Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 654.
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Μετά απο σχεδόν 2 χρόνια "Πρόδωσα" το miui.Δοκιμασα καμιά 10ρια Roms και κατέληξα σε CrDroid Q.Το κινητό έχει γίνει πιο γρήγορο σε όλα.Απο άνοιγμα εφαρμογών, επανεκκινήσεις, σύνδεση σε Wifi κλπ..RAM επίσης πολύ καλύτερη.Απλα ήθελα να ρωτήσω ποια 100% σταθερή Gcam δουλεύετε σε Custom Roms; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” θελει αλλαγη kernel ? (κατι που θα ηθελα να αποφυγω)
-
καλησπερα σε ολους, υγεια και καλο κουραγιο μια ερωτηση σχετικη και με την κατασταση,μηπως ξερει καποιος γιατι δεν λαμβανω ειδοποιήσεις εκτακτης αναγκης απο το 112? εχω την τελευταια xiaomi.eu developer rom, νομιζω και η rom της ελληνικης κοινοτητας εχει το ιδιο saurce, και εχω επιλεξει ολες τις αντιστοιχες ρυθμισεις απο τα settings (Μηνύματα - Πάνω δεξιά στο γρανάζι - cell μεταδόσεις - περισσότερα - Ρυθμίσεις...γινεται και απο αλλο μενου) μπορει καποιος που εχει ελληνικη rom να μου πει αν λαμβα…
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από maikmaik: “Δοκιμάστε και αυτήν την gcam trCamera V2 Dream Catcher είναι έκδοση 7. 3.030.276119300 trCamera V2 Dream Catcher with Redmi Note 5, Redmi Note 6 Pro, Redmi S2 and others ///// - Most icons replaced - Settings are placed as intuitively as possible - Added IMG_tigr prefix to EXIF thanks to the person from 4PDA - Extended Social Share Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Δοκιμάστε και αυτήν την τελική gcam TrCameraWhyRed έκδοση 7. 3.030.276119300 από…
-
Με την νέα εβδομαδιαία 9.12.19 άλλαξε το modem και το νέο modem της 9.12.19 είναι επίσης οκ για volte, vowifi. Το μόνο θεματακι που υπάρχει εδώ και μερικές εβδομάδες είναι ότι δεν λειτουργεί η επιλογή ακραίας εξοικονόμησης μπαταρίας σωστά και χάθηκε η επιλογή από το security app. Επίσης δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση system apps που έχω αποθηκευμένα τα apk τους στον χώρο αποθήκευσης, βγάζει μνμ ότι δεν επιτρέπεται κτλ...αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ευπρόσδεκτη.
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Καλά στην τελευταία dev 9.12.12 πάλι δεν υποστηρίζει volte;;θα μας χαζεψουν εντελώς..Μόλις την πέρασα.. μάλιστα φλασαρα και το modem που δούλευε,αλλά τίποτα πάλι.. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Εχεις cosmote?σήμερα έτυχε 3 φορές με πήραν και μετά ήρθε sms και έχει πόσες ώρες δε μπαίνει σε δεδομένα καθόλου δε ξέρω τι γίνεται.. ” Αυτό γίνεται .... >> Cosmote : Προβλήματα πρόσβασης στο Internet μέσω Mobile Data - Authentication error 29 - News fro…
-
καλησπερα σε ολους, μια βοηθεια καποιος παρακαλω μετα την τελευταια αναβαθμιση 9.12.5 παιρνω αυτο "Can't install system applications from unofficial channels" το μνμ οταν θελω να κανω εγκατασταση εφαρμογης συστηματος που εχω σωσμενη (οχι απο play store), δοκιμασα διαφορα που σκεφτηκα αλλα τζιφος. ξερω αλλαξε η εφαρμογη αδειων ("New – New permission manager") και εκει οφειλεται αυτο αλλα υπαρχει τροπος να το παρακμψω και να κανω την δουλεια μου? ευχαριστω
-
Παράθεση από CrookedPenguin: “Πρόσφατα προσπάθησα να κατεβάσω το Netflix στο redmi note 5 και δεν το έβρισκα μέσω play store..... ” Ετσι από περιέργεια δοκίμασα αυτά που λες και το βρήκα κανονικά στο play store εδώ details?id=com.netflix.mediaclient και μετά την εγκατάσταση ανοίγει κανονικά σαν app και δείχνει να λειτουργεί κανονικά (δεν έχω λογαριασμό Netflix και δεν μπορώ να κάνω περαιτέρω δοκιμή)..
