Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-177 από 177.
-
Παράθεση από makis1024: “Μόνο ένας χθες Ξεκλείδωσε με multi ένα Redmi 3s πως τα κατάφερε ακόμα αναρωτιέμαι. Θες δηλαδή να κρατήσεις την multi (μην χάσεις και το κελεπούρι) , να έχεις twrp και να είσαι και ροοτ. Θεωρώ φίλε μου, ότι βάζεις λάθος και ακατόρθωτους στόχους. XTRV the Greek miui definition ” Για ποιο λόγο ειναι λάθος και ακατόρθωτος (αυτό μπορεί) στοχος ? ο καθένας στήνει την συσκευή όπως του αρέσει ... μπορείς να μου πεις πως γίνεται Root μέσω TWRP ή με κάποιο άλλο τρόπο ?
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Lycaon: “Το παράγγειλα σήμερα απο vickmall με Multi-language ROM(google play&multi-language) ελπίζω να κάτσει εύκολα η δική μας Ρομ , να δούμε πότε θα έρθει και αν θα βρούμε καμιά hard case ..... ” Γιατί με multilanguag; Και όχι official! ” Ποια η διαφορά ? Δεν θα κάτσει η δική μας Ρομ ? Έκανα πατάτα ?
-
redmi 3s help [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κλείνεις την συσκευή. Με volume up & power μπαίνεις στο κινέζικο recovery με τα χρυσά μενού. Επιλέγεις το fastboot Δίνεις την εντολή για εγκατάσταση του TWRP Δίνεις την εντολή για reboot recovery. Και βλέπουμε ξανά, @geoanto555, την θυμάσαι αυτήν την περίπτωση ? ” Φίλε μου είσαι κορυφή .... Όλα καλά , μπήκε η ΡΟΜ η ελληνική και όλα επιτέλους υπέροχα !!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου ... ελπίζω να μην σε ζάλισα πολύ (όποτε θες κερνάω καφεδάκι και γλυκάκι) ;+) Ε…
-
redmi 3s help [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάνε ξανά έλεγχο του bootloader να δεις εάν είναι κλειδωμένος ” Έκανα πάλι τον έλεγχο και βλέπω πως ειναι ξεκλείδωτος ... τι να πω ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23715/
-
redmi 3s help [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Άλλη μία φορά μου είχε τύχει να μην το περνάει αλλά δεν θυμάμαι τι κάναμε τελικά και το πήρε Πέρνα ξανά το TWRP και αντί να δώσεις την εντολή για reboot προσπάθησε να μπεις με τα πλήκτρα, πατάς και κρατάς πατημένα τα volume up & power μέχρι να κάνει reboot σε TWRP ή σε αυτό που έβαλες φώτο...αν σε βγάλει ξανά στο δοκίμασε πάλι με το recovery και βλέπουμε ” Εκανα παλι την διαδικασία που αναφέρεται εδώ όλα πήγαν όπως επρεπε , volume up & power μέχρι να κάνει reboot (ααλι σ…
-
redmi 3s help [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πάτα εκεί που λέει recovery και θα πρέπει να σε βάλει TWRP ” Δυστυχώς μόλις το πατήσω μαυρίζει η οθόνη και δεν κανει τπτ ....
-
redmi 3s help [SOLVED]
ΜήνυμαΟχι φιλαράκι ... μπαινω εδώ και ότι και να πατήσω μαυρίζει η οθόνη .... στην αρχικη ειναι κινέζικα και παταω αγγλικα και τα βάζει ετσι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23684/
-
redmi 3s help [SOLVED]
ΜήνυμαΤον έχω ξεκλειδώσει όπως μπορείς να σεις στην φωτογραφία ....... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23682/ Δεν μπορώ να κάνω τπτ απο αναβαθμίσεις ... θελω να βάλω την ελληνικά αλλα δεν .... κάνω όλη την διαδικασία σωστα για το twrp δείχνει οτι περάστηκε σωστά αλλα δεν μου ανοίγει ποτέ ...
-
redmi 3s help [SOLVED]
ΜήνυμαΜε αυτή ήρθε εχθές το κινητό
-
redmi 3s help [SOLVED]
ΜήνυμαΚάθε φορά που πάω να κάνω εγκατάσταση απο το update του τηλεφώνου την έκδοση Author: MIUI Official TeamVersion: 6.11.10 (MIUI8) Size: 1.5G λαμβάνω στο 72% περίπου το παρακάτω μήνυμα Τα στοιχεία του τηλ ειναι στην δευτερη φωτο Καμιά βοήθεια ? Νέος στα xiaomi και έχω κολλήσει ....forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23663/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23664/