Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 164.
-
bugs για το redmi note 8t
Μήνυμαεκλεισα το bt και τα data και εγινε η αναβαθμιση! Ευχαριστω πολυ!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εργοστασιακό είναι; Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο. ” ναι! Το απογευμα που θα τοχω στα χερια μου θα ανεβασω
-
Μήνυμακαλημερα σασ.η συζυγος εχει το redmi note 8t.της το ειχα αγορασει απο ελλαδα.δεν το εχω πειραξει για να μην ακουω την γκρινια της (εχω και ασχολουμαι με το δικο μου redmi note 7). Εδω και 2με3 βδομαδες της βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει ενημερωση για το κινητο. Πατω για να γινει η ενημερωση και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχεi συνδεση wifi! Ενω ειναι συνδεδεμενο. Τι προτεινετε;
-
Bootlooping - locked
Μήνυμακατι ασχετο. μηπως ταχει παιξει η μπαταρια? και δεν εχει δυναμη να ξεκινησει το κινητο? το εχω παθει με τηλεφωνο
-
RE: RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreasp: “Παράθεση από Sof: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από Sof: “εχεις δει διαφορες? Εγω με την 11.03 κολλαει το wifi και εχει πεσει κατα 10% η αυτονομια της μπαταριας. Και ελεγα να γυρισω στη 10.” Πραγματι. Και η μπαταρια χαλασε, μαζι με το wificall και γενικα η χρηση του wifi. Beta testers ειμαστε ολοι! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Με την .04 δεν εχω προβλημα με το wifi. Περασε την Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Περασμενη ειναι. Εχε…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreasp: “Παράθεση από Sof: “εχεις δει διαφορες? Εγω με την 11.03 κολλαει το wifi και εχει πεσει κατα 10% η αυτονομια της μπαταριας. Και ελεγα να γυρισω στη 10.” Πραγματι. Και η μπαταρια χαλασε, μαζι με το wificall και γενικα η χρηση του wifi. Beta testers ειμαστε ολοι! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Με την .04 δεν εχω προβλημα με το wifi. Περασε την Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
και σε εμενα δεν κανει αυτοματα update o ota. εχω περασει 11.0.2/σταθερη. μολις μου εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει διαθεση αναβαθμιση. παω και πατω ελεγχο ενημερωσης και μου βγαζει πρασινο κουμπι που λεει ληψη (1.5G), το πατω αλλα μου λεει η συσκευη σας ειναι ενημερωμενη. μπαινω στο φορουμ και βλεπω οτι μονο η 11.ο.2. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοτε μου πεταει μηνυμα οτι υπαρχει αναβαθμιση και μου βγαζει και το μεγεθος του πακετου.
-
Παράθεση από Mpampis299: “Μια ερώτηση έχω το redmi note 7 δεν το έχω ούτε μηνα και έχω ένα μικρό πρόβλημα με τν μπαταρία μου πέφτει πολύ γρήγορα τι μπορεί να φταίειΠαράθεση: “” ” ποσο σου κραταει η μπαταρια; εμενα 2 μερες με μια sim. Ισως εχεις βαλει καποιο προγραμμα που τρεχει συνεχεια στο παρασκηνιο. Καποιος ιος; γενικα το κινητο ειναι ζεστο; του εχεις βαλει αλλη ρομ;
-
Παράθεση από ail31ou: “αυτο σημαίνει ομως... οτι θαεχεις update μονο ενα. ασχολούνται τα παιδια....... Τελικά σε βαθος. χρονου ποια εχει.περισσοτερα.update? η stock ή η custom rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οταν σταματησει να βγαζει η xiaomi official updates τοτε θα,σταματησουν να βγαζουν και εδω τα παιδια να βγαζουν. Θα σου πω το εξης. Ειχα το redmi note 2. Παρολο που σταματησε να το υποστηριζει η εταιρεια τα παιδια βγαζαν ρομ και ενα χρονο μετα! ”