ενας φιλος συμβουλεψε το εξης με την μπαταρια.οταν φτασει στο 1% μπες στο recovery και αστο να αδειασει απο εκει με ανοιχτη οθονη. Και μετα το φορτιζεις. Συμβουλη μου να το φορτισεις το κινητο με εναν αργο φορτιστη 1Α. ΙΣΩΣ να χρειαζεται να σβησεις και τα battery stats.
Περασα προχτες την καινουρια stable και το κινητο πεταει.ουτε κολλαει σε εφαρμογες, ουτε βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται.κατεβηκε και το googke maps, γρηγορη επανεκκινηση εχω. Λυπαμαι επειδη Ολα δουλευουν στην εντελεια και Δεν θα παρω το redminote 7 αμεσα!
Παράθεση από Sof: “Goodmorning! Happy new week.πειτε μου εντυπωσεις.να περασω στην καινουρια ρομ? ή να κατσω στην XTRV 7.11.16 BETA? ” καποια απαντηση;
Η καινουρια ρομ εχει πειραγμενο μονο το build αρχειο; ή εχει και αλλες αλλαγες; εχω την προηγουμενη version και εχω αλλαξει χειροκινητα το build. Να μπω στη διαδικασια της αναβαθμισης;
τελικα δεν ηταν η ιδεα μου οτι το κινητο παει αργα! και του εκανα τοσα fr, delete delvin κτλ. αργει στις εναλλαγες των εφαρμογων, πολλες φορες δεν ανταποκρινεται και μου βγαζει μηνυμα σφαλματος, στο chrome κολλαει στην αλλαγη καρτελων. πολλες φορες οταν γραφω ενα μηνυμα τα γραμματα εμφανιζονται μετα απο ωρα πολλη κτλ. το συγκρινα με ενα λενοβο 5 χρονων 4πυρηνο και το λενοβο συμπεριφεροταν πιο ομαλα...
κατεβαζεις την πιο προσφατη εκδοση, νομιζω ειναι η v18 απο το xda. βαζεις το αρχειο ζιπ οπως ειναι στην sd. πας στο twrp recovery και κανεις εγκασταση αυτο το αρχειο.
χρονια πολλα σε ολους.χαιρομαι που βρεθηκε λυση στο προβλημα μας. Δεν την εχω δοκιμασει ακομα. Με αυτη την αλλαγη στο αρχειο λυνεται και το προβλημα της αργης επανεκκινησης; ή πρεπει miui recovery- wipe κτλ?
προς ενημερωση και συμμορφωση.ειχα απενεργοποιησει ολα τα προγραμματα της google ωστε να μην ενημερωνονται.το κινητο πηγαινε σφαιρα.χτες ειπωθηκε οτι οι χαρτες αναβαθμιζονται.εκανα χειροκινητη αναβαθμιση και απο χτες το βραδυ το κινητο για να κανει επανεκκινηση θελει 8 λεπτα ακριβως χρονομετρημενα.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον
Εισαι σκετο ψαχτηρι! Πριν απο 2 χρονια ειχα παρει.ωραιο κολπακι ηταν. προεξειχε η μια σιμ σαν ματζαφλαρι.ευτυχως που ειχα θηκη και δεν φαινοταν.μεχρι που το ανακαλυψε ο μικρος. "Και μου λεει μπαμπα τι ειναι αυτο; " μεχρι να του πω μην το πειραξεις, το ειχε τραβηξει εξω μαζι με τα μισα σωθηκα του τηλεφωνου.
Φίλε thomas01 πηγα Ρυθμίσεις>καρτες sim >κατω κατω Ρυθμισεις sim2>Ονόματα σημείου πρόσβασης>επέλεξα την πρωτη επιλογη και η δεύτερη sim αρχισε να δινει δεδομένα. Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από thomas01: “Παράθεση από kinezakias: “ ” Άψογος φίλε μου!@kinezakias Το δοκίμασα και άλλαξα τις δύο sim, έχει όντως δεδομένα, όμως στη sim 2 δεν έχει 3g και 4g, παρά μ'όνο 2g. Αντίθετα μόλις το γυρίσεις στη sim 1 πάει αμέσως σε 3g ή 4g. Το είδες αν και σε σένα συμβαίνει το ίδιο? ” Σε μενα η 1η sim β…