Καταφερα και περασα τη GTV-6.8.4 ζοριστηκα λιγο επειδη μπερδευτηκα με τους συνδιασμους των κουμπιων και την ωρα που πρεπει να τα πατω αλλα οκ. τωρα ειμαι στην παραμετροποοιηση. Θα σας πω εντυπωσεις. Μα μονο που εχει ελληνικα ειναι super! Thanks σε ολους που εργαστηκαν και εργαζονται γιαν α εχουμε ενα ενημερωμενο λειτουργικο και στα ατομα που παρακολουθουν το φορουμ και εχουν ολη την καλη διαθεση να αφιερωσουν χρονο για να μας βοηθησουν. Καλο βραδυ!
Οπως καταλαβα υπάρχουν 2 τροποι για να περασω μια ρομ. ο ενας με Command Windows Prompt και ο αλλος με το Miflash. και παω στην ερωτηση. Και με τους δυο τροπους μπορω να περασω την καινουρια ρομ GTV-6.8.4 ? ή με το miflash πρεπει να ειναι αλλη ρομ ή σε αλλη μορφη πχ image και οχι zip?
Ευχαριστω για τη γρήγορη απάντηση. Εχω μεινει ενθουσιασμενος τοσο για το κινητο οσο για την υποστηριξη. Απο δω και περα Xiaomi. Λοιπον σε συνημμενο εχω ανεβασει τα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου. Σας βοηθανε κ.caeser?
Καλησπερα, επειδη ειμαι καινουριος με το xiaomi ,εχω παρει ενα νοτε 2 με 2gb ram kai 32gb εσωτερικη. για να κανω τη διαδικασια πρεει να κανω αιτηση στη xiaomi για να μου ξεκλειδωσει το κινητο?επισης h rom ειναι ρουτασρισμενη?ευχαριστω!