Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 164.

• Ερωτησεις περι redmi note 7

Sof - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

μονο το μαγισκ απο το twrp και κατεβαζεις και το app του magisk και εισαι οκ.

Μήνυμα

factory reset (επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων)

Μήνυμα

θα μπορουσα αλλα... σε καθε FR ή αναβαθμιση θα επανεμφανιζονταν

Μήνυμα

η διαφοεα ειναι οτι μπορω να εχω twrp μονιμα με την custom ρομ.και ειναι 2 λεπτων δουλεια να περασει το μαγκισκ απο το twrp. Η custom δεν εχει τα bloatware app της μητρικης.δεν εχω δει αλλη διαφορα. Μια αναβαθμιση μου εχει κανει εδω και 1 μηνα.

Μήνυμα

καλησπερα.με την μητρικη ρομ επρεπε να εγκαταστω σε καθε ενημερωση twrp και magisk. Περασα ρομ απο το φορουμ. Απλα σε καθε ενημερωση πρεπει να περνω το magisk. To twrp δεν χανεται. Εχει ota και κανει αυτοματα τις ενημερωσεις οταν εδω τα παιδια δημοσιευουν την καινουρια ρομ.

Μήνυμα

καλησπερα σας. Οπως ψαχνω το κινητο παρατηρησα το εξης: στο app διαχειρηση αρχειων υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσω καποια αρχεια στα αγαπημενα. Τους βαζω καρδουλα. Οταν πηγαινω στο μενου του app που λεει αγαπημενα ειναι αδειο. Why? Ειναι η εκδοση που ερχετσι με τη ρομ μας10.3.4 Εκδοσητου app v1-190824

Μήνυμα

Για απλη χρηση δεν θα δεις διαφορα.εαν ξαφνικα η μαμα αρχισει να παιζει fortnight τοτε θα χρειαστει την εξτρα μνημη.

Μήνυμα

ποιο προγραμμα για καμερα προτεινετε; ή ειναι οκ αυτη που περιεχει η ρομ; μουχουν πει για gcam

Μήνυμα

οκ.ολα καλα. εβαλα την προαναφερθησα ρομ. ολα πολυ καλα δουλεουν προς το παρον. θα το παρατηρω και θα ενημερωσω.εβαλα xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V10.3.2.0.PFGCNXM_v10-9.zip, μετα εγκστεστησα το magisk. Oi αναβαθμισεις τωρα θα ερχονται αυτοματα? 'η θα μpaiνω απο το φορουμ και θα βρισκω την καινουρia? το twrp θα χαθει σε τυχον καινουρια αναβαθμιση? το ρουτ το θελω για το adblock και για το τιτανιουμ

• PC-SUITE

Μήνυμα

Δεν εχει λογο υπαρξης... Ασχοληθηκα λιγο μαζι του. Φυκια και μεταξωτες κορδολες ειναι. Αυτα που σου παρεχει μπορεις να τα κανει και απο το κινητο σου μεσω cloud χωρις να χρειστει υπολογιστη.

Μήνυμα

κατεβασα να περασω την παρακατω ρομ: xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V10.3.2.0.PFGCNXM_v10-9.zip ειναι η σωστη για το κινητο μου? (REDMI NOTE 7 ME 4/64gb) 1.5gb ολοκληρα πιανει σε χωρητικοτητα

Μήνυμα

καλημερα! ε μααα! Ε δεν γινεται να κανω αυτη τη διαδικασια συνεχεια! Ποια ρομ να περασω για το τηλεφωνο μου;

Μήνυμα

ολα οκ. ΑΛΛΑ εαν κανω στο μελλον καποιο FR ή εαν ερθει καποιο update απο το ιντερνετ θα σβηστει το TWRP και το MAGISK και θα περασει το στοκ ρικοβερι (επειδη εχω αφησει τη στοκ ρομ)?

Μήνυμα

ευχαριστω! μου ξεφυγε! και αλλη μια ερωτησουλα. πως κανω root? δεν θελω να βαλω καποια αλλη ρομ. εχει την miui global 10.3.6/ σταθερη/ 10.3.6.0 (PFGMIXM)

Μήνυμα

Καλησπερα σας. Μολις ξεκλειδωσα τον bootloader στο redmi note 7. Και τωρα ποιο recovery εγκαταστησω? κοιταζω στα twrp και εχει μονο για ΡΕΔΜΙ ΝΟΤΕ 7 pro. Καποια διευθυνση?

• δυστυχως βγαινουν οι τελιτσες λογω του notch. Δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος. Ισως εαν πας στις ρυθμισεις και καΤαργησεις τη γραμμη του νοτς.καπου τοχα δει

• καλησπερα συμφοριτες! Μολις μου ηρθε το redmi note 7 οποτε θα σας αποχαιρετησω. Θα μεταβω στο νημα του 7. Το νοτε2 θα το φυλαξω για backup ή για τα πιτσιρικια.χαρηκα για τη συνεργασια φιλοι μου. Μου λυσατε πολλες αποριες και μαλιστα σε χρονο dt. Ελπιζω να σας βλεπω και στο νημα του redmi note 7 αν και θα ερχομαι που και που εδω.φιλια σε ολους

• Καλημερα σας συμφοριτες. Μετα απο 4 χρονια redmi note 2 λεω να προχωρησω σε redmi note7. Εχει βγαλει μια προσφορα το gearbest με 143 ευρω. pp_009575346063.html?wid=1349303 Πρωτου το τσιμπησω θελω να μου πειτε πως παει απο καλυψη δικτυου. 3g και 4g.εχω wind νουμερο.

• χρονια πολλα! Ελπιζω ναστε ολοι καλα. Εχω περασει εδω και πολυυ καιρο την 9.6.3.0 Δεν ειχα παρατηρησει καποιο προβλημα, ομως ολως τυχαιως χτες πηγα στις ρυθμισεις: εξοδος μετατροπης κειμενου σε γλωσσα και κλεινει η εφαρμογη. Εκανα επανεκκινηση, εκανα delete cashe, delvik αλλα το ιδιο. Εχει καποιος το ιδιο προβλημα; εχω περασει το tts της google

• χαχα! Ε οχι και σαραβαλακι! Το κινητο πεταει. Προσωπικα του αλλαξα μπαταρια του αλλαξα το πισω καπακι, του εβαλα αλλο screen protection και ειναι σαν καινουριο.και απο επιδοσεις οπως πριν 3 χρονια! Βλεπω να βγαζω αλλη μια χρονια!