Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.
-
Είναι λογικό;;;
Μήνυμα=============== Δεκ 14th 2016, 11:43am =============== Μόλις το παρέλαβα. Η συσκευασία απ' εξω έγραφε mp5 player 20$.
-
Είναι λογικό;;;
ΜήνυμαΌχι επαρχία είμαι. Καρδίτσα. Άρα μάλλον τι γλύτωσα ε;;;
-
Είναι λογικό;;;
ΜήνυμαΠαράθεση από sylvester: “Μην ταραχτείτε αλλά περνάει πολύ πράγμα από τελωνείο.. Ελπίζω απλά να τα βάζουνε και μετά να την σκαπουλάρουμε. Εμένα ένα δέμα μπήκε τελωνείο την Παρασκευή ” Τι σου εβγαλε και κατάλαβες οτι είναι Τελωνείο; Έγραφε τελωνείο; Αφού γράφει ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ δε σημαίνει οτι έχει φύγει από αεροδρόμιο;
-
Είναι λογικό;;;
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “σήμερα κλείνω 49 μέρες αναμονής για μια παραγγελία.. ” Οπότε εγώ που το περιμένω από τις 19/11 καλά είμαι Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. =============== Δεκ 12th 2016, 12:52am =============== Επιτέλους φάνηκε. Ελπίζω να μην έχουμε θέματα με το τελωνείο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25451/
-
Είναι λογικό;;;
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Σε αναμονή κι εγώ για το redmi pro. Ενώ μου το βγάζει από τις 5/12 οτι είναι Ελλάδα στο ΕΛΤΑ δεν φαίνεται τίποτα ακόμα. Επίσης από τις 5/12 δεν έχει αλλάξει κάτι στην κατάσταση της αποστολής. Το κινητό έρχεται από Σιγκαπούρη. Είναι λογικό ή τρέχει κάτι; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25296/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25297/
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Λοιπον η δικια μου ερωτηση ειναι: Ποιο απο τα 3 ειναι καλυτερο(ειναι και τα 3 στις ιδιες τιμες περιπου με μικρες αποκλισεις) Xiaomi Redmi note 3 pro(3GB) Xiaomi Redmi Pro(3GB, X20) Xiaomi Redmi note 4(3GB) Γενικη συγκριση θελω...οποιος εχει εμπειρια και με τα 3 η εστω με 2 απο αυτα ας με διαφωτισει με πλεονεκτηματα μειονεκτηματα...Αν η ερωτηση μου δεν ειναι για εδω αςμεταφερθει οπου πρεπει! ” Η βασική διαφορά του pro από το 4 είναι οτι έχει οθόνη OLED και διπλή πίσω κά…