Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 181.
-
ελα μωρε... ενα τυπογραφικο (ορθογραφικο) λαθακι ηταν... τι ιπια τι ηπια....
-
Παράθεση από demakhs: “ούτε αγωνία ούτε μπρικ ούτε ανμπρικ ούτε λοκ ούτε ανλοκ ούτε φλας ούτε τινταμπλουγιουαρπι ούτε έιντιελ μοουντ ούτε έιντιμπι ούτε γιορ ντιβαις ιζντ σαπόρτεντ ούτε κουλν ν τ τσεκ ντιβάις σεκιούριτι ινφο ούτε επαναφορά ιμει μακ και μπλουτουθ αντρες ούτε ανοφίσιαλ ούτε επαναφορά αισθητήρων ούτε κέντακομ γιου εσ μπι ντιβάις ούτε 50% ούτε οδηγός ξεχασιάρη ούτε φαστμπουτ ρομ ουτε καντβεριφάι ούτε καρεντ ακάουντ ις ντιφερεντ.... ” χαχαχα μας εβγαλες τα ματια πρωι πρωι... και ακομα…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα2 ωρες περασαν.... μηπως καποιος για το φιλι της ζωης??
-
Παράθεση από Xiaomiakias: “πια να παρω λοιπον? ” φιλε μου καλως ηρθες! εγω θα σου προτεινα την πρωτη επιλογη σαν καλυτερη δηλ. Global Stable γιατι και εγω ετσι το πηρα το κινητο, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα εχω ελληνικα στα μηνυματα, facebook messenger και οτι αλλο χρειαζετε πληκτρολογιο. απλα το μενου του ειναι αγγλικο. χωρις διαφημισεις και χωρις κινεζικα apps αν δεν σου αρεσει φυσικα μπορεις να το αλλαξεις το μενου με ελληνικο, ακολουθοντας τον οδηγο που υπαρχει εδω μεσα και φυσικα την β…
-
καλησπερα και απο μενα.. και παλι... και εδω... επειδη δεν ηξερα που να γραψω για το κινητο επελεξα να γραψω εδω..! κατ' αρχην να ευχαριστησω ολα τα παιδια (με την απειρη υπομονη τους) για την βοηθεια τους ωστε να μπορεσω να κανω ολη την διαδικασια να γυρισω το κινητο στα ελληνικα. (τελικα καποια κλικ πριν αποφασισα να μεινω στην αγγλικη Global Stable - επειδη με βολεψε και αρχισα να την συμπαθω) Επι του θεματος και παλι, το κινητο ειναι πολυ καλο για οσους θελουν να το αποκτησουν και εχουν καπο…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματο βραδακι που θα πεσει παλι μειον θα το δοκιμασω, αφου το αφησω κανα 2ωρακι να παρει θερμοκρασια πρωτα.. βρε λες να σπασει κανα ρεκορ???