Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 654.
-
Παράθεση από thanfun: “Αν θέλετε να το ανεβάσω ώστε να το βάλετε στον φάκελο twrp και να κάνετε restore ” αν θελετε μπορειτε να κανετε μέσω twrp dirty flash την 9.9.3 και backup το modem μετά wipe cache/dalvik cashe και αμέσως dirty flash την 9.9.26 (flash το magisk zip αν το ειχατε και το θελετε) μετά αμέσως restore το modem που μόλις πριν έγινε backup και μετά επανεκκίνηση (reboot system) και τέλος θα παιξει (δωστε λιγα λεπτα να ανεβει το αρχειο)... κατεβαστε το απο εδω modem_xiaomieu-9.9.3 (w…
-
Το modem αποτελείται από κάποια αρχεία της rom που τοποθετούνται στο συγκεκριμένο partition (πχ για τηλεφωνία LTE και WiFi είναι αυτά που βρίσκονται σε /vendor/firmware_mnt/image) και κάποιο από αυτά είναι το πρόβλημα (μάλλον του λείπουν οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για vowifi σε Ελλάδα, cosmote κτλ) και αν βρεθεί ποιο ακριβώς ίσως μπορεί γίνει ένα patch μέχρι να το λύσει η Xiaomi
-
Εκανα μέσω twrp dirty flash την 9.9.3 και backup το modem μετά wipe cache/dalvik cashe και αμέσως dirty flash την 9.9.26 (flash το magisk zip που θέλω) μετά αμέσως restore το modem που μόλις πριν έγινε backup και μετά επανεκκίνηση (reboot system) και τέλος ή αν θελετε το ανεβασα εδω (προσοχή μόνο για το redmi note 5 εννοείται) και μπορειτε να το κανετε twrp restore Όλα αυτά αφορούν αυτούς που είχαν λειτουργική την υπηρεσία vowifi (που προς το παρόν την υποστηρίζει η cosmote και σύντομα και η Vod…
-
επιτέλους το vowifi λειτουργεί σε whyred με miui 11, δείτε εδώ VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI biggrin.png Όλα αυτά αφορούν αυτούς που είχαν λειτουργική την υπηρεσία vowifi (που προς το παρόν την υποστηρίζει η cosmote και σύντομα και η Vodafone) με miui 10 και σταμάτησε να λειτουργεί με miui 11
-
Παράθεση από thanfun: “κατι στην 9.9.26 miui 11 κανει το vowifi να μην λειτουργει σε καποιες συσκευες (οπως και στην δικη μου whyred) ενω στην 9.9.3 miui 10 λειτουργουσε. Έχω τσεκαρει όσο μπορώ τις εγγραφές στο build.prop στο system και στο vendor και δε βρήκα κατι, δεν ξέρω τι να σκεφτώ... υπαρχει περιπτωση να ειναι το modem? εχει αλλαξει το modem ή ειναι ιδιο? Έχει κάποιος την 9.9.3 να το δεί (γιατί το κούρασα με τις δοκιμές)? ” Απίστευτο κι όμως αυτό έφταιγε, το modem άλλαξε και με το modem τ…
-
κατι στην 9.9.26 miui 11 κανει το vowifi να μην λειτουργει σε καποιες συσκευες (οπως και στην δικη μου whyred) ενω στην 9.9.3 miui 10 λειτουργουσε. Έχω τσεκαρει όσο μπορώ τις εγγραφές στο build.prop στο system και στο vendor και δε βρήκα κατι, δεν ξέρω τι να σκεφτώ... υπαρχει περιπτωση να ειναι το modem? εχει αλλαξει το modem ή ειναι ιδιο? Έχει κάποιος την 9.9.3 να το δεί (γιατί το κούρασα με τις δοκιμές)?
-
Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από ipankas: “Το μόνο camera patch που έχω είναι το [SDM660]_Camera_All-in-One-bower_pank(20190924) που είναι για την στοκ καμερα δεν ξέρω αν χρήσιμο για την gcam. Ενεργοποιεί το AI της miui camera Αυτή τη στιγμή έχω γυρίσει στη havoc OS λόγω του vowifi ” Το camera all in one δεν κάνει τίποτα στην gcam Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διάβασα αυτό για όποιον έχει custom kernel και ενδιαφέρεται Miui 11 eu Developer rom - Post #21
-
Παράθεση από thanfun: “και με on και με off δεν λειτουργει και με πολυ χαμηλο σημα δεν μου εμφανιζει το συμβολο του voice over wifi επισης με *#*#4636#*#* και στις πληροφοριες sim πατωντας κατω τις 3 τελίτσες > πληροφοριες ims μου λεει οτι το volte ειναι διαθεσιμο ενω το vowifi δεν ειναι διαθεσιμο. οταν εστειλα παλι μνμ στην κοσμοτε απο iphone 7 μου λεει εχει ηδη ενεργοποιηθει....δεν ξερω τι να πω ” επισης μολις πηρα τφ στην κοσμοτε και μια καλη κοπελα με βοηθησε της ειπα και εκαναν απενεργοποιη…
-
Παράθεση από narutog7: “Παράθεση από thanfun: “για δοκιμασε αυτα διοτι πολλοι κανουν λαθος και προσθετουν γραμμες που ηδη υπαρχουν και υπερισχυουν ” copy paste ακριβως οπως ειναι και στο τελος του build.prop; ” ναι copy paste ολα ακριβως οπως ειναι και αφηνεις και μια κενη σειρα αλλα διαβασε και τι λενε οι τελευταιες σειρες και κανε το (οτι εχει μπροστα # δεν λαμβανεται υποψιν απο το συστημα ειναι απλα σχολια) λεει βρες και αλλαξε αν δεν βρεις αυτες τις σειρες τοτε μονο να προσθεσεις # find and …
-
Παράθεση από narutog7: “Υπάρχει τρόπος να βάλω gcam στην 9.9.26 στο ΜΙ6 μου; Μετά από τροποποιήσεις σε build.prop editor κτλ δεν ειχα καμια τυχη. Θα χρειαστω gcam γιατι αυριο φευγω ταξιδι και θελω ποιοτικες φωτογραφιες! Αν ξερετε κατι, πειτε μου!! 'Η τουλαχιστον αν ξερετε καποια παλιοτερη rom(αλλα οχι και παμπαλαια) που να ειναι guaranteed οτι θα δουλευει η gcam γιατι ουτε στην 9.6.27 official dev που ειχα δεν δουλευε.. ” για δοκιμασε αυτα διοτι πολλοι κανουν λαθος και προσθετουν γραμμες που ηδη…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Στον θόρυβο.Ειδικά βράδυ.Εγώ τις συγκρίνω ως εξής:Τραβάω και με τις 2 και μετά κάνω zoom και βλέπω πόσο χάνουν στη λεπτομέρεια.Εκεί θα δεις ποιά υπερτερεί.Σε αυτό το κομμάτι από πάντα υπερτερούσαν του Backrider (Nokia) και του Razer 2. ” ναι καταλαβα, κι εγω αυτο κανω....λοιπον θα κανω την συγκριση παντως στον θορυβο ειδικα το βραδυ θελει πολυ σταθερο χερι και το μικροτερο κουνημα θολωνει το αποτελεσμα
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “τη δοκίμασα χθες,δε με εντυπωσίασε τόσο..Αν αλλάξω αυτά στο build.prop θα δω διαφορά; ” οχι αυτες οι αλλαγες στο build.prop ειναι για να λειτουργουν ολες οι gcam και να ενεργοποιηθει το eis κτλ αλλα πες μου παρακαλω σε ποια σημεια νομιζεις οτι υστερει σε σχεση με αυτην που προτεινεις (που δεν εχει μπροστινη καμερα οπως λες) για να κανω κι εγω την συνκριση
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από thanfun: “Μετά την αναβάθμιση σε MIUII 11 στο redmi note 5 δεν λειτουργεί το vowifi ενώ υπάρχει η επιλογή όπως πρίν και από την cosmote είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία όταν κάνω τσεκ με λειτουργία πτήσης και wifi on τζιφος ” με λειτουργία πτήσης on ούτε σε εμένα δουλεύει (με το vodafone app)αλλιώς δουλεύει κανονικά (redmi note 7 - miui 11) οπότε δοκίμασε με λειτουργία πτήσης off ” και με on και με off δεν λειτουργει και με πολυ χαμηλο σημα δεν μου εμφανιζει το …
-
Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από thanfun: “το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει στο whyred ειναι το wifi calling (vowifi) ” Και σε μένα δε δούλεψε και λόγω της cosmote ξαναγύρισα στην havoc os ” Εμένα δουλεύει μια χαρά ω ρε συ πως γίνεται αυτό? Άντε τώρα βρες ποια η διαφορά μας, άντε βρες τι φταίει ”
-
το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει στο whyred ειναι το wifi calling (vowifi) και συγνωμη που επαναλαμβανομαι απλα το χρειαζομαι στο σπιτι μου λογω κακου σηματος cosmote και γι αυτο μεχρι και για το wifi + hot spot βρηκα fix εδω αλλα για το vowifi τζιφος (εχω ενεργοποιημενη την επιλογη και απο την cosmote επισης, με miui 10 δουλευε μια χαρα) και δεν βρηκα και καποιον να μου πει αν δοκιμασε στο τηλεφωνο του αν λειτουργει το vowifi να ξερω αν συμβαινει μονο σε μενα οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη