Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 654.
-
Παράθεση από staggarhs: “και είπα να δοκιμάσω να περάσω την 9.9.3 να δώ εαν δουλεύει εκεί όπως αναφέρεται, ” Όλα αυτά που αναφέρονται αφορούν αυτούς που είχαν λειτουργική την υπηρεσία vowifi με την 9.9.3 miui 10 (που προς το παρόν την υποστηρίζει η cosmote και σύντομα και η Vodafone) και σταμάτησε να λειτουργεί με miui 11
-
Boot Animation εδώ
-
Παράθεση από levendis32: “Επίσης το Substratum και τα διάφορα themes του λειτουργούν στη MIUI ? ” Ενδιαφέρον φαίνεται αλλά δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά. στο XDA εδώ κι εδώ στο Play Store Κάνε μια δοκιμή και ενημέρωσε μας
-
Παράθεση από chrispsil: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από chrispsil: “Μπορώ να κάνω downgrade στην προηγούμενη που είχα; σέρνεται. ” Ποια έχεις και ποια θέλεις;Για πισωγυρισμα θέλει ξεκλειδωτο bootloader, αν γίνεται... ” Έχω την 9.9.26 miui 11 να παω στην 9.9.3 v10 π ειχα ή σε καποια miui 10 stable. Έχω unlocked το boot. ” ναι νομιζω μπορεις, το εχω κανει ακριβως αυτο 3-4 φορες τις τελευταιες μερες (με xioaomi.eu που ειναι ομοια με την xiaomi-miui.gr) διχως προβληματα .. ενοειται με unlock…
-
Εννοείται όλα τα mods και λοιπά "κολπάκια" θα τα κάνετε με δική σας ευθύνη διαβάζοντας τις οδηγίες με μεγάλη προσοχή και αφού πρώτα έχετε backup τα δεδομένα σας... Δεν είναι και κάτι φοβερό αλλά να έχουμε το νου μας Επίσης εννοείται πως ο καθένας μπορεί να δίνει εδώ ό,τι νομίζει πως θέλει να μοιραστεί με όλους μας, απλά με ένα post όπως τα υπόλοιπα (λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τις αναρτήσεις σε πίνακα όπως λέγαμε με έναν διαχειριστή) Ευχαριστούμε όσους βρίσκουν, δοκιμάζουν, μοιράζονται
-
Παράθεση από vanni: “Δεν είναι ίδια με τα δικά σου γιατί όπως είπα πιο πάνω και με cosmote και με Vodafone δεν λειτουργούσε ενώ τώρα με cosmote λειτουργεί. ” Λεω είναι ίδια με τα δικά σου αλλά συγνώμη νόμιζα ότι τα δικά σου ήταν από την 9.9.3 που είχες περάσει και κράτησες backup το modem (όπως έκανα κι εγώ δηλαδή) .... Επίσης μου διέφυγε ότι εσύ έδωσες την πληροφορία για το vowifi από την Vodafone και επομένως ξέρεις καλύτερα από εμένα. Η ουσία όμως είναι ότι τα κατάφερες και χαίρομαι αν βοήθησ…
-
Παράθεση από vanni: “Έκανα την διαδικασία άλλαξε το modem αλλά σε vodafone δεν λειτουργεί ” Ε δεν ήταν ανάγκη να πάρεις τα δικά μου αρχεία διότι είναι ίδια με τα δικά σου. Σε Vodafone νομίζω δεν υποστηρίζεται ακόμη η υπηρεσία αλλά σύντομα. Αυτη η υπηρεσία υποστηρίζεται από την cosmote και νομίζω σύντομα και από την Vodafone. Αυτά που έγραψα είναι για αυτούς που είχαν την υπηρεσία να λειτουργεί με miui 10 και σταμάτησε να λειτουργεί μετά την αναβάθμιση σε miui 11.
-
[SOUND MOD] Viper4Android εδώ
-
Working Google Camera (για να λειτουργούν όλες οι google camera σε MIUI) εδώ
-
Modified Xposed στο MIUI 11 (θέλει magisk root). Και ταυτόχρονα το CustoMIUIzer app (θέλει xposed) που από μόνο του είναι ένα μεγάλο σύνολο από ενδιαφέροντα mods και customisations και σας δίνει πολλές επιλογές για αλλαγές στο UI (ας πούμε ρύθμιση ελάχιστου επιπέδου αυτόματης φωτεινότητας μέχρι και ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος που σταμάτησαν με το MIUI 10 και αναρωτιόμασταν αν είναι σφάλμα). εδώ
-
VoWiFi στο whyred με MIUI 11 (fix για να ξαναλειτουργήσει όπως στο MIUI 10) εδώ
-
WIFI και ταυτόχρονα HOT SPOT εδώ
-
Παράθεση από levendis32: “Καλησπέρα σας , μπορώ να εγκαταστήσω το xposed framework ενώ έχω ήδη Magisk στη συσκευή ? Μέσω Magisk module γίνεται ή πρέπει να φλασαρω και κάποιο αρχείο μέσω TWRP ? Για δώστε μου τα φώτα σας ” ΝΑΙ δες εδω
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Καλημέρα.είσαι σίγουρος οτι δε φλασαρεται κατευθείαν το zip μέσω recovery?Γιατί όταν το αποσυμπιεζω,δημιουργείται φάκελος με άλλα αρχεία μέσα.. ” Καλησπέρα, δεν φλασαρεται για να γινει αυτο πρεπει να ειναι αρχειο NON-HLOS.bin, δεν είπα να το φλασαρεις, είπα να το κάνεις αποσυμπίεση και restore και θα γινει θα δεις
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Kostas_kanal: “πώς κάνουμε backup το παρών modem? έχει επιλογή στην orangefox αλλά λέει modem image (209MB) ” ναι αυτο ειναι ” μήπως πάει πακέτο με το firmware;Θα μας ανεβάσεις το 9.9.3; ” ναι αυτο ανεβασα και οχι νομίζω παιζει σκετο το εχω κανει και στο παρελθόν (και υπάρχουν σιτε που μπορείς να πάρεις flashable modem από διάφορες εκδόσεις και να δοκιμάσεις) και ειναι ιδιο σε ολες τις custom rom της ιδιας ημερομηνιας, συνηθως δεν τ…