Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 164.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@Sof Κάνεις λάθος αυτές οι προδιαγραφές είναι και για την xiaomi.” Ασε με να κανω λαθος! Ολοι σχεδον οι ηλεκτρονικοι το λενε.αργη φορτιση---->μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. Στάλθηκε απο την κινηταρα μου!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Παράθεση από derveni: “@topmar Πήγαινε σε ένα κατάστημα της Samsung και πάρε ένα φορτιστή 5V - 2000 mAh αυτός είναι ο σωστός που προβλέπεται και για τα xiaomi. ” Αυτό το ξέρω, να δω πρώτα εάν φταίει ο φορτιστής....που δεν υπάρχει άλλη εξήγηση βέβαια....” Η γνωμη μου να μην παρεις 2A.μπορεις να χεις γρηγοροτερη φορτιση αλλα με τη χρηση ελαττωνεται η χωρητικοτητα της μπαταριας. Μικρο φορτιστη, μεγαλη διαρκεια ζωης μπαταριας. Και του 1Α καλος ειναι. Στάλθηκε απο την κινηταρα μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν πιανόμαστε...πιο γρήγοροι και από το Ίντερνετ Ελπίζω να κάνεις δουλειά με τις rom :)” Εσυ εισαι σκετος ο flash! Δεν ασχολουμαι με το λενοβο.τοχω στο συρταρι κ καθεται.απο τοτε που περασα στην xiaomi βρηκα την ησυχια μου.θα σημειωσω τα λινκσ ομως Στάλθηκε απο την κινηταρα μου!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το έγραψες βρε πιο πάνω :D” Χαχα. Πρωτα μουρθε η ερωτηση σου κ μετα περασε η απαντηση μου κ επαθα την πλακα μου! Στάλθηκε απο την κινηταρα μου!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Α536 ή Α536S ? Για δες σε αυτά: Download Lenovo Stock Rom for all models Download Lenovo Stock ROM Firmware (All Models)” Που το μαντεψες οτι εχω Α536 ? Στάλθηκε απο την κινηταρα μου!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ποιο μοντέλο έχεις ?” Lenovo A536 Στάλθηκε απο την κινηταρα μου!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Sof: “Δυστυχως δεν ειναι μονινο.οταν κανω factory reset πρεπει να τα ξαναπερασω ” Δοκίμασε τις οδηγίες της 1η σελίδας και θα δεις ότι θα έχεις μόνιμη λύση :wink:” Το γνωριζω αλλα δυστυχως για το μοντελο του λενοβο δεν υπαρχουν φαστρομς και αρχεια.κριμα! Στάλθηκε απο την κινηταρα μου!
-
invalid IMEI - χαμένο ΙΜΕΙ
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Μου εβγαζε dramm error σε ενα λενοβο που ειχα κ ειχε mediatek. Eιχα κανει καταλαθος φορματ ολη την εσωτερικη μνημη.εχασα το imei και το dramm.υπαρχουν στο ιντερνετ προγραμματακι που σου βαζει το ιμει σου.επισης το dramm το ριχνεις εσυ μεσα σε φακελο. Δυστυχως δεν ειναι μονινο.οταν κανω factory reset πρεπει να τα ξαναπερασω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από sidnick10: “Δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω λινκ απο ebay για αυτο δεν το εβαλα... ” Δεν επιτρέπεται. Forum Rules” Nohon και ξερο ψωμι. 20% περισσοτερη διαρκεια απο εργοστασιακη 4 μηνων Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Sof δώσε δικαώματα στην εφαρμογή που είναι κάτω απο το widget, βάλτην στο autostart κλπ κλπ” Και πως δινω τα δικαιωματα; και το autostart? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Sof: “Καποια λυση; ” Για δοκίμασέ το με ένα default θέμα να δεις, κάνει τα ίδια? Ίσως να μην συνεργάζεται με το θέμα που έχεις...?” Δεν ειναι προβλημα του launcher... αλλα προβλημα του go weather προγραμμα για τον καιρο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα εδω και πολυ καιρο εχω το εξης προβλημα.στην κεντρικη οθονη εχω βαλει ενα widget του go weather EX. Δυστυχως συνεχεια κολλαει η ωρα (freeze) που δειχνει κ δεν αντιστοιχει με την κανονικη του κινητου.πρεπει να πατησω την ανανεωση του προγραμματος για να λειτουργησει. Κ μολις κλεισω το κινητο κ μετα απο ωρα ανοιξω την οθονη του μετα απο ωρα, δειχνει την ωρα πουχε κλεισει. Καποια λυση; 66d7ed57126382feb36ff6a22fa21944.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Sof απλά αγνόησε το. Ειναι μια υπηρεσία όπου μπορείς να στέλνεις μυνηματα (μέσω Internet-MiCloud) σε άλλους χρήστες με Mi Account δωρεαν.” Α! Οκ.αυτη η υπηρεσια πως ενεργοποιειται; η πως μπορω να την απεργιποιησω νσ μην πεταει το μηνυματακι; και αφου σε βρηκα κυριε bodai και μου απαντησες κ αμεσα, ισως ξερεις κατι να με διαφωτισεις. Μπενω στο λογαριασμο μου miui μεσω ιντερνετ κ εχει διαφορες επιλογες πχ ενεργοποιηση κ ευρεση τοποθεσιας κινητου μεσω sms. Εαν του πω να μου πε…
-
Καλημερα σας.μια απορια εχω. Οποτε ανοιγω το κινητο, μου πεταει μια ειδοποιηση. "Μη δυνατη ενεργοποιησης καρτα.δεν ειναι δυνατη η αποστολη μηνυματων μεσω cloud." Ιντα πραμα ειναι αυτο; εγω sms στελνω σε ολα τα δικτυα κοσμοτε, wind, vodafone κανονικα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk