Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 510.

• @CHEVROLET SPARK ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ! καταλαβαίνει την αλλαγή της SIM αλλά όταν του βάζεις το τηλ που ζητάει σου λέει ότι είναι συνδεδεμένο με άλλο account... δοκίμασα τα πάντα και είχε φτάσει να με κλειδώνει κάθε λίγο μετά, μηνύματα αδυναμίας ενεργοποίησης ή συγχρονισμού σχεδόν μετά από κάθε reboot το find phone με έβρισκε κανονικά όμως ...(μόνο αυτό χρησιμοποιώ απ τις υπηρεσίες του miui) vodafone μήπως? (αν και δεν φαντάζομαι να παίζει ρόλο αυτό)

• το πρόβλημα με το activation της SIM το είχα κι εγώ με RN7 απ το Σάββατο, προτού καν αναβαθμίσω στην τελευταία (μετά από reboot από recovery) και νομίζοντας ότι φταίει πρόσφατη αλλαγή της sim πρόβλημα με αλλαγή κάρτας sim ασχολούμουν όλη μέρα, μέχρι format data έκανα κι είχε φτάσει να με κλειδώνει από ρυθμίσεις ασφαλείας... μετά από κάθε reboot τα μνμ εκεί! πιθανότερο τώρα μου φαίνεται πρόβλημα με τους server

• μακάρι κι ευχαριστώ όπως και νά 'χει πρέπει να χρεώθηκα 1-2 μνμ, μακάρι να ήταν αυτό η καινούργια XTRV αρκετά διαφορετική για να δούμε

• κοίτα εμένα δεν μου ζήτησε κάτι πέρα απ την πρώτη είσοδο στο account... και βλέπω ότι αυτή την στιγμή το find device ας πούμε δουλεύει κανονικά, αλλά κι οι άλλες υπηρεσίες του cloud(επαφες,μνμ, notes) επίσης όλα πάνε καλά προς το παρών... αν υποπτευτώ ότι έκανα 2 format για τα αγγλικά......

• επίσης άλλαξα σε Ελβετία και ενημέρωσα εκείνη την εφαρμογή της google για τα δίκτυα που είχες βρει ότι μπλοκάρει τα sms κάτι απ τα 3 δείχνει να δούλεψε γιατί προς το παρών όλα φαίνονται καλά(ελπίζω ) με τα sms προχτες πάλι δεν φεύγανε(δεν είχε ενημερωθεί το app), δοκίμασα να το ενημερώσω, τότε φύγαν ξαφνικά όσα ήταν σε διαδικασία και δεν φεύγαν...αλλά γενικά υπήρχε πρόβλημα τώρα μετά το format με ενημερωμένο το app φεύγουν κανονικά

• κοίτα, δεν είμαι σίγουρος γι αυτό που λες πρώτα συνδέεσαι σε wifi, στέλνεις τον κωδικό του λογαριασμού, σου στέλνουν με sms τον κωδικό επιβεβαίωσης (που ήρθε κανονικά), τον παίρνει χωρίς σφάλμα και όλα καλά. ΜΕΤΑ από κάποια ώρα αρχίζουν τα παραπάνω(δεν μιλάω μόνο για την εύρεση), και κάποια στιγμή όπου πας να βάλεις το μοτιβο, εκτός απ την αρχική οθόνη σου λέει τόσες λανθασμένες απόπειρες και περίμενε...από κει και μετά ΔΕΝ μπαίνεις πουθενά που έχει σχέση με ασφάλεια κτλ και είδα ότι σταματά να …

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69608/

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69607/ότα πάει θα τρελαθώ σήμερα... έκανα format data και πέρασα την τελευταία στην αρχή μου ζήτησε ενεργοποίηση του λογαριασμού και όλα πήγαν καλά(όπως και την άλλη φορά) άρχισα το setup, δεν φαινόταν πρόβλημα πουθενά και μετά άρχισαν τα παραπάνω μνμ που ξέρω ότι σιγά-σιγά θα οδηγήσουν στην προηγούμενη κατάσταση πάλι... είναι ξεκάθαρα θέμα του λογαριασμού, και φοβάμαι ότι και μετά από fastboot τα ίδια θα έχω ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69606/ εκεί είναι το πρόβλημα... έβγαλα-έβαλα ξανά την sim, την εντοπίζει, λεει ότι άλλαξε, ζητάει τηλ ή email για επιβεβαίωση, το δίνω, έρχεται ο κωδικός, το παίρνει κανονικά, ΚΑΝΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ, μετά τα ίδια

• θα ξανακάνω format και θα δοκιμάσω και την νέα rom

• όχι κολληματα, δουλεύει καλά όταν είμαι μέσα τα κλειδώματα είναι...

• αν μη τι άλλο με το format data δεν θα έπρεπε να ξεκολλήσει?

• @baxalo όλα πάνε κανονικά και μετά τα ίδια μέσα απ τον λογαριασμό δεν φαίνεται πρόβλημα μόλις πάω να μπω κάπου, "πάρα πολλές εσφαλμένες προσπάθειες...κτλ"

• τα κανα αυτά αλλά με wifi νομίζω, θα δοκιμάσω ξανά

• @baxalo θα σου έλεγα να αποφύγεις το recovery πάντως... *εκτός αν όλα είναι θέμα της 20.12.9...?

• μέχρι και η εύρεση συσκευής λειτουργεί κανονικά! στο i.mi.com εμφανίζεται η συσκευή(από κει μόνο μπορώ να την διαγράψω) στο account.xiaomi.com όχι όμως και πλέον μπαίνω όλο και πιο δύσκολα στο τηλ

• τα έκανα ξανά μόλις τώρα, αυτό είναι για την διαχείρηση των data έρχεται ο κωδικός και τον παίρνει κανονικά, αλλά δεν αλλάζει και με την sim forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69605/ *τώρα αρχίζει να με βάζει σε αναμονή αρκετά δευτερόλεπτα κι απ την είσοδο στον launcher

• @baxalo τα κάνει όλα αυτά και σωστά, αυτό είναι που με τρελαίνει!

• @amavroudis ναι 3 φορές την έσβησα , μετά συνδέομαι κανονικά, αλλά πάλι έτσι πραγματικά έχω θολώσει ούτε τα αντίγραφα μπορώ να περάσω ούτε δακτυλικό έχω, ούτε στους κωδικούς... αλλά με το motivo μπαίνω στον launcher (ενώ αλλού το βγάζει λάθος) τηλ και apps δουλεύουν αλλά δεν έχω πρόσβαση στα "ασφαλείας"

• @baxalo το η κάρτα sim δεν έχει εγκατασταθεί ή είναι ανενεργή μέσα στο mi λογαριασμό/συσκευές αλλά βγάζει συχνά ειδοποιήσεις στην μπάρα ότι couldn't activate εύρεση συσκευής