Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 164.
-
διαβαζω αυτα που συμβαινουν με τις καινουριες ρομς και χαιρομαι που εχω κατσει στα αυγα μου και δεν ξαναπερασα καινουρια ρομ απο τοτε που βρηκα αυτη που τιαριαζει στις αναγκες μου. προσωπικα χρησιμοποιω εδω και πολυ καιροοοοooo HERMES THUNDER MIUI8-6.10.27 Θεωρω την πιο πετυχημενη ρομ για το κινηΝατακι μΑς.ουτε κολημματα ουτε σκαλωματα τρωει το κινητο, οι εφαρμογες κανουν κανονικα τις ενημερωσεις τους και με βαρια χρηση κραταει 1 μερα ενω με μετρια 1 1/2 μερα. μηπως να κανετε βρε παιδια downgrad…
-
δεν δεχεται το pin [SOLVED]
Μήνυμακαλημερα! Εξαρχης δεν ηθελα να μου ζηταει πιν. Και το ειχα απεργοποιησει.ξαφνικα μου το ζητησε.του εβαζα το σωστο και δεν το δεχοταν.επισης φυσιολογικα επρεπε να μουχε μπλοκαρει τη σιμ μετα,απο την τριτη προσπαθεια.τελοσπαντων μπηκα στο recovery και εκανα fr και ηρθε στα ισα του.
-
δεν δεχεται το pin [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπερα σας. θελω τη βοηθεια σας γιατι θα με τρελανει το κινητο. του εχω φορεσει 2 καρτες. μια για data (sim1) και μια για τηλεφωνια (sim2). μετα απο επανεκκινηση το τηλεφωνο μου ζηταει πιν για την sim1. Δεν του εχω βαλει να μου ζηταει πιν αλλα μονο να κλειδωνει η οθονη με δικο μου κωδικο 6ψηφιο. Βαζω τον κωδικο πιν της καρτας και μου τον βγαζει λανθασμενο. βγαζω τη sim1, κανω επανεκκινση του κινητου και ανοιγει και μου λεει να βαλω το password. ΤΟ βαζω και ξεκλειδωνει και λειτουργει κανονικα …
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
Sof - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΠολυ δυσαρεστημενος. κακη συνδεση και επισης αρχισε και καινουρια κολπα η wind.δεν σε αφηνει να μπεις σε ορισμενες σελιδες.. Κανει και το χωροφυλακα τωρα. 10 χρονια συνδρομητης αλλα αυτο το τελευταιο ηταν το κερασακι στην τουρτα. θα με χασει ως πελατη.Τα zte router που δινει ειναι της πλακας. Δεν το εβλεπε ουτε το ps4 ουτε το redmi note που εχω. στο τελος πηγα και βρηκα ενα παλιο ρουτερ της hol που ειχα καταχωνιασμενο και ολα κομπλε. επισης ειχαμε συμφωνησει double play προγραμμα ιντερνετ και στ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sof: “Παράθεση από LarryAn: “Έχω την εντύπωση πως επειδή έχω TWRP και custom rom η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού θα είναι προβληματική και φοβάμαι μήπως "σβήσει" το TWRP! Θέλω να επανέλθω στο αρχικό μενού που σε ζητάει γλώσσα, τοποθεσία, sim, ώρα, wifi κλπ.” Μην ανησυχεις! Δεν θαχεις προβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επισης πρωτου κανεις reset ναχεις και τον κωδικο τηςxiaomi εαν εχεις κανει registration.αν και…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LarryAn: “Έχω την εντύπωση πως επειδή έχω TWRP και custom rom η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού θα είναι προβληματική και φοβάμαι μήπως "σβήσει" το TWRP! Θέλω να επανέλθω στο αρχικό μενού που σε ζητάει γλώσσα, τοποθεσία, sim, ώρα, wifi κλπ.” Μην ανησυχεις! Δεν θαχεις προβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από Sof: “Καλημερα και καλη βδομαδα.ενα μικρο προβληματακι εχω με το κινητο.εαν μπορει καποιος να με βοηθησει. Εχω ρυθμισει την καμερα να αποθηκευει τις φωτογραφιες στην εξωτερικη καρτα μνημης.εδω και 2 μερες ομως οταν πηγαινω στο αλμπουμ δεν δειχνει πλεον τις φωτο και βιντεο.μονο με καποιον file explorer μπορω να τα δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πριν λίγο καιρό είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από το πουθενά! Οι φωτογραφίες από…
-
Καλημερα και καλη βδομαδα.ενα μικρο προβληματακι εχω με το κινητο.εαν μπορει καποιος να με βοηθησει. Εχω ρυθμισει την καμερα να αποθηκευει τις φωτογραφιες στην εξωτερικη καρτα μνημης.εδω και 2 μερες ομως οταν πηγαινω στο αλμπουμ δεν δειχνει πλεον τις φωτο και βιντεο.μονο με καποιον file explorer μπορω να τα δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μαλλον το δικο μου κινητο εχει καποιο θεμα. την κατεβασα κ μεσω κινητου και μου εβγαλε παλι σφαλμα. Δεν πειραζει. Δυστυχως δεν ακολουθησα τον ΠΡΩΤΟ κανονα της πληροφορικης. "Εαν δουλευει το ρημαδιασμενο, μην το πειραζεις". Αλλα εχτες με ετρωγε μαλλον ο κ... μου και ειπα οτι χρειαζομαι ανανεωση, με αποτελεσμα να παιδευτω 6 ωρες, να αγχωθω, και να σας ταλαιπωρησω.
-
σε ευχαριστω πολυ. το ζιπ το κατεβασα απο τον υπολογιστη. και μαλιστα 2 φορες μηπως ηταν κατεστραμενο. δυστυχως δεν δουλεψε και τις 2 φορες. ενω η παλια ρομ που παλι την κατεβασα στο πισι και μετα την εβαλα στο κινητο περασε μια χαρα. δεν θα βαλω αλλη ρομ, προς το παρον.αφου δουλευει αυτη, θα μεινω σε αυτη. σας ευχαριστω για το χρονο σας
-
προβλημα με την εγκατασταση χtrv_7.4.13 χρονια πολλα και καλη σας μερα. το εχω ανοιξει και σε ξεχωριστο θεμα κατα λαθος.πηγα να εγκαταστησω το xtrv_7.4.13 εκανα τις οδηγιες του αγαπητου gkalen "Από twrp κάνεις εγκατάσταση. Βάζεις το ζιπ στην κάρτα σου. Μπαίνεις σε twrp . Πατάς , wipe και σέρνεις δεξιά για swipe to factory reset. Μετά πας πίσω στο αρχικό μενού και πατάς , install ...Βρίσκεις το ζιπ της Ρομ και σέρνεις δεξιά για swipe to confirm flash. Μετά το τέλος της εγκατάστασης πατάς το κουμπ…
-
χρονια πολλα και καλη σας μερα. πηγα να εγκαταστησω το xtrv_7.4.13 εκανα τις οδηγιες του αγαπητου gkalen "Από twrp κάνεις εγκατάσταση. Βάζεις το ζιπ στην κάρτα σου. Μπαίνεις σε twrp . Πατάς , wipe και σέρνεις δεξιά για swipe to factory reset. Μετά πας πίσω στο αρχικό μενού και πατάς , install ...Βρίσκεις το ζιπ της Ρομ και σέρνεις δεξιά για swipe to confirm flash. Μετά το τέλος της εγκατάστασης πατάς το κουμπί , wipe cache and dalvik και σέρνεις πάλι δεξιά το κουμπί.. Μετά πατάς , reboot system …