Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 654.

• TWRP

thanfun - - RedMi Note 9S (Curtana)

Μήνυμα

Παράθεση από thanfun: “γινεται κανονικα ” σε μενα στο log του magisk δεν εχει τιποτα οτι παραχωρηθηκαν δικαιωματα εκει την ταδε στιγμη κτλ και στον @baxalo φαινεται και στην εικονα οτι παραχωρηθηκαν

• TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Σε android 10 -11 το system partition ειναι "κλειδωμενο" σε read only και γι αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι.. ” αυτο ειναι λες? να σταματησω να ψαχνω? αλλα αν διαβασεις λιγο εδω λεει ο @baxalo οτι γινεται κανονικα

• TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από thanfun: “μισω να το ξανακανω ” λοιπον δεν το αλλαζει, παταω στο "MOUNT R/W" και δεν κανει τιποτα

• TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δες λίγο αν το κάνει... ” το εχω δοκιμασει με την συγκεκριμενη εφαρμογη (παλια αγαπημενη) αλλα τιποτα, μισω να το ξανακανω

• TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς ;;; ” θελω να εχω προσβαση στο system folder αρχικα (εφοσον εχω root) για να διαγραψω ανεπιθυμητες εφαρμογες και μετα ισως βαλω και βγαλω system apps δειτε λιγο στις επομενες φωτο, λεει οτι ειναι read only, γιατι? ενω λεει οτι το αλλαζει σε read/write και πως μπορω να το αλλαξω και γιατι και στο twrp ειναι παλι read only (υποθετω δηλαδη) αφου το αλλαξα μοιαζει καπως σαν να εχω ψευτο-root, σαν φαινεται οτι εχω αλλα δεν εχω στην πραγματικοτητα …

• TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μετά το format data έκανες επανεκκίνηση στο twrp; ” ναι το εκανα και δυστυχως τα ιδια, κατι μου ξεφευγει, κατι κανω λαθος αλλα τι???

• TWRP

Μήνυμα

κι εδω δειτε το twrp (που δοκιμασα τελευταιο, δοκιμασα και αυτα τα δυο απο εδω απο το φορουμ) και τι γινεται οταν παω να κανω back ενα partition (πχ το recovery) οπου φαινεται οτι ολα γινονται οκ απο πλευρας decryption ... δεν καταλαβαινω ομως γιατι δεν μπορω να κανω διαγραφη στο system folder

• TWRP

Μήνυμα

λοιπον εβαλα παλι twrp (δοκιμασα διαφορα) και magisk και παλι τα ιδια, δοκιμασα και με το XiaoMiTool V2 και παλι τα ιδια, ε λιγο μου εσπασε τα νευρακια...δειτε λιγο τις φωτο (εκανα format data, wipe data, factory reset μεσω twrp) τι βγαζει οταν προσπαθω μεσω twrp fole manager να σβησω

• TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “αν δεν θες να βαλεις twrp δες ΕΔΩ για root χωρις twrp. ” το εκανα αυτο (και την ρομ δοκιμασα και το twrp) με τον τροπο που λες και ειχα παλι το ιδιο αποτελεσμα, να μην μπορω να κανω τιποτα στο system folder, θα ξαναδοκιμασω... τείνω να πιστεψω πως για καποιο λογο κατι γινεται και μενει encrypted θα δοκιμασω κι αυτο XiaoMiTool V2 - Modding of Xiaomi devices made easy

• TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από thanfun: “μια βοηθεια παρακλω ” τελικα ξαναεβαλα την official stable fastboot rom "curtana_eea_global_images_V12.0.2.0.QJWEUXM_20201107.0000.00_10.0_eea" και τωρα το τηλεφωνο ειναι οπως οταν πρωτοενεργοποιηθηκε αλλα με unlocked bootloader (με συνδεδεμενο mi account, κατι που δεν ειχα κανει πριν και δεν ξερω αν φταιει) μπορει παρακαλω καποιος να με καθοδηγησει με τα σωστα βηματα (μιας και στην προηγουμενη προσπαθεια κατι εκανα λαθος) για να βαλω root (και ισως αν γινεται ή ειναι απαρ…

