Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 283.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vagd66: “Σε ξένο φόρουμ (αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο) νομίζω ότι έλεγαν πως με αυτό τον κωδικό βγαίνουν 3 εκδόσεις κινητών. Τα κινέζικα, της Ινδίας και της Ταϊβάν. Από αυτά μόνο της Ταϊβάν έχουν την 800αρα αν κατάλαβα καλά από την μετάφραση.” Indian version με Β20 λέει ο παιχτης93958e8d8ced188b2f55da8dff998d77.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
Μήνυμα@Antretng Γι'αυτό τους ρώτησα και γω. Είπαν ότι είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο και όχι CN Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vagd66: “Παράθεση από Antretng: “Αστα να πανε. Εγω το χω μονιμα στην υπογραφη μου link με διαφορες και ποιο εχει 800αρα μπαντα.” Αυτό με το 2016102 πόσο σίγουρο είναι ότι είναι χαρακτηρίζει τα κινητά με την 800αρα ? Υπάρχει σκρουτζομάγαζο που από οτι ξέρουμε δεν φέρνουν αυτά με την 800αρα που δίνει το κινητό στα 200 ευρώ, στα χαρακτηριστικά του στο site δείχνει οτι δεν έχει την 800αρα αλλά τελικά στέλνει κινητό που έχει το 2016102 στο κουτί.” Αυτό έχω εγώ αλλά ακόμα και σήμερα δεν ξ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR-Macedon: “Ποια rom όμως φοράει το snapdragon note 4 με την 800αρα;” Αυτη: ed4444e42ca97dac569f1822baa8607a.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από botontsi: “Χαίρετε, Χριστός Ανέστη. Μου έκανε αναβάθμιση σήμερα στην 8.2.4.0 (MCFMIDL) ;)” Αναστάσιμη αναβάθμιση !! Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
@Antretng οντως αναγράφονται αυτά στη συσκευασία "Για να σιγουρευτειτε οτι ειναι οντως η εκδοση με 800αρα, στο πλαϊ το κουτι γραφει Global Edition με κοκκινα γραμματα και τοσο πισω στο κουτι οσο και στο αυτοκολλητακι στη πλατη του κινητου γραφει Model: 2016102 . Προσοχη πισω στο κουτι μην το μπερδεψετε με την ημερομηνια συσκευασιας." Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Κοίτα βασικά η B20 είναι ρε παιδιά αν είσαι σε απίθανα μικρό μέρος. Μέχρι και στις μικρές πόλεις πιάνει 4G και χωρίς την B20.” Ναι εννοείται ότι έχω 4G από τις άλλες μπαντες. Όταν με το καλό αλλάξουν όλοι οι πάροχοι σε Β20 νομίζω 8/10 Ελληνες δεν θα πιάνουν 4G :p Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Ναι έτσι είναι. Και η Global κοστίζει και πιο πολύ!” Παιδιά εγώ το πήρα από skrutzομαγαζο. Έως και σήμερα δεν ξέρω αν έχω την B20 χαχα. Πάντως η διαφορά στην τιμή έχει να κάνει με άλλα πράματα Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαDeleted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AsteriosRemvos: “Το μόνο που είπα είναι γιατί να μην τα στέλνουν έτοιμα στημένα με καλό λογισμικό και πρέπει εμείς να ψαχνομαστε... Τώρα τόση επιθετικότητα δεν την έχω καταλάβει ακόμη..Και επειδή κάνει 150 ευρώ τι πάει να πει; Υπάρχουν μανάβηδες που είναι πιο φθηνοί από άλλους μανάβηδες..Τι πάει να πει..Στα δίνουν μουχλιασμενα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το δικό μου ήρθε με Global stable και το έκανα και update στην 8.2.0.0. Κανενα θέμα δεν έχω προς τ…