Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 654.
-
Παράθεση από thanfun: “κυρίως ελπίζω να βοηθήσει αυτό με την φόρτιση απενεργοποιημένο που έδειχνε στο δευτερόλεπτο 22% και το αποφόρτισα και επανέλαβα 5-6 φορες (κάτι που λογικά δεν έπρεπε να συμβαίνει και δεν θυμάμαι να μου έχει ξανασυμβεί) ” τελικα μετα την 1η αποφορτιση (κρατησε περιπου 35 ωρες) και οταν η συσκευη εκλεισε μονη της οταν πηγε στο 0 η μπαταρια, οπως ειναι κλειστη την βαζω στο φορτιστη και δειχνει παλι μπαταρια 22% (μολις ανοιγει σε 1 δευτερολεπτο πρασινη μπαταρια σε οθονη σε μαυ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Kostas_kanal: “accubattery ” Δουλεύει με στατιστικές συναρτήσεις και κάθε στατιστικό έχει ποσοστό σφάλματος ” σωστο μου φαίνεται, άλλωστε με νοιάζει περισσότερο η εμπειρία της χρήσης της μπαταρίας, η αίσθηση (ξέρεις μερικές φορές νιώθεις να χάνεται η ενέργεια της μπαταρίας σαν νερό μέσα από χούφτα) και όχι τόσο η υγεία που θα δείξει το app...και στο ios έτσι γίνεται άραγε? Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από thanfun: “@Kostas_kanal Ναι θα το κάνω, το εί…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Υποπτεύομαι ότι το θέμα ίσως είναι στην πλακέτα σε ορισμένα RN5 και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση διόρθωσης σε αυτό.. ” κανε αυτο που λεω στο παραπανω ποστ και δες μηπως σου δειχνει τα ιδια και δοκιμασε αυτο που λεω και πες μας για α ριξεις γρηγορα την μπαταρια (kai na dokimaseiw ayto poy lev parapanv) xrhsimopoihse το generic battery drainer app
-
καλημερα, θα σας πω κατι που μαλλον ειναι γνωστο και απλα το υπενθυμιζω οτι συμβαινει...ισως σας φανει χρησιμο μετα απο διαφορες δοκιμες με αλλες rom περαν της miui που συνηθησα (πχ aosp κτλ) και οταν επανηλθα στην miui παρατηρησα οτι η μπαταρια δεν πηγαινε πολυ καλα, τελειωνε πολυ γργορα κτλ προσπαθησα να κανω και εκανα δηλαδη reset stats κτλ αλλα μπα...μετα διαπιστωσα οτι ενω το αφηνω να παει 0 και κλεινει και ενω ειναι κλειστο το συνδεω στον φορτιστη τοτε δειχνει αμεσως 22%, το ανοιγω και πρα…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisatsi: “να το δοκιμάσω γτ τώρα με την καραντίνα με τρώει το χέρι για δοκιμές μίας και όλη μέρα στο σπίτι χαχαχ ” και οχι μονο εσενα...
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αυτη την στιγμή δεν έχω το κινητό για να το αναβαθμίσω κανονικά. ” δεν ξερω τι εννοεις κανονικα, γινεται και πιο κανονικα? θα παρακολουθω... αλλα μη σε πρήζω, μου φτανει ο,τι εκανες ευχαριστω και παλι
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το μονο που αναβάθμισα ειναι το magisk σε 20,4 (ειναι ενσωματωμένο μέσα στο twrp) Τα άλλα εργαλεία καθώς και το twrp ειναι ίδιο με το 3,3,1 το τελευταιο ” Aαα, καταλαβα αρα στην ουσια ειναι το _3.3.1_21-11-19_nt_busybox αλλα με tools και νεοτερο magisk 2.4, σωστα? και τα tools ας πουμε κανουν την δουλεια τους κανονικα...(?)
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “θα δοκιμασω και θα σου πω.. ” δοκιμασα και πραγματι εχει τα tools και δειχνει να λειτουργει κανονικα (δεν εκανα ολες τις δοκιμες βεβαια) ευχαριστω πολυ για την ταχυτατη ανταποκριση αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες για το magisk (εχω ηδη το 2.4)
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “για δοκιμασε. ” ε τι να πω εισαι αξιοθαύμαστος ! ευχαριστω, θα δοκιμασω και θα σου πω...αλλα συγνωμη τι εννοεις " \αλλαγές μόνο σε magisk 20.4" ?
-
thanfun - - Recoveries
Μήνυμακαλησπερα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να προστεθουν τα tools στο twrp_whyred_3.3.1_21-11-19_nt_busybox οπως υπαρχουν στην προηγουμενη εκδοση (twrp_whyred_3.3.0-14-04-19_tools-8_blue_ss) διοτι νομιζω ειναι χρησιμα. ευχαριστω εκ των προτέρων και ευχομαι υγεια σε ολους
-
Παράθεση από thanfun: “καλησπερα σε ολους, υγεια και καλο κουραγιο μια ερωτηση σχετικη και με την κατασταση,μηπως ξερει καποιος γιατι δεν λαμβανω ειδοποιήσεις εκτακτης αναγκης απο το 112? εχω την τελευταια xiaomi.eu developer rom, νομιζω και η rom της ελληνικης κοινοτητας εχει το ιδιο saurce, και εχω επιλεξει ολες τις αντιστοιχες ρυθμισεις απο τα settings (Μηνύματα - Πάνω δεξιά στο γρανάζι - cell μεταδόσεις - περισσότερα - Ρυθμίσεις...γινεται και απο αλλο μενου) ” μολις μου ηρθε κανονικα ειδοποι…
-
Παράθεση από lefesta: “Οκ κατανοητό αλλά που βλέπουμε πιο firmware έχουμε? ” το ονομα της rom ειναι και ονομα της firmware πχ η προταση του κωστα ειναι να βαλουμε το fw απο την 9.4.25 dev rom επισης διαπιστωσα οτι η firmware περιλαμβανει (ή ειναι το ιδιο ή κατι παραπανω δεν ξερω) και το modem με ο,τι σημαινει αυτο... εβαλα την 9.4.25 και θα προσπαθησω να δω διαφορες
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “*Μόλις τα δοκίμασα μια χαρά και τα ενσύρματα.Απλα εγω εχω το 9.4.25 fw επειδή λένε είναι το καλύτερο.Απλα το φλασαρεις απο twrp. ” σε ευχαριστω για την εξηγηση (καπου το ειχα δει αλλα δεν το θυμωμουν) αρα τωρα που εχω το τελευταιο fw ειμαι οκ αν βαλω non miui αλλα κατοπιν πρεπει να παρακολουθω... και για τα ακουστικα τωρα πες σιγουρα ακουγεται δυνατα και καθαρα απο τα ενσυρματα ακουστικα μουσικη και ομηλία? πες μου σιγουρα γιατι θα αρχισω χρονοβορα διαδιακασια δοκιμης…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Δε ξέρω τι εννοούνε πιο πάνω.Μολις δοκίμασα και ομιλία και ήχο με ακουστικά bt και όλα καλά.(Έχω το 9.4.25 fw αν αυτό παίζει ρόλο) ” οπα περιμενε εννοεις με bluetooth οκ εκει δεν εχουμε προβλημα, στα ενσυρματα μεσω βυσματος 3,5 mm εχουμε προβλημα και δεν εχω καλο, καθαρο και δυνατο ηχο απο τα ακουστικα οπως εχω με τα bluetooth ειδικα ειναι χαλια με τα ενσυρματα οταν μιλαω στο τηλεφωνο με αλλον (δεν ακουγεται τιποτα), αυτο δε ν το εχω ζησει ποτε με το τηλεφωνο μου οποι…
-
Παράθεση από CodeFox: “Ας ελπίσουμε πέρασες την Rom με επιτυχία! EvolutionX :-EvolutionX [whyred] Το thread από xda developers : [ROM][10.0][OFFICIAL] EVOLUTION-X 4.1.69 [WH… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” απλη απορια γιατι πρεπει να την εγκαταστησω μεσα απο orange fox? επισης μπορειτε να μου πειτε αν διορθωνεται πραγματικα ο ηχος στα ενσυρματα ακουστικα (μουσικη και τηλεφωνία) ? ευχαριστω
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Ναι.full wipe τα πάντα και flash τη rom.Απο τη μάνα της έχει τον extended kernel πολύ καλός.Ο καθένας ότι θέλει παιδιά..Απλα εγω βαρέθηκα αυτό το lag και να μην ανοίγει αμέσως εφαρμογές που έχουν κλείσει 1 λεπτό πριν.. ” ευχαριστω, δοκιμασα και πραγματι φαινεται γρηγορη, ελπιζα να διορθωνεται πραγματικα ο ηχος στα ενσυρματα ακουστικα αλλα οχι δυστυχως, θα την εχω υποψην μου...ευτυχως πηγα σε android 10 με αυτην την δοκιμη και ξαναγυρισα σε 9 διχως προβληματα arb (ξερω…
-
Παράθεση από em56464: “@thanfun αν δεν έχεις αποκλείσει κάτι θα σου έρθει και εμένα σήμερα μου ήρθε του γιού μου είχε έρθει πριν 5 ημέρες της γυναίκας μου ακόμη είναι θέμα επιλογής από την υπηρεσία μηνυμάτων της πολιτικής προστασίας μην ανησυχείς!!!!!! ” Παράθεση από gkoutrou68: “Και εγώ έχω την eu Ρομ και μου ήρθε το μύνημα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από NasDriver: “Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως έχεις πολύ παλιά κάρτα sim ή/και κομμένη με το χέρι...…