• TWRP

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Twrp με official miui δε ταιριάζουν... Θέλει οπωσδήποτε root με το magisk για να μείνεις με official rom... Ή πας σε custom rom όπως αναφέρεις, δηλαδή τη xtrv του φόρουμ εδώ ή κάποια άλλη. ” παρακαλω πολυ μια βοηθεια εκανα αυτα που λεω εδω και αυτα που λεω απο αυτο το ποστ και κατω.... και δεν μπορεσα να βρω ακρη εβαλα fastboot xiaomi.eu και διορθωθηκε για λιγο (εκανα αλλαγες στο system folder) αλλα μετα απο επανεκηνηση δεν ανοιγε το τηλεφωνο και πηγαινε σε fastboot κι …

• Παράθεση από baxalo: “εχεις δωσει δικαιωματα root στον file manager που χρησιμοποιεις θεωρω, σωστα? δε μπορω να καταλαβω που σκαλωνει. τι μυνημα σε βγαζει? εβαλες τον file manager που σε εστειλα πριν? ” ναι, ναι τα εκανα ολα αυτα, απλα μου λεει η διαδικασια απετυχε θα κανω αυτο τωρα [GUIDE] How to install Xiaomi.eu ROM for Redmi Note 9S / 9 Pro | Xiaomi European Community

• Παράθεση από baxalo: “δες φωτο παρακατω.. ” μπραβο ακριβως αυτα τα απλα θελω να κανω, τι γινεται δεν καταλαβαινω

• Παράθεση από baxalo: “ενημερωσες και magisk(21.1) και Manager? ” ναι ενημερωσα ετσι ακριβως σε αυτη την εκδοση θελω να διαγραψω πχ τον file manager (system/app) και να βαλω στην θεση του τον global, για δοκιμη προσπαθω να αλλαξω ονομα σε .apkk και κατι τετοια τελος παντων και δεν μπορω τιποτα απο που screenshot? να βαλω μια xiaomi.eu fastboot?

• Παράθεση από baxalo: “και δοκιμασε παλι για τις αλλαγες που θες να κανεις ” το εκανα και δεν αλλαξε κατι Παράθεση από baxalo: “θα εκανα βεβαια κι ενα factory reset ” φυσικα και εκανα δοκιμασα και με total commader και λεει απετυχε, θα σκασω, τι μου ξεφευγει?

• Παράθεση από baxalo: “για τετοιες "δουλειες" χρησιμοποιω προσωπικα τον total commader που μου κανει αυτοματα αυτο το πραμα.. ” οκ, θα δοκιμασω, απο stock rom εβαλα twrp > format data > xiaomi,eu twrp rom, δηλαδη δεν εβαλα xiaomi.eu fastboot rom αρχικα, παιζει ρολο? total commader app εννοεις?

• magisk 20.4 και xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.2.0.QJWMIXM_v12-10 δηλαδη εσυ μπορεις πχ να σβησεις ενα apk απο τον φακελο system ή απλα να αλλαξεις το ονομα του?

• Παράθεση από thanfun: “οκ, εβγαλα την stock rom και εβαλα xiaomi.eu ... δεν ξερω αν μου αρεσει περισσοτερο ” αλλα και παλι δεν μπορω να πειραξω αρχεια συστηματος παρολο που εχω root, τι συμβαινει? μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει? παρακαλω

• εκανα root το curtana και εβαλα απο εδω twrp σε stock miui V12.0.2.0.QJWEUXM αλλα δεν μπορω να σβησω τον φακελο root/system/app/analytics με root file explorer και ουτε μεσω twrp, ξερετε γιατι? καποια βοηθεια οκ, εβγαλα την stock rom και εβαλα xiaomi.eu ... δεν ξερω αν μου αρεσει περισσοτερο

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

σε miui 12 stable ευρωπαικη δεν βρισκω την δυνατοτητα για εξοικονομηση ενεργειας στο gps ξερετε την επιλογη που θυμαμαι υπηρχε, που ειναι αυτη η επιλογη? υπαρχει αλλος τροπος? σε xtrv πχ που μαλλον θα εχει saurce απο xiaomi.eu θα υπαρχει? θα υπαρχει mi dialer?