκίμασα να επιλέξω το 8pro και δυστυχώς όπως ήταν αναμενόμενο δεν έγινε τίποτα.

• Μπορεί να είναι από τα Windows. Τρέχω 7αρια 64bit. Παρόλα αυτά το Android δείχνει να λειτουργεί κανονικά μέχρι στιγμής. Ναι με δικαιώματα διαχειριστή το έτρεξα και με κλειστά anti-virus και τις δύο φορές το ίδιο σφάλμα είχα.

• Καλημέρα. Έκλεισα επιτέλους μία βδομάδα με το κινητό και ξεκλείδωσα επιτυχώς τον bootloader. Πέρασα τη rom από αυτό εδώ το link και παρατήρησα κάποια πράγματα και θα ήθελα την άποψή σας για να δω αν είναι φυσιολογικά. Καταρχήν κατά την ολοκλήρωση του flashαρισματος τελειώνοντας μου έβγαλε αυτήν την εικόνα. xFHX1Rq ibb.co/xFHX1Rq Και για να βγει το κινητό από fastboot έπρεπε να πατήσω κλείσιμο προγράμματος. Μετά το κινητό άνοιξε κανονικά. Σκέφτηκα να ξανά περάσω τη rom μήπως και δεν κάθισε κάτι κ…

• Απλά ρώτησα αν είναι απαραίτητο μιας και ανά πάσα στιγμή από fastboot περνας πάλι την official και κλειδώνεις και είσαι σάν καινούργιος. Ούτως ή άλλως θα περιμένω για να ξεκλειδώσει, θέλω να περάσω twrp την οποία παρεμπιπτόντως τη δοκίμασε κανείς;

• Πρώην κάτοχος 9s (τό οποίο έδωσα στη γυναίκα) και νυν κάτοχος 9 pro, έχω δύο ερωτήσεις. Είναι απαραίτητο το ξεκλείδωμα του bootloader για το πέρασμα της rom; Ρωτάω επειδή περνάει από fastboot και οι 168 ώρες δεν περνάνε με τίποτα. Επίσης διαβάζω πως η twrp του 9s είναι συμβατή με το 9pro. Την έχει δοκιμάσει κανείς;