Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 181.

• φυσικα και πηγαν ολα καλα, γιατι να μην πανε??? αν ακολουθεις τα βηματα και οτι σου λενε αυτοι που ξερουν κατι παραπανω, ολα πανε τελεια!!! λοιπον... πρωτο ss* =============== Δεκ 19th 2016, 7:19pm =============== και φυσικα και το δευτερο ss* και χαιντε και στην υγεια μας!!!!!! =============== Δεκ 19th 2016, 7:22pm =============== χεχεχε λοιπον.. @giannis33 εισαι ο επομενος τωρα ε??? αν δεν βγαλεις ακρη το σπιτι μου ειναι κοντα.. ερχεσαι κερναω ουισκακι (και οτι συνεπαγετε) και το κανουμε παρεο…

• και τωρα να φανταστω εχετε ολοι την αγωνια ζωγραφισμενη στα προσωπα σας... και περιμενετε το πρωτο σχολιο.... χεχεεεε.... διαφημισεις.. επιστρεφω σε λιγο.. με ουισκακι φυστικακι...

• οσο ζεις μαθαινεις... οκ εγινε και το reboot και περιμενουμε.... ααα δεν με πειραζει.. αν δω σκαλωματα και οτιδηποτε.. λιγο διαβασμα εδω μεσα.. λιγο εσεις.. λιγο εγω να σας ανεβασω την πιεση.. θα την βρουμε την ακρη!!! χεχεχεχεχε ετσι και αλλιως.. TA XIAOMI EINAI ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ !!!

• ωραια!!! (δεν θελω να μου αγχωνεσαι..) μετα να φανταστω install διαλεγω το ζιπ και confirm flash???? τσεκαρω τπτ απο τις δυο επιλογες που εχει πριν πατησω flash? zip signature reboot after.... να μαντεψω το δευτερο μονο?

• αχα!!! δημακης ις μητσος!!! οκ!! λοιπον περασα και την ρομ στην καρτουλα.. ειμαι και στο TWRP και κατι μου λεει για keep system read only?? να το αφησω read η να πατησω swipe to allow??

• Παράθεση από geoanto555: “ότι σου λέει ο Μητσος ” επειδη δεν γνωριστηκαμε.. εγω ειμαι ο Κωστας... ο Μητσος WHO???

• οκ οκ....... =============== Δεκ 19th 2016, 6:37pm =============== πολυ ομορφα.... και σαν ξεχασιαρης..... κατσε να περασω την rom sto storage..... xaxaxaxaxaxax σορρυ για τα γκρεεκλις περναω αυτην... xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0

• χμ... καλα τα λετε εσεις... τον κωδικο που μου ζηταει???

• ειναι ξεκλειδωτο ακομα.. μου ζηταει κωδικο με το που μπαινω TWRP εβαλα εναν στην τυχη.. π@π@λα... χαχαααα αν δεν θελω να περασω αλλη rom και να παραμεινω στην official global που εχω δεν γινετε??

• οχι.. δεν καταλαβες... δεν περασα καμια rom ακομα.. με το που τελειωσα την εγκατασταση του TWRP μπηκα κανονικα στο TWRP και μετα απο επανεκινηση κολλησε στο mi

• ok μολις ξεκειδωσα.. το usb debuging επρεπε να ενεργοποιησω τελικα! τωρα.. για περασμα TWRP ακολουθω αυτον τον οδηγο?? TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. =============== Δεκ 19th 2016, 5:57pm =============== @giannis33 μπες εδω και αν σε αφησει να το κατεβασεις τοτε μπορεις να το ξεκλειδωσεις χωρις να περιμενεις μηνυμα Apply for unlocking Mi devices =============== Δεκ 19th 2016, 6:10pm =============== ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!! δεν θελω σχολια.... και αφου ξεκλειδωσα και περασα και TWRP τωρα FINALY μπ…

• μπα.... παταω unlock φτανει μεχρι το 50% και μετα λεει "current account is different from the account info on the device" καμια ιδεα παιδες???

• αχχααχα και μενα δεν μου ηρθε ποτε μηνυμα.. αλλα το miunlock μολις με αφησε να το κατεβασω... δηλ μπορω να ξεκλειδωσω τωρα???

• ναι το ξερω αυτο φιλε μου @Krasdimi απλα ειχα συνηθισει αλλιως.. οκ υπομονη μεχρι την μεταφραση!! @giannis33 θα περιμενεις λιγες μερες ακομα, ισως και 5-10 και αν δεν εχουν απαντησει ακομα, τοτε θα πρεπει να μιλησεις λιγο στο forum Xiaomi MIUI Official Global Site ωστε να φανεις ενεργος και αμεσως θα σου στειλουν την απαντηση για το ξεκλειδωμα.. αν ξερει καποιος αλλη λυση ας μας το πει τωρα "αλλιως ας σωπασει για παντα"...

• μα δεν ειπα στο παλικαρι οτι ειναι "bug".!! με εχετε παρεξηγησει!!! χεχεχεχε απλα ενα λαθακι των μεταφραστων ειναι...

• Παράθεση από Spank: “δεν εχω βρεί κατι λάθος ” καλησπερα παιδες και παλι!!! εεε οσο να ναι υπαρχει ενα λαθακι (βασικουλι για μενα..) στην αναζητηση των επαφων δεξια στα γραμματα δεν εχει τα ελληνικα παρα μονο αγγλικα. a b c d .....

• οκ εγινε.. ολα καλα μοιαζουν.. περισσοτερες πληροφοριες αυριο μετα την δουλεια.. καλο βραδυ παιδες και καλη εβδομαδα!

• χμμ.. μαλλον σε προλαβα.. 1.2Gb την εβαλα απο τον updater να την κανει. ειναι περιπου στο 50% ναι ειχα την 8.1.1.0 Global Official. (MHOMIDI)

• οποτε να την κανω, η θα χρειαστει και factory reset???

• ε αυτο ηθελα να μου πεις!! οκ με καλυψες...