Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 145.
-
Βημα βημα ελληνικη ρομ σε mi 8
soiler - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμααυτο πηγα να κανω απλα δενμε αφηνε να πατησω κανενα κουμπι μεσα στο twrp.Με τη τριτη με αφησε....Για να δουμε τωρα....
-
soiler - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαμπαινω παλι στο twrp για να το ξαναπερασω και εκει που ζηταει password δεν με αφηνω να κανει τιποτα εχει παγωσει....
-
soiler - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΕχει μεινει κανα μισαωρο και στην αρχικη οθονη.Οι τελιτσες αναβοσβησουν παζει κανα προβλημα???
-
soiler - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαοοοοκ thanks
-
soiler - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚατι τελευταιο με swift και ανοιγμα παραθυρου εντολων μου εμφανιζει το poweshell και οχι το cmd.....
-
soiler - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Του περνάς το twrp twrp_dipper_3.2.3-1_tools-4_blue Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Του έχεις περάσει νωρίτερα την xtrv Rom στον εσωτερικό χώρο του κινητού xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8_9.3.28_v10-9.zip Με το που μπεις σε περιβάλλον twrp , factory reset , install xtrv , format data , yes , reboot έτοιμος και το στήνεις σιγά σιγά. ” Μακαρε εισαι ωραιος ευχαριστω!Εχω φτιαξει το mi 6 μου αλλα εδω αλλαζουν λιγο τα πραγματα για αυτο ηθελα βημα β…
-
soiler - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΕπιτελους μετα απο τοσες μερες το ξεκλειδωσα.Πηρα την αδεια και ολα καλα.Επομενο βημα παρακαλω???
-
soiler - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλημερα παιδια!!Κλειδωμενος ο bootloader και στο ξεκλειδωμα φτανει στο 95% και μου βγαζει το μνμ current acount is not bound to this device
-
soiler - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει βημα βημα να περασω ελληνικη ρομ στο mi 8 μου.Τωρα φοραει την 10.2.3.0 stable
-
Καλησπερα στη παρεα!!Εγω περασα την αγιλη εκδοση και αυτη τη στιγμη εχω 1.2.0.8.Πως θα μπορεσω να περασω την ελληνικη???
-
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!!!Για mi6 εχουμε τιποτα η περιμενουμε???
-
Πρβλημα με MI6
soiler - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδιά!Να κάνω μια ερώτηση;;;Το magisk που μπορώ να το βρω;;
-
Πρβλημα με MI6
soiler - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΟλα καλα παιδια !!!Σας ευχαριστω ολους....
-
Πρβλημα με MI6
soiler - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠερναω τη rom τα αποτελεσματα σε λιγακι.....
-
Πρβλημα με MI6
soiler - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαπροσπαθω να μπω στο twrp αλλα με βαζει σε αλλο μενου με μαυρη οθονη και εχει reboot wipe data και connect with MIAssistand
-
Πρβλημα με MI6
soiler - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠερασα το τελευταιο twrp μετα πεταω χυμα τη rom και ακολουθως κανω format data και μετα φλασαρω τη rom μεσα απο την twrp???
-
Πρβλημα με MI6
soiler - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαωραια ολα κομπλε!!!επομενο βημα?
-
Πρβλημα με MI6
soiler - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαSave user data η clena all??
-
Πρβλημα με MI6
soiler - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@NasDriver με πιο τροπο θα περασω τη fastboot?Κατεβασα την global stable για να περασω....
-
Πρβλημα με MI6
soiler - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@NasDriver προσπαθησα στην αρχη να περασω απο xda τη pixel experience 8.1.Με το που πηγα να κανω reboot και ενω ολα ειχαν παει καλα με πεταγε στο twrp αλλα χωρις να πατιεται κανενα κουμπι.Περασα παλιοτερο twrp και δουλεψε....Κανω Format Data για να βαλω ια παλια rom που ειχα και ξαφνικα αρχιζει και μου φορτωνει τη pixel!!!!Εντελως κουφο αυτο.Τεσπα τωρα ενω προσπαθω να περασω τη παλια rom που εχω ενω μπαινω σε twrp το κινητο δεν το βλεπει ο υπολογιστης.Αν ξανακανω format data θα το δει μετα και θ…