Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 181.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαωπ ωπ!! σωστος!!!!
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπολλες καλημερες!!! αλλη μια μερα με ζωντανο το xiaomi... τελικα για να μην κοιμαμαι στο μπαλκονι αποφασισα να το αφησω οπως ειναι, στην αγγλικη δηλ. ελπιζοντας οτι καποια μερα, συντομα δηλ οι αγαπητοι φιλοι κινεζοι μας, θα βγαλουν μια Global Stable Greek!!!! οχι τιποτα αλλο.. χθες επεσε μειον παλι εδω στην κοζανη και ο χειμωνας κραταει μεχρι Μαρτιο... ετσι θα με βρειτε με ενα xiaomi στα χερια.....
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαντως δεν μπορειτε να πειτε... σας αναψα τα λαμπακια χριστουγεννιατικα ετσι???? χεχεχεχε
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαε αυτο κανω βρε παιδια.... απλα ειχα κατεβασει λαθος εκδοση.... και ετσι οπως το ειπατε νομιζα οτι θα πρεπει απο τον updater να μπω και να το κατεβασω.... και απο οτι βλεπω σερνετε το ιντερνετ... μαλλον αυριο η συνεχεια παιδες.... βλεπω να με πεταει στο μπαλκονι η γυναικα για υπνο σημερα.....
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματωρα με μπερδεψες παλι.. απο τον updater Πως τον βαζω να κατεβασει αυτην????????????? =============== Δεκ 3rd 2016, 9:41pm =============== απο το pc δεν το κατεβαζω αυτο και μετα το πεταω μεσα?? και απο τον updater to δινω να το κανει εγκατασταση?
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεχω κατεβασει απο εδω MIUI 8 Global Beta ROM 6.8.18 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum μαλακια... κατεβασα για redmi 3 pro... επρεπε να παω στο Redmi Note 3 Qualcomm
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοπα οπα.. θελει και τα 2 αρχεια μεσα... μισο...
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαλοιπον... με τον updater μου λεει.. could not verify update package
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματωρα μαλιστα!!! οκ ξεκιναω με αυτην που κατεβασα που μου ειπες.. =============== Δεκ 3rd 2016, 9:10pm =============== κατσε γιατι μολις "βρηκε" ενα update λεει και θελει κανα 20λεπτο να το κανει... update MIUI λεει... βρε λες οι κινεζοι να βγαλανε global stable με ελληνικα??? αχαχαχαχα
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοντως μπηκα στα βαθια με τα xiaomi.. αλλα που θα μου παει... δηλ οπως ειμαι φορτωνω απο update οποιαδηποτε developer rom. μετα ξεκλειδωνω και μετα φορτωνω την ελληνικη stable για παραδειγμα... καλα τα ειπα η τα εκανα τραχανα???
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαναι αυτο δεν καταλαβα.. "προσπαθησε να ξεκλειδωσεις οπως εισαι" δηλ?? και ναι την εχω κατεβασει και αυτην... Global Beta Rom που μαλλον ειναι developer απο οτι καταλαβαινω...
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεγω να δεις ποσο εχω μπερδευτει... οπως προειπα. χθες πηρα το redmi note 3 pro με Global Stable και θελω να εχω ελληνικα.. αυτο προσπαθω να κανω βασικα.. απλα με τοσα που εχω διαβασει σημερα μπορει και 5000 σελιδες τα εχω κανει λιγο αχταρμα μεσα στο μυαλο μου.. και μαλλον εχω αναψει τα λαμπακια σε καποιους.. =============== Δεκ 3rd 2016, 8:01pm =============== ξεκλειδωμα προσπαθησα μεσω MiFlash Unlock αλλα δεν εγινε.. εστειλα αιτημα απο ενα κινεζικο site μου εστειλαν καποιους κωδικους τους εβαλα…
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεπειδη εχω κλειδωμενο bootloader και θελω να περασω την Ελληνικη Stable.
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεγω παντως ακομα εδω ειμαι με ζωντανο κινητο ... ακομα.... ευτυχως περιμενω να κατεβει το Κενζο.. ακομα... παραλληλα κατεβαζω και την ελληνικη 8.0.1.0 και περιμενω..... Ασχετο.. το ματς καλο???? =============== Δεκ 3rd 2016, 7:34pm =============== αιντε παλι... κατεβαινει και ειναι κενο το zip... παλι απο την αρχη.. =============== Δεκ 3rd 2016, 7:41pm =============== λοιπον... οκ τελικα με το κενζο... προχωραω σε edl mode και μετα κοπαναω απο πανω αυτην που κατεβασα με το MiFlash??? (η οποια ει…
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααπλα εχω βαρεθει να περιμενω να κατεβει το Kenzo.. ολο κολαει λιγο πριν το τελος... ασε που τωρα κατεβαζει με 50κ!!! οτι να ναι! τελικα μπορω να προχωρησω με κλειδωμενο bootloader η θα κανω μ@@λ@κι@???
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααααααα τωρα το πιασα... δεν βλεπω μπαλα καδια μου!! ειμαι αμπαλος-αχαμπαριστος που λενε... με βλεπω να το αφηνω στα αγγλικα οπως ειναι στην τελικη...
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαελ κλαθικο??? τι εινια αυτο παλι??? καλως σας βρηκα παιδες! και επι του θεματος και παλι.. τι εννοεις δεν χρειαζετε απλα προχωρα να ξεκλειδωσεις οπως εισαι??
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεδω ακομα περιμενω να κατεβει το kenzo images... fuc.....ing λαμπακιααααααααα παω να στολισω μπαλκονι και επιστρεφω soon.... P.S. να σημειωσω οτι εχω κανει απειρα flash σε samsung kai xperia.. πρωτη φορα ομως σε xiaomi.. οπως και πρωτη φορα αγοραζω xiaomi..
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαι εδω ειναι το about phone.........
-
ecsalos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαειμαι στην φαση που το εχω συνδεσει στον υπολογιστη.. εχω πατησει τις εντολες α και β στην κονσολα και τωρα το κινητο εινια με το κοκκινο λαμπακι να αναβοσβηνει... δεν εχω προχωρησει στο επομενο βημα ακομα να βαλω τον φακελο κενζο στο miflash... να το βγαλω κανονικα απο το usb και να το ανοιξω??? και συν του οτι το "kenzo images" που κατεβαζω κολλαει συνεχως στο 80%.... και απο την αρχη παλι download... και ξανα παλι το ιδιο 3η φορα..... αινετ να δουμε!!! χεεχεχε