Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.

• Τσέκαρα αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος και κώλησε στην οθόνη fastboot. τι κάνω για να φύγει;

• Καλημέρα κι από μένα. Σήμερα παρέλαβα το τερατάκι. Με μια γρήγορη ματια είδα ότι φοράει MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 (MHQCNDG) Όταν βρώ λίγο χρόνο θα δώ τι θέλει για να βάλω την ελληνική

• Είναι λογικό;;;

Sotos_gr - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

=============== Δεκ 14th 2016, 11:43am =============== Μόλις το παρέλαβα. Η συσκευασία απ' εξω έγραφε mp5 player 20$.

• Είναι λογικό;;;

Μήνυμα

Όχι επαρχία είμαι. Καρδίτσα. Άρα μάλλον τι γλύτωσα ε;;;

• Είναι λογικό;;;

Μήνυμα

Παράθεση από sylvester: “Μην ταραχτείτε αλλά περνάει πολύ πράγμα από τελωνείο.. Ελπίζω απλά να τα βάζουνε και μετά να την σκαπουλάρουμε. Εμένα ένα δέμα μπήκε τελωνείο την Παρασκευή ” Τι σου εβγαλε και κατάλαβες οτι είναι Τελωνείο; Έγραφε τελωνείο; Αφού γράφει ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ δε σημαίνει οτι έχει φύγει από αεροδρόμιο;

• Είναι λογικό;;;

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “σήμερα κλείνω 49 μέρες αναμονής για μια παραγγελία.. ” Οπότε εγώ που το περιμένω από τις 19/11 καλά είμαι Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. =============== Δεκ 12th 2016, 12:52am =============== Επιτέλους φάνηκε. Ελπίζω να μην έχουμε θέματα με το τελωνείο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25451/

• Είναι λογικό;;;

Μήνυμα

Καλησπέρα. Σε αναμονή κι εγώ για το redmi pro. Ενώ μου το βγάζει από τις 5/12 οτι είναι Ελλάδα στο ΕΛΤΑ δεν φαίνεται τίποτα ακόμα. Επίσης από τις 5/12 δεν έχει αλλάξει κάτι στην κατάσταση της αποστολής. Το κινητό έρχεται από Σιγκαπούρη. Είναι λογικό ή τρέχει κάτι; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25296/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25297/

• Εγώ το παράγγειλα στις 11 Νοεμβρίου και το έστειλαν στις 19 μετά απο 3 -4 μηνύματα και πίεση ότι το βιάζομαι...

• Εμένα το έστειλαν στις 19 από Σιγκαπούρη. Πότε να το περιμένω;;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24137/

• Παράθεση από haris8: “μετα απο καιρο αποφασισα σε ποιο κινητο θα "ριξω" τα λεφτα μου και αυτο ειναι το redmi pro . ερωτηση ειναι μεγαλη η διαφορα του χ20 με του χ25 ; ” http://mediatek-helio.com http://www.antutu.com forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23709/

• Παράθεση από giwrgosalim: “Λοιπον η δικια μου ερωτηση ειναι: Ποιο απο τα 3 ειναι καλυτερο(ειναι και τα 3 στις ιδιες τιμες περιπου με μικρες αποκλισεις) Xiaomi Redmi note 3 pro(3GB) Xiaomi Redmi Pro(3GB, X20) Xiaomi Redmi note 4(3GB) Γενικη συγκριση θελω...οποιος εχει εμπειρια και με τα 3 η εστω με 2 απο αυτα ας με διαφωτισει με πλεονεκτηματα μειονεκτηματα...Αν η ερωτηση μου δεν ειναι για εδω αςμεταφερθει οπου πρεπει! ” Η βασική διαφορά του pro από το 4 είναι οτι έχει οθόνη OLED και διπλή πίσω κά…

• Καλησπέρα και από μένα. Νέος στο forum σήμερα παράγγειλα το pro 3/64 και περιμένω

• Καλώς σας βρήκα