-
Παράθεση από ipankas: “Πριν 3 ώρες το τσέκαρα και δεν δούλευε αν εννοείς τον τρόπο με το modem νομίζω ότι δεν είναι σωστό να κάνω αναβάθμιση σε νέα rom κάθε βδομάδα και να περνάω modem από 5 και 6 μήνες πίσω. ” Θα έλεγα ότι η έκδοση βασικού φάσματος ή αλλιώς baseband version όπου εμπεριέχεται και το modem (εδώ περισσότερα) δεν είναι αμάν και ντε κάτι που συχνά αναβαθμίζεται ή πρέπει να αναβαθμιζεται ή τέλος πάντων προσδίδει κάτι τόσο σπουδαίο σε μια αναβαθμισμένη rom (σε σχέση με την προηγούμενη…
-
Face unlock
Μήνυμακαλο θα ηταν να μας ελεγες ποια rom εχεις στο τηλεφωνο σου, αν σωστα υποθετω πως εχεις καποια official global rom (ή ας πουμε αν εχεις επιλογη περιοχης στις ρυθμισεις δοκιμασε) τοτε πρεπει να αλλαξεις περιοχη απο ελλαδα σε ινδια (αν εμφανιστουν νεες αχρηστες για σενα εφαρμογες απλα κανε απεγκατσταση τους) ρυθμισεις > προσθετες ρυθμισεις > γλωσσα και εισαγωγη ... και θα εμφανιστει η ρυθμιση που ζητας εκει που λεει το αμεσως προηγουμενο ποστ
-
Παράθεση από maikmaik: “@thanfun αυτό το modem είναι καλύτερο ή εκείνο της 9.9.3; ποιό προτείνεις; ” Ποιο είναι καλύτεροο, καλή ερώτηση, αλλά ποια η σύγκριση? Μάλλον ποιο έχει καλύτερο σήμα τηλεφωνίας? ποιο είναι πιο γρήγορο στις αλλαγές (on off κτλ)? ποιο έχει καλύτερη ταχύτητα internet? (κάποιοι αναφέρουν ακόμη και καθυστέρηση λήψης sms λόγω modem, δεν ξέρω) ε τι λέτε? Πάντως πολλά modem μπορεί να βρει κάποιος και να δοκιμάσει. Εε δεν τα δοκίμασα τα δυο για αρκετές ώρες αλλά αρχικά έχω μια αίσ…
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από thanfun: “Αν θέλετε να το ανεβάσω ώστε να το βάλετε στον φάκελο twrp και να κάνετε restore ” αν θελετε μπορειτε να κανετεμέσω twrp dirty flash την 9.9.3 και backup το modem μετά wipe cache/dalvik cashe και αμέσως dirty flash την 9.9.26 (flash το magisk zip αν το ειχατε και το θελετε) μετά αμέσως restore το modem που μόλις πριν έγινε backup και μετά επανεκκίνηση (reboot system) και τέλος θα παιξει (δωστε λιγα λεπτα να ανεβει το αρχειο)... κατεβαστε το απο εδω m…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παρατήρησα ότι με το vowifi παρ'όλο που έχει καλό σήμα κάπου..Δίνει προτεραιότητα στο wifi αντί στο δίκτυο,αν και έχω ρύθμιση προτεραιότητα στο δίκτυο.Είναι φυσιολογικό αυτό; ” Ναι αυτό συμβαίνει. Δεν ξέρω αν το ότι εμφανίζεται το σύμβολο vowifi σημαίνει ότι και η κλήση θα γίνει μέσω wifi ή απλά ότι είναι διαθέσιμο σε ετοιμότητα και αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθεί για κλήση το wifi. Όπως και να χει δε είναι πρόβλημα νομίζω.
-
Παράθεση από ipankas: “Ηπαρχει πιθανότητα να το κάνουν ή σε κάθε αναβάθμιση θα κάνουμε το ίδιο; Μου θυμίζει όταν είχα το Redmi Note 4 mtk πάλι πρόβλημα με το μόντεμ και δεν αναγνώριζε τις κάρτες σιμ μέχρι να διορθωθεί είχαν περάσει 6 μήνες ” το πιθανότερο είναι να αργήσει, τόσες συσκευές με τόσα προβλήματα και μερικές με σοβαρότερα δεν ξέρω ποτε θα ασχοληθούν και δεν ξέρω αν κάποιος τι έχει αναφέρει ως πρόβλημα στην Xiaomi
-
Ναι μόλις έκανα αναβάθμιση το magisk στην έκδοση 20.0 και το magisk manager app μέσα από το magisk manager app (και τα δυο) απλά επιλέγοντας εγκατάσταση, όλα οκ Όσο για το gmail νομίζω σύντομα θα έχει επιλογή για dark mode αυτόνομη μέσα από το app Για την κάμερα σου δεν ξέρω αρχικά βγάλε όλα τα nodules για κάμερα που έβαλες (ξέρεις αυτό το κάνεις μέσα από το magisk manager app) και καθάρισε όλα τα δεδομένα της εφαρμογής και δοκίμασε και wipe cache & dalvik cashe μέσα από το twrp. Για ενεργοποίησ…
-
Παράθεση από levendis32: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από levendis32: “ ” Για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση theme στο substratum μου ζηταει να επιλέξω την έκδοση android, 1. Oxygen OS 2. Pixel & AOSP 3.Samsung και το πιο λογικό να πατήσω μου φαίνεται το 2 έτσι δεν είναι? ” Δεν ξέρω μηπως δεν κάνει για miui? Αν το θες για να έχεις ambient display always on τότε δοκίμασε αυτό το app (σου δίνω την έκδοση pro που δοκίμασα) Always on AMOLED | Edge Lighting 3.7.1 (Pro) APK for Android ”