Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 263.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΈβαλα σήμερα την Dev 6.6.30 αλλά δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή μηνύματα.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από το μεσημέρι παιδεύομαι αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια κολλημένο στο mi logo... Έχω δοκιμάσει τέσσερις διαφορετικές ρομ παλιές και καινούριες (όλες fastboot), τρία τέσσερα mi flash διαφορετικά, παλιά και καινούρια, αλλά και ένα σε beta, πάλι τίποτα... Σε όλες τις εκδόσεις ρομ μου βγάζει success.... Χρησιμοποιώ Windows 7 64 bit.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Ένας φίλος μου έδωσε ένα redmi note 3 pro sd. Το κινητό είναι κολλημένο στο mi λογότυπο. Μπαίνει σε Fastboot Mode και από εκεί με το αρχειακι σε edl Mode. Ο bootloader είναι κλειδωμενος. Κατέβασα την china Dev Fastboot Rom και την φλασαρα μέσω mi flash. Όλα καλά, το mi flash έβγαλε ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά και πάλι τα ίδια, κολλάει στο mi λογοτυπο Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω ! Περίεργο σκάλωμα! bf01052af52dde860a75120595b92a49.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί δεν μπαίνεις recovery με τον κλασικό τρόπο? Volume + και power? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑπό εχθές το βράδυ πέρασα την gtv 6.6.17,το φορτισα, μέχρι τώρα πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, μπορώ να πω με σιγουριά, το 40 λεπτό το έχει χαλαρά παραπάνω από την προηγούμενη v7 6.5.26.. Θα επανέλθω με νεότερα.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4c θέμα αυτονομίας
ΜήνυμαΌταν άλλαξες ρομ έκανες factory reset, wipe dalvic /cache? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με αυτό πιστεύω είμαι καλά!!!yeso521.com/xiaomi-max-64gb-white.html Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petrosarfaras: “εκανα factory reset στο τηλεφωνο και δειχνει οτι παει καλα σε ευχαριστω @sakis0547” Δεν είχες κάνει factory reset πριν περάσεις την ρομ?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petrosarfaras: “παλι κανει τα ιδια υπαρχει καποιος να με βοηθησει ?” Η ρομ του gkalen είναι στα downloads... Δοκίμασε την και αυτή και βλέπουμε... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑν βάλεις official θα κλειδώσει ξανά ο bootloader.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΒάλε του gkalen η κάποια παλαιότερη ρομ Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petrosarfaras: “την ξαναπερναω τωρα θα δουμε” Μόλις τελειώσει Ξανά κάνε τα wipe Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαTwrp και wipe, θα στρώσει.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk