Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 145.

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

οχι δεν εχω...Κανω format data restart σε twrp αλλα πως θα περασω μετα τη ρομ αφου δεν βρισκει το κινητο.....Εβαλα την τελευταια dev χημα στο κινητο ανοιξα το twrp και δεν υπαρχει πουθενα.

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Να περασω αλλη rom στο κινητο.Την dev την τελευταια

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Τους εχω εγκαταστησει το θεμα ειναι του κινητου απο οτι καταλαβα....οσο ειναι στο λειτουργικο μια χαρα το βρισκει.Οατν μπαινω το twrp δεν το βλεπει και δεν μπορω να περασω αλλη rom

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Ναι το διαβαζει τωρα κανονικα.....Πεταω μεσα την epic rom για να γυρισω στα παλια μπαινω με twrp και δεν υπαρχει πουθενα......Δεν μπορω να καταλαβω.... Μπαινω σε twrp και συνδεω με usb κινητο με λαπτοπ και δεν εμφανιζει τιποτα στον υπολογιστη.Οταν ανοιγω κανονικα το κινητο τα βλεπει ολα...

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Μα αυτη τη διαδικασια ακολουθησα και παλι απλα δεν μου αναγνωριζε το κινητο ο υπολογιστης.Ακομα και τωρα μου βγαζει κενο οταν παω απο το my computer και επιλεγω το MI6.Γιατι γινεται αυτο??

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Εχεις δικο gkalen!!Ειρηνη με το που εκανα reboot μου εβγαλε το σημα της google και μπηκε στη rom που προσπαθησα να περασω...πως γινεται αυτο???

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Το ξερω αυτο αλλα δεν με αφηνει να το κανω αντιγραφη ....μου γραφει δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του αρχειου...η συσκευη εχει σταματση να αποκρινεται

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Απο εκει την πηρα.... =============== Φεβ 21st 2018, 9:48pm =============== Παιδια περασα το προηγουμενο twrp 3.1.1-0 και παιζει.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να περασω μεσα τη rom για να τη φλασαρω.Μου δειχνει οτι ειναι αδειο το κινητο....

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

3-2-0 twrp απο την epic rom που ειχα πριν... =============== Φεβ 21st 2018, 9:34pm =============== Περασα την 3.2.1-0 twrp αλλα παλι δεν μπορω να πατησω κανενα κουμπι ουτε φυσικα να κανω swipe......Επισης απο το my computer φαινεται αδειο το κινητο....

• Πρβλημα με MI6

soiler - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια!Λοιπον προσπαθησα να περασω απο xda τη pixel experience 8.1 και το αποτελεσμα ειναι το κινητο να μπαινει σε fastboot αλλα και σε recovery.το προβλημα ειναι οτι μολις μπαινει στο recovery μου γραφει Unmodified System Partition πανω πανω και δεν κανει swipe για να προχωρησω να βαλω την παλια rom!Καμια βοηθεια???

• Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τη google camera σε mi 6???Παιζει?

• Αυτο νομιζα και γω fog αλλα εκανα ολα τα βηματα απο την αρχη.... =============== Ιαν 23rd 2018, 9:46pm =============== Παιδια τα εκανα ολα απο την αρχη παλι αλλα περασα τη stable αυτη τη φορα και ολα καλα.Πολυ παραξενο.....

• Μακη ξεκιναει να σκαει πριν καν βαλω το gmail.ξαναπερασα απο την αρχη τη rom αλλα τιποτα

• Με ματιασες ρε Μακη παναθεμα σε χαχαχαχα!!!σκαει το google play!!!

• Ναι μολις.Κομπλε ειναι θα μεινω με αυτην.....Ξερει κανεις αν μπορω να περασω google camera με miui???Ειχα κανει και format data

• Αυτα που μου ειπες στην αρχη!μετα ξαναπερασα χυμα τη rom - factory reset και μετα την ξαναπερασα

• Πριν περασω την lineage εννοεις???

• Καταφερα με τα πολλα και ξαναμπηκε στο twrp περναω παλι την XTRV που ειχα πριν....

• Να κανω μια ερωτηση?πηγα να περασω lineage os για να δοκιμασω πως ειναι.την περασα κανονικα μολις πηγα να περασω το gaps ξεκινησε το κινητο μια να βγαζει το σημα του Mi και μετα το twrp εναλλαξ και να γραφει πανω runninig openrecovery script και μπαινει μονο σε fastboot...τι να κανω??Καμια ιδεα κανεις???

• Ολα καλα περαστηκε με επιτυχια!!Σε ευχαριστω!!!