Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 283.

• Αφού τελικά ήρθε 1 sms μετά από 2 κλικ για ανάκτηση κωδικού, έβγαλε πάλι μνμ02433d8e52a69c4ebb25e694d7595a18.jpg 6a958301894e2f9e7e235c8d8bb593a0.jpg Πρέπει να ξαναπροσπαθήσω αύριο? Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Παράθεση από makis1024: “Παίζει να μην το λάβεις και ποτέ. :confused:” Αχαχαχα χαχαχα Η 1η σιμ - που είναι της vodafon - άργησε και αυτή πριν. Πάτησα το κουμπί με τα κινέζικα γράμματα δεξιά κάνα 2 φορές και έσκασαν 3 μνμ όλα μαζί. Έβαλα το τελευταίο αλλά έβγαλε καρτέλα σφάλματος. Είμαι έτοιμος να ξαναπατήσω το κουμπί ΜΙΑ ΦΟΡΑ για νέο sms χαχαχαχα Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

polis4gr - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Wind έχεις;” Ναι της wind ειναι η 2η sim Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Ξέρει κανείς που πήγε το sms??? Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Εκανα ξανά τη διαδικασία από την αρχή και χρησιμοποίησα τον αριθμό της 2ης sim και είμαι σε αναμονή του sms..d12f2f6aae3b7c9a8e07cab9a048e5a0.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Πήγα να ξανά κάνω τη διαδικασία αλλά κιτρινησε το πεδίο με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που είχα χρησιμοποιήσει αρχικά. Μάλλον θα μείνω κλειδωμένος απ'ο,τι φαίνεται Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Βοήθεια μάγκες Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα ακολουθώντας το 2ο σενάριο των οδηγιών. Πέρασα το κωδικό του sms που μου στείλανε στο πεδίο της παρακάτω φωτό 754dc335901e4286c68fbeef673b5b49.jpg Αλλά αντί για αυτή τη φώτο 1afa7f2f76eca79c2dcc4927eb0c3710.jpg Εισέπραξα αυτή τη φώτο...9e2edd2521cf11eb4ea0d11146979544.jpg Ξέρει κανείς κινέζικα??? Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

polis4gr - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

@KappaLambda SlimROM φίλε. Pure & stable Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Γνωρίζεις πως πρέπει να κάνεις την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader η θέλεις κάποια βοήθεια Redmi n3 pro” Ναι υπάρχει άρθρο εδώ στο φόρουμ. Αν αντιμετωπίσω πρόβλημα θα σου πω Xiaomi Redmi Note 4 Global

• LineageOS σε mido

Μήνυμα

@makisfz δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Σήμερα μου τη βαρεσε για αλλαγή! Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Όταν την περασεις γράψε εντυπώσεις εδώ Redmi n3 pro” Ασφαλώς. Κάτσε να ξεκλειδώσω bootloader πρώτα Xiaomi Redmi Note 4 Global

• LineageOS σε mido

Μήνυμα

Με πείσατε ρε. Μάλλον με αυτήν θα ξεκινήσω Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “H χαρά της beta, ακόμη και της alpha έκδοσης, είναι άλλο πράγμα. Απλά σαν διάθεση κάνει κύκλους. Άλλες φορές στο ψάξιμο του καινούριου και άλλες λίγο ηρεμία εκεί που δουλεύουν όλα :)” Το s3 πρέπει να το είχα φλασαρει πάνω από 70 φορές (όχι 70 roms) χαχαχαχαχαχ Ακομα τα ποστ μου κοσμούν το νήμα του Samsung Galaxy SIII i9300 στο φορουμ.. Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Από αυτά που διάβασα η resurrection είναι καλύτερη από την lineage και μάλλον θα πάω σε αυτήν μόλις τελειώσω με τον τρυγό. @polis4gr για κοίταξε και την resurrection Rεmix. Εφόσον σε "τρωει" το χερι Redmi n3 pro” Την ξέρω τη RR τουλάχιστον μέχρι ένα χρόνο πριν που την δοκίμασα στο asus. Αρκετά παραμετροποιησιμη είναι Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Ναι, φρέσκο. Παρακολουθώ τη συζήτηση, αλλά ακόμη η λίστα έχει αρκετά σε αυτά που δεν δουλεύουν, για τα γούστα μου. :)” Να φανταστείς μολις είχε βγει το 6αρι, χωρίς να δουλεύουν ούτε οι κλήσεις, την πέρασα μόνο και μόνο για την εμπειρία μιας ώρας. Μετά φόρτωσα το backup Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Δεν την έχω δοκιμάσει Μάκη. Παρακολουθώ καιρό την εξέλιξη της rom (σε άλλο κινητό παλιότερα την είχα δει λίγο) αλλά γενικά με τα διάφορα μικροπροβλήματα που έβλεπα στη συζήτηση, δε με τράβηξε. ΑΝ αποφάσιζα να δω κάτι άλλο στο kenzo, μέχρι το miui 9, θάταν μάλλον resurrection remix.” Κάπου πήρε το μάτι μου στο xda android 8 custom rom για redmi note 3 pro νομίζω, βέβαια σε αρχικό σταδιο.. ψαξτο λίγο. Στα galaxy s3 και asus zenfone 2 που κατείχα, είχα καταλήξει σε lineage αφού τ…

• RE: LineageOS σε mido

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “@fog Ειρήνη έχει δοκιμάσει την lineage στο note3 γιατί σκέφτομαι να την δοκιμάσω με έπιασε στέρηση έχω καιρό να φλασαρω και λόγου ότι δεν έχουμε φρέσκια miui εδώ και καιρο Redmi n3 pro” Και γω τα ίδια συμπτώματα άρχισα να έχω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ. Μυρίζομαι και custom rom android 8 σύντομα οπότε ας είμεθα έτοιμοι :p Xiaomi Redmi Note 4 Global

• LineageOS σε mido

Μήνυμα

Και κάτι ακόμα για επιβεβαίωση αφού αναφέρθηκε και προηγουμένως. Η εγκατάσταση αρχικά του latest firmware (οχι της latest build-rom) χρειάζεται μονο για τη μετάβαση από android 6 (miui 8.2.10.0) σε android 7 (custom rom)? ca082806d5428e287d2ffbb0b92a487d.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global