Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 164.

• Ερωτησεις περι redmi note 7

Sof - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

καλησπερα! στο κινητο μου εχω μεινει στην stable 11.0.4 βλεπω ότι εχει βγει και 12.10 αλλα και 11.10. τι κανω? προχωρω σε αναβαθμιση? και ποια να προτιμησω? εχει περασει καποιος καποια απο αυτες? η μπαταρια με την 11.0.4 μου κραταει 2 μερες γεματες

• bugs για το redmi note 8t

Sof - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

εκλεισα το bt και τα data και εγινε η αναβαθμιση! Ευχαριστω πολυ!

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εργοστασιακό είναι; Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο. ” ναι! Το απογευμα που θα τοχω στα χερια μου θα ανεβασω

Μήνυμα

καλημερα σασ.η συζυγος εχει το redmi note 8t.της το ειχα αγορασει απο ελλαδα.δεν το εχω πειραξει για να μην ακουω την γκρινια της (εχω και ασχολουμαι με το δικο μου redmi note 7). Εδω και 2με3 βδομαδες της βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει ενημερωση για το κινητο. Πατω για να γινει η ενημερωση και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχεi συνδεση wifi! Ενω ειναι συνδεδεμενο. Τι προτεινετε;

Μήνυμα

καλημερα σας! Το ok google πως ενεργοποιειται στο τηλεφωνο μας ; εχω περασμενη την σταθερη 11.0.4 και το nova launcher.

Μήνυμα

που τη βρισκω αυτη την ρυθμιση?

Μήνυμα

οταν παω να βγαλω φωτογραφια την οθονη του υπολογιστη αυτη βγαινει σαν να κανει νερα. το redmi note 2 δεν το εκανε αυτο. Εχετε και εσεις αυτο το προβλημα?

• Bootlooping - locked

Μήνυμα

κατι ασχετο. μηπως ταχει παιξει η μπαταρια? και δεν εχει δυναμη να ξεκινησει το κινητο? το εχω παθει με τηλεφωνο

Μήνυμα

που το βρισκω;

Μήνυμα

good morning! ειχα καιρο να στειλω sms. πηγα να στειλω και μου βγαζει μονο 60 χαρακτηρες για ελληνικα.why? πως το λυνουμε το θεμα? σε σταθερη 11.0.4

• RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από Sof: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από Sof: “εχεις δει διαφορες? Εγω με την 11.03 κολλαει το wifi και εχει πεσει κατα 10% η αυτονομια της μπαταριας. Και ελεγα να γυρισω στη 10.” Πραγματι. Και η μπαταρια χαλασε, μαζι με το wificall και γενικα η χρηση του wifi. Beta testers ειμαστε ολοι! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Με την .04 δεν εχω προβλημα με το wifi. Περασε την Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Περασμενη ειναι. Εχε…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από Sof: “εχεις δει διαφορες? Εγω με την 11.03 κολλαει το wifi και εχει πεσει κατα 10% η αυτονομια της μπαταριας. Και ελεγα να γυρισω στη 10.” Πραγματι. Και η μπαταρια χαλασε, μαζι με το wificall και γενικα η χρηση του wifi. Beta testers ειμαστε ολοι! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Με την .04 δεν εχω προβλημα με το wifi. Περασε την Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

εκανα λαθος που μεταπηδησα στην 11. Επρεπε να περιμενα λιγο αφου ακομα την στηνουν.περιμενω πως και πως να ερθει η επομενη αναβαθμιση μηπως λυθουν τα προβληματα.

Μήνυμα

εχεις δει διαφορες? Εγω με την 11.03 κολλαει το wifi και εχει πεσει κατα 10% η αυτονομια της μπαταριας. Και ελεγα να γυρισω στη 10.

Μήνυμα

τι ειναι η αυτοματη πλοηγηση;

Μήνυμα

και σε εμενα δεν κανει αυτοματα update o ota. εχω περασει 11.0.2/σταθερη. μολις μου εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει διαθεση αναβαθμιση. παω και πατω ελεγχο ενημερωσης και μου βγαζει πρασινο κουμπι που λεει ληψη (1.5G), το πατω αλλα μου λεει η συσκευη σας ειναι ενημερωμενη. μπαινω στο φορουμ και βλεπω οτι μονο η 11.ο.2. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοτε μου πεταει μηνυμα οτι υπαρχει αναβαθμιση και μου βγαζει και το μεγεθος του πακετου.

Μήνυμα

Παράθεση από Mpampis299: “Μια ερώτηση έχω το redmi note 7 δεν το έχω ούτε μηνα και έχω ένα μικρό πρόβλημα με τν μπαταρία μου πέφτει πολύ γρήγορα τι μπορεί να φταίειΠαράθεση: “” ” ποσο σου κραταει η μπαταρια; εμενα 2 μερες με μια sim. Ισως εχεις βαλει καποιο προγραμμα που τρεχει συνεχεια στο παρασκηνιο. Καποιος ιος; γενικα το κινητο ειναι ζεστο; του εχεις βαλει αλλη ρομ;

Μήνυμα

εβαλα και εκανα κ update. Μεχρι σημερα ολα καλα

Μήνυμα

βεβαιως και μπορεις να αρνηθεις να γινει καποιο update.σιγουρα μπορει να υπαρξουν τετοια φαινομενα draining.εαν βρεις μια καλη ρομ κατσε σε αυτη.το ιδιο εκανα και εγω

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “αυτο σημαίνει ομως... οτι θαεχεις update μονο ενα. ασχολούνται τα παιδια....... Τελικά σε βαθος. χρονου ποια εχει.περισσοτερα.update? η stock ή η custom rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οταν σταματησει να βγαζει η xiaomi official updates τοτε θα,σταματησουν να βγαζουν και εδω τα παιδια να βγαζουν. Θα σου πω το εξης. Ειχα το redmi note 2. Παρολο που σταματησε να το υποστηριζει η εταιρεια τα παιδια βγαζαν ρομ και ενα χρονο μετα! ”