Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 263.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Δεν μπορω με τιποτα να περασω τους drivers... Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λήξη συναγερμού, όλα καλα! Πέρασα την 7.1.4.0.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΤι κινηταρα είναι αυτή!!!!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakis0547: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ετοιμάζονται και άλλες νέες Stable ROMs, αλλά επειδή οι VIP λαμβάνουν άμμεσα mails με Links για Dowload, σας ενημερώνουν αρκετά νωρίτερα.. Ενημερώσεις συστήματος (Αναβάθμιση της MIUI = Updater).Δεν έχει ανανεωθεί η λίστα ακόμη. ” Έχει πρόβλημα η stable. ” Τι προβλημα γιατρε μου??μολις παρελαβα και ημουν ετοιμος να την βαλω...να περασω την προηγουμενη? Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από barcelonistas1899: “Κάτσε χαχαχα! Θέλει λίγο ψάξιμο και αυτό! Ίδια διαδικασία ή από το κινητό Ενημέρωσεις συστήματος, ? ” Ενημερώσεις συστήματος (Αναβάθμιση της MIUI = Updater). Δεν έχει ανανεωθεί η λίστα ακόμη. Ετοιμάζονται και άλλες νέες Stable ROMs, αλλά επειδή οι VIP λαμβάνουν άμμεσα mails με Links για Dowload, σας ενημερώνουν αρκετά νωρίτερα.. ” Έχει πρόβλημα η stable.” Τι προβλημα γιατρε μου??μολις παρελαβα και ημουν ετοιμος να …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “ολα κομπλε ! ολα τελεια ! Ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια τους mixaliscy και MIUI_ART φυσικα !! Αφου το εκανα και εγω ο πιο ασχετος στο φορουμ ολα γινονται ! χαχα! ΥΓ . αν θελουν οι διαχειρηστες να σβησουν τα παραπανω ποσταρισμα μου! και παλι ευχαριστω!” Αφου εμαθες την διαδικασια,ετοιμασου!!!!μολις ανεβηκε η 7.1.5.0!! Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Παράθεση από barcelonistas1899: “κολλησα σε αυτο το σημειο ! δεν μου εμφανιζει την ρομ !” Μηπως εισαι σε λαθος φακελο για αυτο δεν την βλεπεις? Καλα ειναι την ρομ να μην την βαζουμε σε καποιο φακελο.. Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οκ!!μεγεια η καινουρια σου ρομ!!χαχαχα Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “κολλησα σε αυτο το σημειο ! δεν μου εμφανιζει την ρομ !” Μηπως εισαι σε λαθος φακελο για αυτο δεν την βλεπεις? Καλα ειναι την ρομ να μην την βαζουμε σε καποιο φακελο.. Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vpolixron: “ Για ποιο λόγο;Αφού έχει φύγει θεωρητικα..” Μετα το despatch to overseas θελει 10-15 μερες για ελλαδα... Οτι βλεπεις αυτην την στιγμη ειναι φυσιολογικοτατο... Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “ RF373933355SG” Υπομονη,εχεις μελλον ακομα...τουλαχιστον 10 μερες.. Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SG POST
ΜήνυμαΓια δωσε μας το τρακινγκ... Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakis0547: “Παράθεση από maddoctor: “Κοίτα αυτό μπορεί να συμβεί στις dev εκδόσεις. Εξάλλου οι εκδόσεις αυτές θεωρούνται beta κανονικά και συνήθως δεν έχουν πρόβλημα ή τουλάχιστον κάτι το φοβερό. Μπορείς εάν θέλεις να βάζεις stable που βγαίνουν πιο αραιά, αλλά είναι χωρίς καθόλου προβλήματα. Η 7 είναι stable. Εγώ πάλι στο δικό μου βάζω μόνο development. Δεν συνδέεται το wifi νομίζω, αυτό είναι το πρόβλημα. ” Και χωρις WiFi τι κανουμε γιατρε μου?θα το δουλευο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Κοίτα αυτό μπορεί να συμβεί στις dev εκδόσεις. Εξάλλου οι εκδόσεις αυτές θεωρούνται beta κανονικά και συνήθως δεν έχουν πρόβλημα ή τουλάχιστον κάτι το φοβερό. Μπορείς εάν θέλεις να βάζεις stable που βγαίνουν πιο αραιά, αλλά είναι χωρίς καθόλου προβλήματα. Η 7 είναι stable. Εγώ πάλι στο δικό μου βάζω μόνο development. Δεν συνδέεται το wifi νομίζω, αυτό είναι το πρόβλημα.” Και χωρις WiFi τι κανουμε γιατρε μου?θα το δουλευουμε μονο με δεδομενα? Ενα αλλο θεμα,στην dev που "φ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakis0547: “Σε καποιο αλλο μεγαλο ελληνικο forum αναφερει καποιος οτι πλεον δεν βγαινουν ελληνικες αναβαθμισμενες ROM,διοτι οπως λεει υπαρχει προβλημα με το WiFi!!!ισχυει κατι τετοιο?? Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οι τελευταίες 3 ρομ είχαν αυτό το πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα φτιάξει και θα βγει.” Δηλαδη αυτην την στιγμη που μιλαμε οι 7.1.4.0 και η 6.1.7 ειναι "παλιες"? Και τι προβλημα ειχε το WiFi? Η αληθει…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΣε καποιο αλλο μεγαλο ελληνικο forum αναφερει καποιος οτι πλεον δεν βγαινουν ελληνικες αναβαθμισμενες ROM,διοτι οπως λεει υπαρχει προβλημα με το WiFi!!!ισχυει κατι τετοιο?? Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Έλα παίχτη! Και εγώ 6 του μηνός από Vickmall πήρα το mi note pro! Μόλις διάβασα το μνμ σου τσέκαρα και εγώ και είδα ότι ανανέωθηκε! Αντε μακάρι μέσα Άρη βδομάδα να παραλαβουμε! Ξάνθη είμαι εγώ!” Εγω αλεξανδρουπολη...δευτερα θα πσραλαβω,και εσυ μαλλον.. Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: SG POST
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Έχω εξέλιξη! Χτες αργά το βράδυ ανανεώθηκε! Για να δούμε τώρα πόσο ακόμα θα πάρει! ΥΓ. Ελπίζω να μην φάμε κανένα τελωνείο στο κ**ο! b72c9bd9b0d025e74b41ef23bc658c12.jpg” Μπαρτσα πρωτη παραγγελια απο εξω?παρηγγειλα και εγω το mi note pro απο vickmall στις 7 του μηνα με τα ιδια αποτελεσματα με εσενα.εχθες το βραδυ ειδα κλεισιμο απο Κ.Δ ΑΤΤΙΚΗΣ,οποτε κσι το δικο σου σημερα αυριο θα ανανεωθει... Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από MeddlingMageGR: “Απ ότι έχω καταλάβει, η 7άρα είναι η stable και η 6άρα η developer. Αν όχι, κάποιος να μας διαφωτίσει. ” Ακριβώς Τώρα αν θες τη διαφορά της Stable και της Developer πας πάνω δεξιά και υπάρχει ένα κουμπί Lexicon” Παιδια και η gtv stable ειναι.... Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠοια η διαφορα αναμεσα στις δυο ρομ? 7.1.4.0 και 6.1.7? Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
FM radio mi note pro
ΜήνυμαΠλεον με τα δεδομενα που εχουμε ολοι κατεβαζεις μια εφαρμογη e radio και εισαι κομπλε... Στάλθηκε από το ONE TOUCH 4033D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk