Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.
-
Καλησπέρα παιδιά, Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Μόλις το παρηγγειλα και άφησα τα παρακάτω σχόλια .Ξεκιναω με αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader μέχρι να το παραλάβω και βλέπουμε (χρείαζεται δεν χρείαζεται με αυτή τη rom δεν έχω καταλάβει αλλά καλύτερα να είμαι έτοιμος) . Αν χρειαστώ κατι θα σας ενοχλήσω ξανά. Είμαι αγχωμένος για το αν θα μου αρέσει η μετάβαση από την Apple. Προτιμησα xiaomi λόγω value for money και λόγω ότι μου θυμηζουν iOS εμφανισιακά. Dear Vickmall, I just order Xiaomi Redmi Not…
-
Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να με συγχωρήσετε αν σας κουράζω αλλά έιμαι νέο μέλος και θα ήθελα να κάνω την μετάβαση από Apple σε xiaomi. Έιμαι κάτοχος του iPhone 5s και iPad Air jailbreaked both και αρχικά θα ήθελα δοκιμαστικά να πάρω το Redmi note 3 pro από Eu warehouse vickmall (κάπου δίαβασα ότι υπήρξε κλοπή από κινητό που πέρασε τελωνείο το κουτί ήταν άδειο). Αν μέινω ικανοποιημένος θα το δώσω στην γυνάικα μου (τώρα έχει Microsoft μπλιαχ) και θα επερνα κάτι καλύτερο όπως το mi5-mi5s-Redmi pro με …